in

Aşk 101 Dizisinde 2. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu: Ses Getiren Yapım Geri Dönüyor

Aşk 101 2. sezon yayın tarihi belli oldu. Çok konuşulan Netflix Türkiye dizisi, bu sonbahar geri dönmeye hazırlanıyor.

aşk 101 2. sezon inceleme
- Reklam -
- Reklam -

Aşk 101 2. sezon yayın tarihi belli oldu. Netflix Türkiye imzalı dizi, yeni bölümleri ile izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Kubilay Aka, Alina Boz ve Mert Yazıcıoğlu gibi isimlerin kadrosunda bulunduğu yapımın yayın günü kısa tanıtım videosu eşliğinde duyuruldu.

Netflix Türkiye’nin ülkemizde de orijinal içerikler üretmeye başlaması ile ilk önce Hakan: Muhafız (The Protector), ardından Atiye (The Gift) yapımları ekranlara gelmişti. Bu serileri takip eden üçüncü dizi ise uluslararası ismi Love 101 olan Aşk 101 oldu. 1. sezonu Nisan 2020 tarihinde toplamda 8 bölüm olarak yayınlanan dizi, 2. sezon için gün saymaya başladı.

Bir grup asi lise öğrencisinin sisteme direniş mücadelesini konu alan yapım, bir dönem Netflix ve RTÜK gerginliğinin de odak noktası olmuştu. Yapımda Osman adlı karakterin eşcinsel olduğu iddia edilmiş ve RTÜK’ün platforma sansür uygulamak istediği ileri sürülmüştü. Daha sonra bu iddialar Netflix tarafından yalanlanmış olsa da soru işaretleri bir türlü giderilememişti.

- Reklam -

Aşk 101 2. Sezon Yayın Tarihi Duyuru Videosu | İZLE

Neticede dizi bu problemleri arkasında bırakmış ve 2. sezon ile yola devam etmişti. Yapımdan ilk fotoğraf geçen haftalarda paylaşılmıştı. Şimdi ise yayınlanan tarih duyuru videosu ile Aşk 101 2. Sezon bölümlerinin 30 Eylül 2021’de ekranlara geleceği açıklandı.

YouTube video

“Eğer doğru dala tutunmazsan, hayat seni hiç istemediğin yerlere sürükleyebilir. Hayatla savaşmak için aşkı mı yoksa tüm hızıyla sana doğru yaklaşan sistemin içinde yetişkin olmayı mı seçersin?”

Oyuncu kadrosunda Kubilay Aka, Mert Yazıcıoğlu, Alina Boz, Selahattin Paşalı, İpek Yazıcı, Ece Yüksel, Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu gibi isimlerin yer aldığı dizinin senaryosu Kiralık Aşk, Ufak Tefek Cinayetler ve İntikam gibi yapımların yazarı Meriç Acemi’ye emanet.

- Reklam -

Dizinin yönetmen koltuğu ise Ahmet Katıksız, Deniz Yorulmazer, Umut Aral ve Gönenç Uyanık arasında paylaşılıyor.

aşk 101 2. sezon

Prodüksiyonu Ezel, Çukur, Şahsiyet ve İçerde gibi dizilerle tanınan Ay Yapım tarafından gerçekleştirilen dizinin yeni sezonunda Osman’ın ilk aşkı, Sinan’ı hayata döndürmeye çalışan Işık’ın çabası ve Eda – Kerem arasındaki ilişki anlatılıyor.

Siz Aşk 101 2. sezon için heyecanlı mısınız? Yapım hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kovuk Palas'ın Esrarı - Osman Cemal Kaygılı | Haftanın Kitabı #181

Kovuk Palas’ın Esrarı – Osman Cemal Kaygılı | Haftanın Kitabı #181

Richard Donner ölüm

Süpermen ve Cehennem Silahı’nın Yönetmeni Richard Donner Yaşamını Yitirdi