in ,

Atiye 3. Sezon Fragmanı: Netflix Türkiye Dizisi Final Sezonu ile Geliyor

Atiye 3. sezon fragmanı yayınlandı. Beren Saat ve Mehmet Günsür’ün başrollerinde yer aldığı Netflix Türkiye orijinal dizisi final vermeye hazırlanıyor.

Atiye 3. sezon fragman
- Reklam -
- Reklam -

Atiye 3. sezon için ilk fragman yayınlandı. Kısa süre içerisinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak olan, başrollerinde Beren Saat ve Mehmet Günsür’ün yer aldığı macera son vermeye hazırlanıyor.

Hakan: Muhafız sonrası Netflix Türkie’nin ikinci orijinal dizisi olan Atiye, Şengül Boybaş’ın Dünyanın Uyanışı adlı fantastik romanından uyarlandı. The Gift adıyla da bilinen yapımın ilk sezonu Aralık 2019’da Netflix kütüphanesindeki yerini aldı. Farklı türden birçok eleştiriyi beraberinde getiren ilk sezon genel olarak olumlu eleştiriler adlı ve kısa sürede yeni sezon onayını kaptı.

Dizinin 2. sezonu ise geçen yılın eylül ayında gösterime girdi. Her ne kadar 2. sezonun yayınlanmasıyla birlikte Atiye’nin 3. sezon onayı verilse de, devam eden Koronavirüs pandemisi sebebiyle hayranlar final için uzun bir süre beklemek durumunda kaldı. Neyse ki bekleyiş sona erdi. Dizinin haziran ayı içerisinde yayınlanacağı duyurulduktan sonra ilk fragmanı da Netflix Türkiye tarafından paylaşıldı.

- Reklam -

Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Atiye 3. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

Genç bir ressam olan Atiye’nin gizemli hikâyesine odaklanan dizide, Göbeklitepe’de yapılan esrarlı keşif sonrasında ortaya çıkan tuhaf olaylar konu alınıyor. Kazı çalışmalarında görevli olan arkeolog Erhan, Atiye ve Göbeklitepe arasındaki bağı ortaya çıkartınca Atiye de farklı dünyalara açılan bir kapıdan geçmek durumunda kalıyor ve antik bir tapınakta geçmişini aramak üzere yola çıkıyor. Atiye, artık geçmiş ve gelecek arasındaki ruhani olayları çözmekle sorumlu bir hale dönüşüyor. Son sezon ise bir önceki sezonun bıraktığı yerden 8 yıl sonrasını anlatacak. Sekiz yıldır kızına kavuşacağı günü bekleyen Atiye’yi çok zor bir karar beklemektedir. Karanlık güçler ise küçük kızı korkunç planlarına alet etmek için gün saymaktadır.

- Reklam -

Yönetmenliği Ozan Açıktan, Gönenç Uyanık ve Ali Taner Baltacı’nın üstlendiği Atiye 3. sezon senaryosu ise Nuran Evren Şit’e emanet edildi. Beren Saat ve Mehmet Günsür dışında Atiye’nin oyuncu kadrosunda Metin Akdülger, Melisa Şenolsun, Başak Köklükaya, Civan Canova ve Tim Seyfi gibi isimler yer alıyor.

Atiye’nin 3. ve final sezonu, 17 Haziran 2021 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Atiye 3. sezon için sizin yayınlanan fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

esrarname ayfer kafkas

Ayfer Kafkas’ın Esrarname Serisi Yeniden Raflarda

sinema salonu

Sinema Salonları Bazı Kısıtlamalar Eşliğinde Yeniden Açılıyor