in

Marvel’ın Disney+ Dizisi “Armor Wars”un Yeni Logosu ve Çekim Tarihleri Belli Oldu

Armor Wars dizisi için yeni logo paylaşıldı. Don Cheadle’ın başrolünde olduğu yeni dizinin çekim tarihleri de açıklandı.

armor wars yeni logo ve çekim tarihi
- Reklam -
- Reklam -

Armor Wars dizisi yeni logosu ve çekim tarihi belli oldu. Başrolünde War Machine rolüyle Don Cheadle‘ın yer alacağı yeni Marvel macerası çekimleri gelecek yıl başlıyor.

Marvel Studios‘un D23 Expo‘daki etkinliği merakla beklenen birçok yapım hakkında bilgiler gelmesini sağladı. Uzun süredir beklenen yapımların yanı sıra, daha önce duyurulmamış Werewolf by Night gibi sürpriz içerikler de duyuruldu. Etkinlik sırasında Don Cheadle, Disney+ dizisi Armor Wars için çekimlerin gelecek yıl başlayacağını doğruladı ve ardından dizi için yeni bir logo açıkladı.

Cheadle’ın görünüşü, Marvel Studios’un Disney+ içerik listesinin bir parçası olarak geldi ve oyuncu, toplamda 6 bölümden oluşacak dizinin çekimlerinin gelecek yıl başlayacağını söyledi. Oyuncu, dizinin Marvel Sinematik Evreni‘ndeki yerinden de bahsetti ve Armor Wars‘un diğer bir diğer Disney+ Marvel dizisi Secret Invasion olaylarından hemen sonra gerçekleşeceğini açıkladı. Secret Invasion‘ın ilk fragmanı da dünkü etkinlikte paylaşılmıştı. Söz konusu dizinin ilk fragmanda Don Cheadle da yer alıyordu.

- Reklam -

Armor Wars için daha önce bir logo paylaşılmıştı. Ancak D23 Expo etkinliğinde yeni bir logo daha gösterildi ve diğer Marvel Studios projeleriyle daha uyumlu hale getirildi. Yeni logoyu aşağıdan inceleyebilirsiniz:

Armor Wars Dizisi 2024 Yılında Gelebilir

armor wars yeni logo

Dizi ilk duyurulduğunda açıklanan logosu ise şu şekildeydi:

- Reklam -
Armor Wars
Armor Wars eski logo

David Michelinie ve Bob Layton tarafından yazılan ve Aralık 1987’den Haziran 1988’e kadar yedi sayı yayınlanan Armor Wars, yaratıcı deha Tony Stark’ın Iron Man zırhını yaratmak için kullandığı aynı gizli teknolojinin şimdi birkaç ölümcül süper kötünün elinde olduğunu ve kostümü kullanarak yaptıkları kötülükten dolayı suçluluk duygusuyla sarsıldığını keşfetmesine odaklanıyor. Hükumetinden, arkadaşlarından, meslektaşlarından ve diğer süper kahramanlardan gelen itirazlar karşısında Stark, bu kötülüğü sona erdirmek ve kendisine ait olanı geri almak için Iron Man’in gücünü kullanmaya karar veriyor. Yeni dizi uyarlamasında bu hikâyeyi nasıl uyarlayacakları ise merak ediliyor.

Çekimleri gelecek yıl başlayacak olan dizinin 2024 yılı içerisinde Disney Plus kütüphanesindeki yerini alması bekleniyor. Dizide başka hangi isimlerin yer alacağı ise şimdilik bilinmiyor. ComicBook’a konuşan Cheadle, karakterinin “hakkında konuşamayacağı bir şekilde çok farklı bir yerde” bulunacağını ve bunun çok şaşırtıcı olacağını söyledi.

Armor Wars dizisinden beklentileriniz neler? Sizce ortaya nasıl bir iş çıkacak? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: ComingSoon

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

National Treasure: Edge Of History fragman

Büyük Hazine Evreninde Geçecek Disney+ Dizisi “National Treasure: Edge of History”den Yeni Fragman

Javier Marías Hayatını Kaybetti

Dünyaca Ünlü İspanyol Yazar Javier Marías 70 Yaşında Hayata Veda Etti