in

Atiye: Netflix Türkiye Dizisinden Dikkat Çeken Fragman

Göbeklitepe’nin gizemini arayan Netflix Türkiye yapımı Atiye dizisinden yeni bir fragman geldi. Yapımın başrollerinde Beren Saat ve Mehmet Günsür var.

atiye dizi posteri netflix turkiye
- Reklam -
- Reklam -

Netflix Türkiye tarafından prodüksiyonu üstlenilen Atiye (The Gift) dizisinden yeni bir fragman yayınlandı. Yapıma dair çokça ipucu içeren yeni fragman yılın son günlerinde karşımıza çıkacak diziye dair merakımızı biraz daha artırdı.

Atiye rolünde Beren Saat’i (Hatırla Sevgili, Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Fatmagül’ün Suçu Ne?, Aşk- Memnu) gördüğümüz dizi, bizleri UNESCO Dünya Mirası listesinde yerini alan Göbeklitepe’nin tarihi değiştiren keşfi ışığında fantastik bir maceraya davet ediyor.

Beren Saat’e eşlik eden bir diğer oyuncu ise Mehmet Günsür (Hamam, O şimdi Asker, Muhteşem Yüzyıl, Fi ve Aşk Tesadüleri Sever).

- Reklam -

Netflix Türkiye Yapımı Atiye Dizisinin Konusu

Genç ve güzel bir ressam olan Atiye, ailesi ve sevgilisi Ozan ile İstanbul’da sade ve mutlu bir hayat sürmektedir. Ta ki dünyanın en eski tapınağı Göbeklitepe’de yapılan bir keşifle hayatı değişene kadar.

Bölgedeki kazı çalışmalarını yürüten arkeolog Erhan, Atiye ile Göbeklitepe arasındaki mistik ilişkiyi gözler önüne seren bir sembol keşfeder. Atiye ona bambaşka bir kapı açan bu gizemli olayın peşine düşerek antik tapınakta geçmişini aramaya karar verir. Bu gizem perdesi aralandıkça Atiye’nin karşısına çıkan olaylar ona geçmişle geleceği, gerçek ile ruhani arasındaki her şeyi sorgulatacaktır.

Atiye – Yeni Fragman

YouTube video

Dünyanın en eski tapınağı olduğu keşfedilen Göbeklitepe’nin mistik yanlarına, tuhaf güçlere sahip olduğu anlaşılan Atiye’nin gözünden baktığımız yapım; tıpkı Hakan: Muhafız’da olduğu gibi yine bir roman uyarlaması.

Hatırlayacağınız üzere Hakan: Muhafız (The Protector) serisi N. İpek Gökdel imzalı Kara Kalem serisinden uyarlanmıştı. Kanalın ikinci yapımı ise Şengül Boybaş imzalı Dünyanın Uyanışı adlı romandan adapte ediliyor.

- Reklam -

Dizinin senaryosu Nuran Evren Şit’in ellerinde şekillendi. Yapımın yönetmen koltuğu da Ozan Açıktan, Gönenç Uyanık ve Ali Taner Baltacı arasında paylaşıldı.

Atiye Dizisi Kadro

Saat ve Günsür dışında kadroda yer alan bazı oyuncular şöyle: Metin Akdülger, Melisa Şenolsun, Başak Köklükaya, Civan Canova, Tim Seyfi, Meral Çetinkaya, Hazal Türesan ve Cezmi Baskın.

atiye dizi ici gorsel

Atiye dizisi ne zaman yayınlanacak sorusunun cevabı geçtiğimiz haftalarda yanıt buldu. Netflix, aralık ayının sonunu bizler için iyice ısıtmayı başarıyor. Atiye, 27 Aralık 2019’da kanalın kütüphanesindeki yerini alacak.

Peki ya siz yeni fragmanı nasıl buldunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın.


Hakan: Muhafız 2. Sezon: Hayal Kırıklığı mı, Hatalar Silsilesi mi?

Bengü Akagül

1997'de Kadıköy'de doğdum. Yeditepe Üniversitesinde Sinema bölümünden mezun oldum. Sinemanın yanına edebiyatı da koyarak sevdiğim yazarlar ile kitaplarının ön okumalarında çalıştım. Bugünlerde bir prodüksiyon şirketinde çalışıyor, ukulele çalmayı öğreniyor ve deneyimlerime yenilerini katmaya çalışıyorum.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Seroo Seroo dedi ki:

    Beklenilenin çok altında bir dizi olacak.

  2. Avatar for ohyespatates ohyespatates dedi ki:

    Aynı şey Hakan Muhafız’da da vardı. Uyarladıkları eserler Türkçe, oynayanlar Türkçe konuşuyor ama diyaloglar hiç Türkçe gibi gelmiyor. Sanırım dizilerin ekibinde yabancı senaristler de yer aldığı için böyle bir şeyle karşılaşıyoruz.

  3. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Klişeler için bir dakkalık saygı duruşu!

    Güzel bir şey çıkar mı diye umut ettim ama olmayacak galiba?

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

mortal kombat shazam 2

Shazam 2 Vizyon Tarihi Açıklandı, Mortal Kombat Filminin Tarihi Değişti

HP Lovecraft filmi

Game of Thrones Yaratıcılarından H.P. Lovecraft Filmi Geliyor