in

Arrow Finalinin İlk Bölüm Fragmanı Yayınlandı

The CW kanalı, Arrow dizisinin final sezonuna ait ilk bölümü için özet niteliğinde bir fragman yayınladı.

Arrow Oliver Queen
- Reklam -
- Reklam -

Arrow dizisinin final sezonu yakın zamanda başlıyor. The CW kanalı da, 8. sezonun ilk bölümü olan Starling City’yi tanıtmak için küçük bir özet hazırladı.

15 Ekim’de yayınlanacak olan bölümde Oliver geçmişi ziyaret edecek. Fakat yayınlanan özet bize bölümün konusu hakkında daha önce bildiğimizden fazla bir bilgi ne yazık ki sağlamıyor. Oliver yayınlanan fragmanlarda dizide daha önceden yer alan karakterlerle etkileşime geçiyordu ama henüz bu bir zaman yolculuğu mu yoksa tüm bunların çoklu evren ve Crisis on Infinite Earths ile mi ilgisi var henüz bilmiyoruz. Fakat her iki şekilde de dizinin bu sezonda yeni bir yola gireceği kesin gibi görünüyor.

Arrow bu sezon toplamda 10 bölümden oluşacak. Ve 8. bölümle birlikte “Crisis on Infinite Earths” bölümü başlayıp diğer dizilerde bu macera devam edecek.

- Reklam -

Kanalın resmi Youtube sayfasından yayınlanan fragman şu şekilde:

https://www.youtube.com/watch?v=mb9YqIqkcN4

- Reklam -

Arrowverse Evreni’nden Heyecan Verici Haberler

Kaçıranlar için giderek büyümeye devam eden Arrowverse evreninden daha önce de farklı birkaç haber almıştık. Örneğin, Arrowverse dizi evreninde ortak bölümlerde Batman karakerini kimin canlandıracağı belli olmuştu.

Ayrıca Arrowverse evrenindeki karakterlerin diziler içinde ortak bölümlerde buluştuğu, 3 Aralık 2019’da başlayıp 2 Ocak 2020’de bitecek olan Crisis on Infinite Earths ile ilgili alınan güvenlik önlemlerine ve hangi karakterleri kimlerin canlandıracağına da açıklanmıştı.

Son olarak da karşımıza çıkmaya hazırlanan ve pilot bölümü sekizinci sezonun içinde yayınlanacak olan Arrow yan dizisi hakkındaki detaylar belli olmuştu. Dizi hakkındaki gelişmeler merakla bekleniyor.

Halil Oğulcan Karamağara

Bir sürpriz yumurtanın içinde, 1994 yılında, İstanbul'da düşmüşüm annemin karnına. Mesela ağlamamışım doğduktan sonra. Tabii sonradan arayı kapattım. Şu anda Tekirdağ, Namık Kemal Üniversitesinde İngiliz Dili ve Edebiyatı okuyor, kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Anime, dizi ve film izlemeyi çok severim. Okumayı da. Arada kendimi oyun oynamaya kaptırdığım da olmuyor değil. En çok da büyünce yazar olmak istiyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

kitap dijital

480 Bin Kitap Dijital Ortama Taşınıyor

sherlock holmes turkiye

Sherlock Holmes Maceralarını Türkiye’ye Taşıyor