in

Atiye 2. Sezon Çıkış Tarihi Açıklandı

Atiye 2. sezon çıkış tarihi duyuruldu. Netflix Türkiye’nin Beren Saat ve Mehmet Günsür’lü yerli dizisi, eylül ayında ekranlarda olacak.

Atiye 2. Sezon Çıkış Tarihi
- Reklam -
- Reklam -

Netflix Türkiye’nin yeni bölümleri uzun zamandır merakla beklenen fantastik ve gençlik dizisi Atiye’den haberler var. Atiye 2. sezon çıkış tarihi, paylaşılan kısa bir video eşliğinde duyuruldu.

Netflix’in Hakan: Muhafız (The Protector) sonrası ikinci Türk yapımı eseri olan Atiye (The Gift), yeni sezon bölümleri ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Geçen sene, yılın son ayında 1. sezonu ile izleyiciyle buluşan Atiye, ikinci sezonu için takipçilerini epey bekletmişti. Dizi, yeni sezonun tamamlanmış olmasına rağmen uzun sayılabilecek bir süre beklemeyi tercih etti.

3. ve final sezonu çekimlerinin de başlaması ile birlikte 2. sezon tarihi de yavaş yavaş netlik kazandı. Başrollerinde Beren Saat ve Mehmet Günsür’ün yer aldığı dizi önümüzdeki ay Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

- Reklam -

Atiye 2. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu: Eylülü Bekleyin!

Atiye 2. sezon ne zaman yayınlanacak sorusu, bugün yayınlanan tarih duyurusu videosu ile netlik kazandı. Dizinin yeni bölümleri 10 Eylül 2020 günü Netflix’e gelecek.

Yazar Şengül Boybaş’ın Dünyanın Uyanışı adlı eserinden adapte edilen dizi, Atiye adındaki ressamın mistik güçlerini keşfetme sürecini konu alıyor. Göbeklitepe’de yapılan gizemli keşif sonrası hayatı değişen Atiye, bölgede araştırmalar yapan arkeolog Erhan ile tanışır ve yeni bir yola girer. Dünyanın en eski tapınağında, esrarlı kapıların ve sembollerin odağında olduğu bir maceraya atılan The Gift yeni sezonda da birçok sorunun cevabını arıyor.

Atiye Dizi

Atiye rolünde Beren Saat (Aşk-ı Memnu, Fatmagül’ün Suçu ne? Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Hatırla Sevgili) ismini gördüğümüz dizide Erhan’ı ise Mehmet Günsür (Aşk Tesadüfleri Sever, O Şimdi Asker, Muhteşem Yüzyıl) canlandırıyor.

- Reklam -

Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimlerden bazıları ise şu şekilde: Metin Akdülger, Melisa Şenolsun, Başak Köklükaya, Civan Canova ve Tim Seyfi.

Gönenç Uyanık ve Ozan Açıktan tarafından yönetilen dizinin prodüksiyonu Og Medya’ya ait. Dizi ayrıca geçen haftalarda hak ihlali nedeniyle dava da edilmişti. Eserin uyarlandığı kitabın yazarı Şengül Boybaş, isminin yapımda hiçbir şekilde anılmaması üzerine prodüksiyon şirketini mahkemeye verdi.

Ekranlara dönmeye hazırlanan Atiye’nin yeni sezonu şimdiden ilgiyle bekleniyor.

Atiye 2. Sezon Tarih Duyurusu – Video | İZLE

YouTube video

Peki sizin yeni sezondan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.


* Edgar Allan Poe Uyarlaması 15 Korku Filmi

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Stranger Things 4. Sezon

Stranger Things 4. Sezon Beklettiğine Değecek

Zehirli Kalem Polisiye Öykü Ödülü Başvuruları

Zehirli Kalem Polisiye Öykü Ödülü Başvuruları Başladı