in

Atiye 3. Sezon Bölümleri Netflix’teki Yerini Aldı: İşte Tüm Merak Edilenler

Atiye 3. Sezon bölümleri yayında. Beren Saat’li Netflix Türkiye dizisi final sezonu ile izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Atiye 3. sezon incelemesi Netflix
- Reklam -
- Reklam -

Atiye 3. sezon bölümleri yayına girdi. Başrollerinde Beren Saat ve Mehmet Günsür’ün yer aldığı Netflix Türkiye yapımı final sezonu ile ekrana veda ediyor.

Netflix’in Türkiye’de yerli yapımlara girişi Hakan: Muhafız (The Protector) ile olmuştu. Onu aynı yıl Atiye (The Gift) takip etmişti. İlk olarak 2019 yılında yayınlanmaya başlayan dizi, toplamda 3 sezon ve 17 bölüm ile macerasını noktalıyor. 17 Haziran 2021 tarihi itibarıyla Atiye 3. sezon, son 8 bölümü ile yayına girdi.

Şengül Boybaş’ın fantastik roman serisi Dünyanın Uyanışı’ndan uyarlanan dizi, uluslararası pazarda The Gift adı ile karşımıza çıkıyor. Aralık 2019 tarihinde 1. sezon bölümleri yayınlanan dizi, olumlu ve olumsuz eleştirileri beraberinde getirmişti. Dizinin 2. sezonu geçen eylül ayında yayınlanmış ve o tarihten beri final sezonu için geri sayıma geçilmişti.

- Reklam -

Atiye 3. Sezon Netflix Kütüphanesinde Yayına Girdi

Dünyanın ilk tapınağı olduğu öne sürülen Göbeklitepe’de geçmesi ile mitoloji ve fantazi sevenlerini de başına toplayan dizi; Beren Saat’in canlandırdığı Atiye adlı ressamın başına gelenleri konu alıyor. Uzun süredir anlamını bilmediği birtakım desenleri çizen karakter, Göbeklitepe’deki keşif sonrası kendisini bölgede buluyor. Mehmet Günsür’ün canlandırdığı arkeolog Erhan karakteri ile tanışıyor ve hayatı bütün olarak değişiyor.

Atiye 3. sezon çıkış tarihi final netflix

Son olarak dizinin 2. sezonunda hamile kadınların doğum yapmadan neden öldüğüne dair gerçek gün yüzüne çıkıyor. Atiye, yolculuğunu tamamladığı için iki paralel gerçeklik birleşiyor. Ancak bunun sonunda baş kahramanımız bedelini kendi çocuğunun kaçırılması ile ödüyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Beren Saat ve Mehmet Günsür’e, Metin Akdülger, Melisa Şenolsun, Başak Köklükaya, Civan Canova ve Tim Seyfi gibi isimler eşlik ediyor.

- Reklam -

Yapımın yönetmen koltuğu Ozan Açıktan, Gönenç Uyanık ve Ali Taner Baltacı arasında paylaşılıyor. Senaryo ise Nuran Evren Şit’in kaleminden çıkıyor.

Atiye, IMDb’de toplam 19 bin izleyiciden ortalama 7,3 puan almış durumda.

Netflix Türkiye, Hakan: Muhafız ile başladığı orijinal yapımlarına Atiye, Aşk 101, Yarına Tek Bilet, Kâğıttan Hayatlar, 9 Kere Leyla, Bir Başkadır, Fatma, Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü? gibi işlerle devam etmişti. Böylelikle bir orijinal yapım daha final bölümünü görmeyi başardı.

Atiye 3. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

Sizin dizinin finali hakkındaki görüşleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

spotify dizisi netflix

Netflix, Spotify Dizisi için Harekete Geçti: 2022’de Geliyor

Kayıp Tanrılar Ülkesi: Ahmet Ümit

Ahmet Ümit’tin Arkeoloji, Mitoloji ve Polisiye Türlerini Harmanladığı “Kayıp Tanrılar Ülkesi” Romanı Çıktı