in

Atiye 3. Sezon Çekimleri Başladı: Final Günü Yaklaşıyor

Atiye 3. sezon çekimleri başladı. Beren Saat, Netflix Türkiye yapımı dizinin final sezonu için kayda girdiklerini izleyicilerle paylaştı.

Atiye 3. Sezon
- Reklam -
- Reklam -

Netflix, Türkiye’den çekilecek mi sorusu geçen günlerin en popüler aramalarından birisi oldu. Buna karşın platform, Türkiye’de başlattığı ikinci projenin de final sezonu için çekimlere başlıyor. Atiye 3. sezon, Beren Saat’in paylaştığı Instagram gönderisi ile birlikte resmen prodüksiyon aşamasına geçti.

Çağatay Ulusoy’lu Hakan: Muhafız (The Protector) sonrası Netflix Türkiye’nin ikinci yerli yapımı olan Atiye, ilk sezonu sonrası adından çokça bahsettirmişti. Dizi, henüz 2. sezon ile izleyicinin karşısına çıkmadan 3. sezon onayını da almıştı. Şimdi ise 3. ve final sezonu için oyuncular kamera karşısına geçiyor. Öte yandan 2. sezon çıkış tarihi de hâlâ net olarak duyurulmuş değil.

Netflix Türkiye ile RTÜK arasındaki gerginlik şimdilik son bulmuş ve Netflix cephesinden çalışmalara aynı şekilde devam edileceği açıklaması gelmişti. Platform, Türkiye’de 1.5 milyondan fazla üyeye sahip ve yeni projelerini birbiri ardına geliştirmeye devam ediyor.

- Reklam -

Atiye 3. Sezon

Beren Saat ve Mehmet Günsür’ün başrollerini paylaştığı dizinin ilk sezonu geçen aralık ayında izleyici ile buluşmuştu. Tarihin yazımını değiştirecek Göbeklitepe keşfi sonrası, buradaki esrarlı olayları konu alan Atiye yazar Şengül Boybaş tarafından kaleme alınan Dünyanın Uyanışı kitabından uyarlanıyor.

Fantastik ve tarihi konusu ile dünya çapında ilgi gören dizi Atiye (Beren Saat) adlı genç ve başarılı bir ressamın, sevgilisi Ozan (Metin Akdülger) ile İstanbul’da yaşadığı olağan hayat ile başlıyor. Fakat bu düzen, Göbeklitepe’deki bir keşif sonrası bozuluyor. Arkeolog Erhan (Mehmet Günsür), Atiye’nin mistik yanlarını keşfediyor ve ondan, buldukları bu gizemli sembolleri açıklamasını istiyor.

Atiye 3. Sezon Yayın Tarihi Şimdilik 2021 Kış Mevsimi Olarak Gözüküyor

Beren Saat, Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, dizinin ilk sezonunda gösterilen ilgi için teşekkürlerini iletirken final sezonu için de iyi dileklerini iletti.

https://www.instagram.com/p/CC9KqmFBRNr/?utm_source=ig_web_copy_link

- Reklam -

Oyuncu, uluslararası adı The Gift olan projenin 3. sezon çekimlerinin başladığını şu sözlerle duyurdu:
“Yeni Ay’da başladık çekimlere, Atiye’nin mucizeleri yine bizimle. Aylar süren bekleyişten sonra tüm tedbirler alındı ve yeniden başladık üretmeye! Atiye’nin ilk sezonuna gösterdiğiniz ilgi, sevgi ve destek için emeği gecen herkes adına çok teşekkür ederim. 3. sezon yaratıcı ekibimize ve tüm çalışma arkadaşlarıma hayırlı, uğurlu olsun.”
Koronavirüs pandemisi nedeniyle çekim programı aksayan dizi, yeni normal kapsamında tekrar sete dönüyor. Netflix, bu süreçte sektörde çalışanlara maddi olarak destekte bulunmayı da ihmal etmemişti.

Atiye 2. sezon çıkış tarihi olarak Eylül 2020 gözüküyor. Dizinin final sezonu da muhtemelen 2021’in ilk aylarında izleyici ile buluşacak.

Senaryosu Nuran Evren Şit tarafından kaleme alınan dizinin yönetmen koltuğunu Ozan Açıktan, Gönenç Uyanık ve Ali Taner Baltacı paylaşıyor.

Atiye Dizi

Yapımda Beren Saat ve Mehmet Günsür ikilisine şu oyuncular eşlik ediyor: Metin Akdülger, Melisa Şenolsun, Başak Köklükaya, Civan Canova, Tim Seyfi, Meral Çetinkaya, Hazal Türesan ve Cezmi Baskın.

Peki siz Atiye’nin 3. sezon ile final yapacak olmasını nasıl karşılıyorsunuz? İkinci sezondan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.


* Brave New World 1. Sezon İncelemesi: Yeni Ama Cesur Değil

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Tanrının Oku - Chinua Achebe - Afrika Üçlemesi

Tanrının Oku: Chinua Achebe’nin Afrika Üçlemesi Tamamlandı

Görsel Roman Nedir?

Görsel Roman Nedir? Visual Novel Hakkında Her Şey