in

Aşk 101’in 2. Sezonundan İlk Görsel Paylaşıldı: Netflix, Yeni Bölümlere Hazırlanıyor

Aşk 101’in 2. sezonundan ilk kare paylaşıldı. Aşk 102 olarak adlandırılan Netflix dizisi, geçen yılın ses getiren karakterlerini yeniden ekranlara taşımaya hazırlanıyor.

aşk 101 2. sezon
- Reklam -
- Reklam -

Aşk 101 2. sezon için ilk görsel paylaşıldı. Aşk 102 olarak adlandırılacak Netflix dizisi, geçen yılın ses getiren karakterlerini yeniden ekranlara taşımaya hazırlanıyor.

Geçen senenin nisan ayında Netflix’teki yerini alan, ancak daha almadan önce fragmanları ile konuşulmaya başlayan ve tüm ülkede gündem haline gelen Aşk 101 dizisi, yeni sezonu ile dönüyor. Yurt dışında yayınlanan Elite gibi muadillerine benzeyen gençlik dizisi tadında hazırlanan yapım, içerisinde bulunan Osman adlı karakterin eşcinsel olması iddiasıyla henüz yayınlanmadan çok konuşuldu. RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin’in de “gözümüz üzerinde” sözleriyle tartışmalara dahil olduğu yapımda daha sonradan Netflix’in kurguda değişiklik yaparak karakterin cinsel yönelimi üzerine olan vurguları senaryodan çıkardığı belirtildi.

Olay öyle büyüdü ki, Netflix’in Türkiye’den çekileceği iddiaları dahi dillendirildi. Çağan Irmak ve Umut Aral’ın yöneteceği Şimdiki Aklım Olsaydı dizisinin ilk bölümü onaylandığı halde daha sonradan içerisinde bulunan eşcinsel karakter gerekçesi ile iptali, dijital yayın devinin de Türkiye ile olan işinin bittiği gibi algılandı. Ancak hem Netflix cephesinden gelen açıklamalar hem de RTÜK’ün “ilişkilerimiz iyi, uyarılarımızı dikkate aldılar” paylaşımı ile sorunlar tatlıya bağlandı.

- Reklam -

İlk sezon yayınlandıktan ve sorunlar çözüme kavuşmuş gibi bir görüntü verildikten sonra dizinin devam sezonu ile ilgili uzun bir süre sessizlik hakimdi. Çekimlerin pandemi döneminde çoktan tamamlandığı bilinse de Aşk 102 ile ilgili ne bir tanıtım ne de bir fragman paylaşıldı. Sonunda, yapıma dair ilk görsel servis edildi.

Aşk 101 2. Sezon İlk Görsel

Aşk 102

- Reklam -

Yönetmenliğini Ahmet Katıksız ve Deniz Yorulmazer’in birlikte üstlendiği ve senaryosunu ise Meriç Acemi’nin kaleme aldığı yapım, 1998 yılında geçiyor ve bir grup uyumsuz lise öğrencisinin yaşadığı maceraları konu ediniyor. Yapımın başrollerinde İpek Yazıcı, Mert Yazıcıoğlu, Kubilay Aka, Selahattin Paşa, Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Selahattin Paşalı, Bade İşçil ve Tuba Ünsal gibi isimler yer alıyor.

Şu an için 2. sezon yayın tarihi resmi olarak açıklanmasa da, diziye ait olduğu iddia edilen bir sitede yer alan geri sayım aracı ile 57 gün kaldığı söyleniyor. Bu bilgi doğru ise Aşk 102, 14 Ağustos 2021 tarihinde Netflix’teki yerini alacak.

Peki ya sizler Aşk 101’in ilk sezonunu izlemiş miydiniz? Dizinin ilk sezonunu nasıl bulmuştunuz? Aşk 102’yi izlemeyi düşünüyor musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

cliver barker filmleri uyarlama

Korkunun Ustasından: En Kötüden İyiye 9 Clive Barker Uyarlaması

Eşsiz Parça / Mavi Kitap - Milorad Paviç | Haftanın Kitabı #179

Eşsiz Parça / Mavi Kitap – Milorad Paviç | Haftanın Kitabı #179