in ,

Atiye 2. Sezon Fragmanı: The Gift Yeni Bölümleri ile Yakında Geliyor!

Atiye 2. sezon fragmanı yayınlandı. Netflix Türkiye’nin Beren Saat’li yerli dizisi The Gift, önümüzdeki ay yayında olacak.

Atiye 2. Sezon İnceleme
- Reklam -

Atiye 2. sezon fragmanı sonunda gözüktü. Netflix Türkiye’nin merakla beklenen yerli dizisinden ilk tanıtım videosu izleyicilerle paylaşıldı.

Hakan: Muhafız (The Protector) ile başlayan Netflix Türkiye orijinal yapımlar macerası, Atiye (The Gift) ile devam ediyor. İlk sezonu geçen yıl izleyicilerle buluşan Atiye, 2. sezon bölümleri ile yeniden ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Gelen son bilgilere göre dizi, 3. sezon ile final yapacak. Bununla birlikte üçüncü sezon çekimleri de geçen haftalarda başladı.

- Reklam -

Başrollerinde Beren Saat ve Mehmet Günsür’ün yer aldığı fantastik, gençlik ve dram türlerindeki dizi 2. sezonu ile Netflix kütüphanesindeki yerini almayı bekliyor. Yapımın yeni bölümleri eylül ayında yayında olacak.

Atiye 2. Sezon ile Macera Kaldığı Yerden Devam Ediyor

Genç ve yetenekli bir ressam olan Atiye (Beren Saat), hayatı boyunca bazı gizemli çizimlere imza atmakta. Göbeklitepe’deki büyük keşif ile birlikte, Atiye’nin çizimleri de anlam kazanmaya başlar. Arkeolog Erhan (Mehmet Günsür) ile tanışan Atiye’nin bütün hayatı değişir.

Dizinin 2. sezonu, hamile kadınların gizemli bir sebeple yaşamını yitirdiği ve yalnızca Atiye’nin bu problemi çözebileceği bir gerçeklikle başlıyor.

Atiye 2. Sezon Fragmanı - The Gift

Yeni bölümler için tanıtım faaliyetlerine hız kazandıran Netflix Türkiye, geçen hafta çıkış tarihini açıkladığı sezona dair 2 dakikalık bir fragman da yayınladı.

- Reklam -

Başrolünde Aşk-ı Memnu, Fatmagül’ün Suçu ne? Muhteşem Yüzyıl: Kösem ve Hatırla Sevgili gibi yapımlarla tanınan Beren Saat’in ve Aşk Tesadüfleri Sever, O Şimdi Asker ve Muhteşem Yüzyıl ile tanınan Mehmet Günsür’ün yer aldığı dizi; Şengül Boybaş’ın Dünyanın Uyanışı isimli romanından uyarlanıyor.

Atiye 2. Sezon Konusu

Dizinin yeni bölümleri için yayınlanan resmi hikâye ise şu şekilde:
“Tüm gerçekleriyle yüzleşip, kendini kabul etmeyi öğrenen Atiye; istediği her şeyin mümkün olabileceğini ve insanın gücünün sınırsızlığını gördükten sonra, ölen kardeşi Cansu’yu geri istemiştir. Göbeklitepe’deki boyut kapısından geçerek, kardeşinin hayatta olduğu bir olasılığa gider. Ancak bu olasılıkta hiç bir şey, alıştığı ve bildiği gibi değildir. Tanıdığı kimse Atiye’yi tanımamaktadır. Çünkü kardeşinin hala sağ olduğu bu yerde, Atiye ve hatta geldiği kapı olan Göbeklitepe hiç var olmamıştır…

Daha önce kendi yoluna yürüyen Atiye, bu kez başkaları ve toplum için hareket etmeyi öğreniyor. Bu seferki, onun kahramanlığının aşka ve insanlığa adanma hikayesi…”
Atiye 2. Sezon Fragmanı - The Gift

Dizinin kadrosunda yer alan diğer isimler şu şekilde: Melisa Şenolsun, Başak Köklükaya, Civan Canova ve Tim Seyfi.

OG Medya’nın yayına hazırladığı dizinin senaryosu ise Nuran Evret Şit’e ait.

Atiye 2. sezon 10 Eylül 2020 tarihinde Netflix’te olacak.

Atiye 2. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

Yeni sezon fragmanını siz nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.


The Sandman ve Locke & Key Evrenleri Buluşuyor

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Sandman - Locke and Key

The Sandman ve Locke & Key Evrenleri Buluşuyor

Türkiye'deki Halk Kütüphaneleri Sayısı

Türkiye’deki Halk Kütüphanelerinin Sayısı Belli Oldu