in ,

Aşk 101 2. Sezon Fragmanı: Netflix Dizisi Final Sezonu ile Geliyor

Aşk 101 2. Sezon fragmanı yayınlandı. Netflix Türkiye’nin sevilen dizisi, final sezonu ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Aşk 101 2. Sezon İncelemesi
- Reklam -
- Reklam -

Aşk 101 2. Sezon fragmanı paylaşıldı. Sevilen Netflix Türkiye dizisi, final sezonu ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

Meriç Acemi’nin senaristliğini üstlendiği ve yapımcılığını Ay Yapım’ın yaptığı Aşk 101 2. ve final sezonu kısa süre içerisinde Netflix’te olacak. İlk sezonuyla ülkemizde gündem yaratan yapımda karakterlerinden birinin eşcinsel olduğu iddia edilmişti. Ancak sonradan RTÜK’ün uyarısıyla çıkarıldığı belirtildi. Bu yüzden henüz daha ilk sezonu bile yayınlanmadan büyük bir sansasyon yaratmayı başarmıştı. Tüm bu iddialar tartışmalar büyüdükten sonra Netflix tarafından yalanlanmış olsa da hiçbir zaman olayın gerçek yüzü açığa çıkmadı.

Sonunda, geçen haziran ayında ilk görseli de paylaşılan maceranın devam sezonuna ait ilk fragman yayınlandı. Yaklaşık 2 buçuk dakika süren fragmanda, başrolde olan kahramanlarımız “uslanmış” gibi gözükse de, daha sonra okul müdürüne ders vermek amacıyla yeniden başlarını belaya sokmaya başlıyorlar. Yayınlanan fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

- Reklam -

Aşk 101 2. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

1998 yılında geçen ve günümüze uzanan Aşk 101, sisteme direnirken bir yandan da yetişkin dünyasına adım atmaya hazırlanan bir grup asi gencin hikayesini konu alıyor.

İkinci sezonda, Osman ilk kez aşık olur. Işık Sinan’ı hayata döndürmeye çalışırken, Eda ve Kerem ise kendi seçimleri ve ilişkileri arasında sıkışıp kalmıştır.

Bazen tüm dünyayı değiştirmen gerekir. Büyüyüp, tekrar bir araya geldiklerinde, geçmişleri ile hesaplaşmak zorunda kalacaklardır.

- Reklam -

Yayınlanan fragman ile final sezonu da olduğunu öğrendiğimiz Aşk 101’in başrollerinde Kubilay Aka, Mert Yazıcıoğlu, Alina Boz, Selahattin Paşalı, İpek Yazıcı, Ece Yüksel, Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu gibi isimler yer alıyor. Dizinin yapımcı firması olan Ay Yapım’ın, genelde tüm dizilerini iki sezon bandında tuttuğu da biliniyor. Şirket bu geleneğini Aşk 101’de de bozmamış oldu.

Geçen temmuz ayında çıkış tarihi de açıklanan Aşk 101 2. sezon, 30 Eylül 2021 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak. Final sezonu bölümleri, dijital yayın devinin diğer tüm işlerinde olduğu gibi tek seferde yüklenecek.

Aşk 101’in 2. ve final sezonunun fragmanını sizler nasıl buldunuz? İlk sezonu izlemiş miydiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Matrix 4: Resurrections fragmanı

Matrix 4: Resurrections’ın Aksiyon Dolu İlk Fragmanı Yayında

Temizlikçi Kadınlar İçin El Kitabı - Lucia Berlin

Temizlikçi Kadınlar İçin El Kitabı: Lucia Berlin’in, Çehov ve Carver ile Birlikte Anılmasını Sağlayan Eser Türkçede