in

Arrow Final Sezonuyla Yeni Başlangıçlara Hazırlanıyor

The CW kanalı Mia Smoak, Laurel Lances ve Dinah Drake gibi karakterlerin yer alacağı yeni bir Arrow yan dizisi hazırlıyor.

Mia Smoak Arrow
- Reklam -
- Reklam -

The CW kanalı, başrollerinde Katherine McNamara, Katie Cassidy ve Juliana Harkavy’nin yer alacağı yeni bir Arrow yan dizisi hazırlıyor. Oyuncular sırasıyla Mia Smoak, Laurel Lances/Black Canary ve Dinah Drake/ Black Canary karakterleri ile Arrow’un farklı sezonlarında karşımıza çıkmıştı.

Televizyon Eleştirmenleri Derneği’nde the CW başkanı Mark Pedowitz; yeni dizinin Green Arrow olarak bilinen Mia Smoak ve Laurel Lance ile Dinah Drake/Black Canary karakterlerinin üzerinde duracağını söyledi.

Dizinin önemli karakterlerinden, Oliver Queen ve Felicity Smoak’ın kızı Mia Smoak, Arrow 7. sezonunun Star City 2044 adlı bölümünde ilk defa karşımıza çıkmıştı. İsminden de anlaşılacağı üzere gelecekte geçen bölüm, Smoak’ın pelerin ve ok ile verdiği poz ile bitmiş, yeni bir dizinin sinyallerini de aslında vermişti.

- Reklam -

Pilot Bölüm Arrow’un Final Sezonunda Saklı

Beth Schwartz, Marc Guggenheim, Jill Blankenship ve Oscar Balderrama gibi senaristlerin yazarlığını üstlendiği dizinin pilot bölümü, Arrow’un sekizinci ve final sezonunun içerisinde yayınlanacak. Arrow’un final sezonu ise ekim ayında başlıyor.

- Reklam -

Arrow Evreni’nden The Flash, Supergirl, Legends of Tomorrow ve Batwoman gibi dizilerin de çıkmasını sağlayan Mark Pedowitz; Arrow ilk yayınlandığında evrenin bu kadar genişleyeceğini tahmin etmediklerini, dizilerin şu an birbirini tamamlıyor olmasının olağanüstü olduğunu belirtti. Pedowitz ayrıca bu evrenin uzun süre devam edeceğini, bu yüzden hayranların bu evreni takip etmesini sağlayacak karakterlerin önemli olduğunu da vurguladı.


* Smallville Dizisinin Superman’i Arrow İçin Geri Dönüyor

Melin Arda

1990 doğumluyum ve İstanbul Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunuyum.Mitoloji başta olmak üzere edebiyat, müzik ve yabancı diller ile ilgileniyorum. Çeviri yapmak ve dizi/film seyretmek bu alanları bir araya getirdiği için oldukça keyifli geliyor. Bunları yaparak ve seyahat ederek farklı hayatları ve bakış açılarını görmeyi seviyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for HowardTheDuck HowardTheDuck dedi ki:

    CW sana küfrederdim ama onu bile hak etmiyorsun. Utanç kaynağısın.

  2. Avatar for eleutheiros eleutheiros dedi ki:

    Kolay kolay bir diziyi yarım bırakmam ancak en büyük zaman kaybımdı Arrow ve 3.sezonda bırakmak hayatımda verdiğim en doğru kararlardan biriydi. Hayatımda verdiğim en yanlış kararlardan biri de bu diziyi 3 sezon seyretmekti.

    Bir dizi iyi olabilir kötü olabilir ancak kötü de olsa seyirciyi aptal yerine koymamalı. Maalesef bu dizi izleyiciyi aptal yerine koyan bir diziydi. Bu diziye harcanan her cente her emeğe acıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Oyuncu

89 Yaşındaki Japon Oyuncu İlham Veriyor

Rönesans

Rönesans Tablosu Yaşlı Kadının Mutfağından Çıktı