in

Atiye 2. Sezon Netflix’te Yayında: The Gift Geri Döndü

Atiye 2. sezon bölümleri Netflix kütüphanesindeki yerini aldı. Netflix Türkiye’nin Beren Saat’li fantastik dizisi yeni sezonu ile geri döndü.

Atiye 2. Sezon Netflix Beren Saat İzle
- Reklam -
- Reklam -

Atiye 2. sezon bölümleri Netflix kütüphanesindeki yerini aldı. Netflix Türkiye’nin Beren Saat ve Mehmet Günsür’lü yerli dizisi The Gift, bugün itibarıyla izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Netflix Türkiye’nin Hakan: Muhafız (The Protector) dizisinden sonra hazırladığı ikinci fantastik – drama dizisi Atiye, ilk sezonu ile geçen yıl izleyenlerin karşısına çıkmıştı. Yapımın 2. sezon bölümleri çok önceden çekilmiş olmasına rağmen, dizinin yeni sezonu yayına girene kadar aradan hatırı sayılır bir zaman geçti. 10 Eylül 2020 tarihinde ise merakla beklenen yapım sonunda yayına girdi.

Hakan: Muhafız, Atiye ve Aşk 101 dizileri ile başlayan Netflix’in Türkiye macerası, Yarına Tek Bilet ve Mücadele Çıkmazı filmleri ile yoluna devam ediyor. Platform, bir yandan yeni dizi ve filmler için hazırlıklarını sürdürürken bir yandan da yayında olan projelerini geliştirmeye devam ediyor. Atiye de onlardan birisi. 3. sezon ile final yapacak The Gift’in, son sezon çekimleri geçen haftalarda başladı.

- Reklam -

Atiye 2. Sezon Netflix Beren Saat

Başrolünde Beren Saat’in yer aldığı dizi, 2. sezon bölümleri ile izleyicilerin karşısına geri döndü. Şengül Boybaş’ın Dünyanın Uyanışı adlı fantastik romanından uyarlanan seri, bir ressam olan Atiye’nin gizemli maceralarını konu alıyor. Beren Saat’in hayat verdiği Atiye, küçüklüğünden beri aynı sembolün resmini çizmektedir. Bir gün Göbeklitepe’de yapılan keşif sonrası, kazı alanına gitmek üzere yola çıkar ve burada Mehmet Günsür’ün hayat verdiği Arkeolog Erhan ile tanışır. Bu tanışma ile birlikte bazı esrarlı meseleler anlam kazanır ve macera başlar.

Atiye 2. Sezon Bölümleri Hamile Kadınların Öldüğü Alternatif Bir Gerçeklikte Geçiyor

Dizinin 2. sezonunda insan gücünün sınırsızlığı ile tanışıyor. Kardeşini hayata geri döndürmek için Göbeklitepe’nin gizemlerine dahil oluyor ve burada içine girdiği dünyada hamile kadınların yaşamını yitirdiği bir maceraya sürükleniyor.

- Reklam -

The Gift’in oyuncu kadrosunda Saat ve Günsür’e Metin Akdülger, Melisa Şenolsun, Başak Köklükaya, Civan Canova ve Tim Seyfi gibi isimler eşlik ediyor.

Atiye 2. Sezon Netflix Beren Saat

OG Medya’nın yapıma hazırladığı dizinin yürütücü yapımcılığı Özge Bağdatlıoğlu ve Jason George’a, yaratıcı koltuğu Onur Güvenatam’a, senaryosu ise Jason George ve Nuran Evren Şit’e ait.

Peki siz Atiye 2. sezon bölümlerini izleme fırsatı buldunuz mu? Yeni sezona dair yorumlarınız neler? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.


* Mank: David Fincher’ın Netflix Filmine İlk Bakış

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Walking Dead 11. Sezon Final

The Walking Dead 11. Sezon ile Final Yapıyor: Yeni Maceralar Yolda

Game of Thrones Oyuncusu Diana Rigg

Game of Thrones Oyuncusu Diana Rigg Hayatını Kaybetti