in

Arrowverse Dizi Evreninde Batman Rolü İçin Sürpriz İsim

Arrowverse’ün “Crisis on Infinite Earths” bölümlerinde Batman/Bruce Wayne karakterini canlandıracak oyuncu belli oldu! Üstelik bu isim Batman hayranlarını oldukça mutlu edecek!

Arrowverse Batman
- Reklam -
- Reklam -

Televizyon Eleştirmenleri Birliği etkinliğinden gelen haberlerin ardı arkası kesilmiyor! Sıradaki haberimiz CW kanalında yayınlanan DC dizilerinin ortak bölümleri (cross-over) hakkında. Önümüzdeki sezon yapacakları “Crisis on Infinite Earths” adlı ortak bölümlerde Batman karakterinin olacağı açıklanmıştı. Ve nihayet karakteri oynayacak isim de belli oldu. Yarasa kostümünü giyecek isim oldukça tanıdık! Batman: The Animated Series ve diğer birçok DC projesinde (ki buna meşhur oyunlar da dahil) geçen 25 yıl boyunca Batman’ın ikonik sesi olan Kevin Conroy, Bruce Wayne’i canlandıracak!

CW, Televizyon Eleştirmenleri Birliği yaz basın turu sırasında Kevin Conroy’un DC’nin yaklaşmakta olan “Crisis on Infinite Earths” bölümlerinde Bruce Wayne’i oynayacağını duyurdu. Kendisi, daha öncesinde açıklanan Burt Ward ve Brandon Routh’un Superman olarak oynayacağı ekibe katılacak. Ayrıca Cress Williams’ın Black Lightning olarak görüneceği açıklandı.

Batman hayranlarının nihayet Conroy’u yıllar sonra canlı şekilde Bruce Wayne’i oynarken izleyecek olmaları sevindirici bir gelişme. Zaten bildiğiniz gibi CW’nin dizileri DC dünyasını çok iyi yansıtamasa da ya da kötü yönde eleştiriler alsa da yaptıkları bu tarz göndermeler izleyicileri her zaman mutlu etmeyi başarıyor. Genellikle dizilerde oynattıkları karakterlerin yıllar öncesinden oynadıkları ya da etkileşimde oldukları karakterlerlerle ilgileri vardı.

- Reklam -

Crisis on Infinite Earths

Bu karakterlerin dizide nasıl kullanılacağına dair bir ayrıntı yok. Kendisi yarasa kostümü içinde mi yoksa sadece Bruce Wayne olarak mı karşımıza çıkacak, bekleyip göreceğiz. Fakat Conory’un yaşı göz önüne alındığında bizim evrenimizdeki Batman olmayacağını rahatlıkla söyleyebiliriz.

- Reklam -

Ayrıca yapılan açıklamayla birlikte ortak bölümlerin yayın tarihleri de belli oldu. Her yıl olduğu gibi, her dizi için birer bölüm olacak ve macera toplam 5 bölüm sürecek.

Crisis on Infinite Earths bölümlerinin yayın takvimi şöyle:
  • Supergirl: 8 Aralık 2019
  • Batwoman: 9 Aralık 2019
  • The Flash: 10 Aralık 2019
  • Arrow: 14 Ocak 2020
  • Legends of Tomorrow: 14 Ocak 2020

Batman Kevin Conory

Sizler bu yeni Batman haberini nasıl karşıladınız? Kevin Conroy’u bu rolde görecek olmak sizle heyecanlandırdı mı? Arrowverse’ü takip ediyor musunuz? Ya da takip etmediğiniz veya yarıda bıraktığınız halde bu bölümleri izlemeyi düşünüyor musunuz?

Görüşlerinizi ve yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz!
Kaynak: AV Club

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for GkiraraJ GkiraraJ dedi ki:

    Arrow yarıda bırakmış birisi olarak, batman ve Kevin Conroy icin en azindan ortak bölümleri kessinlikle izlerim.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The OA

Netflix’in The OA Dizisinde Sürpriz İptal Kararı

Venom 2 Tom Hardy Andy Serkis

Venom 2 Filmi Sonunda Yönetmenini Buldu!