in

Netflix’in “Assassin’s Creed” Dizisinde Sürpriz Ayrılık: Proje Sorumlusu Çekimler Başlamadan Yapıma Veda Etti

Assassin’s Creed dizi uyarlaması, çekimler başlamadan proje sorumlusunu kaybetti. Netflix’in ünlü oyun serisi adaptasyonu, sıkıntılı günler yaşıyor.

Assassin's Creed Dizi Uyarlamasında Kritik Ayrılık
- Reklam -
- Reklam -

Assassin’s Creed dizi uyarlaması sorunlu başladı. Netflix’in popüler video oyun serisinden uyarladığı ve iki yıldan fazla bir süredir çalıştığı projenin baş sorumlusu Jeb Stuart görevden ayrıldı.

Netflix’in ilk olarak Ekim 2020’de duyurduğu canlı aksiyon formatındaki dizi, filmin başarısızlığından sonra marka için potansiyel bir yeniden başlatmaydı. Yapım Tapınak Şövalyeleri ve Kardeşlik arasında geçen Assassin’s Creed dünyasındaki savaşı küçük ekrana getirecek şekilde ayarlandı. Serinin kendisi, Eski Mısır günlerinden beri dünyayı değiştirmek için manipülasyona ve suikasta güvenen iki savaşan grup arasındaki sonsuz bir savaşa odaklanıyor. Önceki suikastçıların hayatlarını görmelerine izin veren teknolojiden yararlanan Kardeşlik, günümüzde atalarından öğreniyor ve bilgilerini her zaman güçlü olan Tapınak Şövalyeleri’ni yenmek için kullanıyor.

Assassin’s Creed her zaman ilgi çekici bir konuya sahip olsa da ve Ubisoft tarafından çıkarılan oyunları iyi bir satış rakamı elde etse de, uyarlamaları pek de iyi bir sonuç alamadı. Şimdi uzun süreli duyuruya rağmen dizi tarafında da işler yolunda değil gibi görünüyor.

- Reklam -

Assassin's Creed Dizi Netflix Ayrılık

Assassin’s Creed Dizi Uyarlamasının Geleceği Belirsizliğini Koruyor

Collider ile Vikings: Valhalla 2. Sezon hakkında konuşan Jeb Stuart, kendisine Assassin’s Creed hakkında soru sorulduğunda “artık projeye dahil olmadığını” söyledi. Ardından iki taraf arasındaki ayrılığa neyin yol açtığı ve bunun bir “vizyon farklılığı” olup olmadığı soruldu. Stuart, şunları söyleyerek detaylandırdı:

“Sanıyorum bu durum yöneticilerin Los Angeles’tan Londra’ya taşınma kararıyla ilgiliydi ve ne yazık ki Londra grubu kendi vizyonlarını geliştirmek yerine benim vizyonumu miras almak zorunda kaldı. Bunun adil olduğunu düşünüyorum. Ayrıca dizi çıktığında harika olacağını biliyorum. Bence Ubisoft çalışanları harika. Bence bu harika bir seri.”

- Reklam -

Daha önce de açıklanmış olduğu üzere Stuart dizinin başındaki isim olmasının yanı sıra senaryoyu da kaleme alan isim olarak lanse edilmişti. Şimdi de açıklamalarından, dizinin başında olmasa bile senaryosunun kullanılacağı anlaşılıyor. Ancak henüz Netflix tarafından resmi bir açıklama gelmediğinden dolayı, yerini kimin aldığı veya çekimlerin ne zaman yapılacağı gibi sorular cevapsız kalmaya devam ediyor.

Assassin's Creed Dizi Netflix Ayrılık

Netflix’in Assassin’s Creed dizisinden beklentileriniz neler? Sizce ortaya film uyarlamasından daha iyi bir iş çıkabilir mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for kivoethe kivoethe dedi ki:

    Beklentileri minimumda tutarak beklemeye devam edelim bakalım. :slightly_smiling_face:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Face/Off 2 Konusu Ortaya Çıktı: Nicolas Cage Konuştu

Nicolas Cage, “Face/Off 2” Filminin Konusu Hakkında Yeni Detaylar Paylaştı

Yapay Zekâ Destekli Sesli Kitap - Apple Books

Apple Books’un Yapay Zekâ Destekli Sesli Kitap Anlatımı, Sektör Paydaşlarını İkiye Böldü