in ,

Atlanta’nın 4. ve Final Sezonundan Yeni Fragman Paylaşıldı

Atlanta 4. sezon fragmanı paylaşıldı. Donald Glover tarafından hazırlanan FX dizisi, görkemli bir vedaya hazırlanıyor.

Atlanta 4. sezon fragmanı final
- Reklam -
- Reklam -

Atlanta 4. sezon fragmanı yayınlandı. Sevilen FX ve Hulu dizisi final vermeye hazırlanıyor. Donald Glover’ın cesur serisi varoluşsal sona ulaşıyor.

Atlanta’nın 3. sezonu COVID-19 pandemisi gecikmeleri ve diğer sorunlar nedeniyle uzun bir aradan sonra bu yılın başlarında gösterime girdi. Yeni sezon, uzun bir ara vermiş olmasına rağmen övgü toplayarak birkaç “En İyi” listesinde yer aldı. Yine de bazı izleyiciler ve eleştirmenler dizinin Amerika’daki ırkçılık hakkında büyük ölçüde bağımsız hikâyeler anlatmak için çekirdek dört karakter dışında çok fazla zaman harcadığını savundu. Bu bağımsız bölümlerin çoğu, çoğu zaman aynı anda hem komik hem de üzücüydü. Fakat birçok hayran da Earn, Paper Boi, Vanessa ve Darius’u daha fazla görmek istedikleri konusunda hemfikirdi.

Daha önce yayınlanan kısa bir teaser fragmanının ardından yeni ve final sezonunun tam fragmanı FX Networks tarafından paylaşıldı. İki dakikalık video, dizinin ana yıldızlarına odaklanıyor. Başlangıçta basit bir konusu varmış gibi görünen fragman daha sonrasında Darius’un çığlık attığı birkaç dakikayı, Vanessa’nın karanlık bir koridorda yürümesini ve görünüşe göre bir dolaptan çıkan Earn’ü de içeriyor.

- Reklam -

Yayınlanan fragmana hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Atlanta 4. Sezon Fragmanı – Final | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yeni fragman, final sezonunun Earn, Paper Boi, Vanessa ve Darius’u gösterinin ana ayarına geri götürmeyi vaat ediyor. Dizinin yaratıcısı, yazarı, yapımcısı, yönetmeni ve yıldızı olan Donald Glover, 2022 Televizyon Eleştirmenleri Derneği yaz basın turunda 4. sezonun sürekli ortaya çıkan varoluşsal soruyu ele alacağını açıkladı: “İnsanlar önemli mi?” 15 Eylül’de başlayacak olan final sezonu, bu soruya cevap arayacak ve “insanlarla ilgili bazı duyguları daha önce sahip olduğumuzdan daha fazla keşfedecek”.

Baş yapımcı Stephen Glover da dizinin “mirası”nın deneylerle ilgili olacağını belirtti.

- Reklam -

“Umarım, diğer insanları risk almaya ve farklı şeyler yapmaya yönlendirir.”

Atlanta 4. sezon, 15 Eylül 2022 Perşembe günü ilk iki bölümüyle FX üzerinden yayınlanacak. Dizi ülkemizde Disney Plus Türkiye üzerinden yayınlanacak.

Atlanta’nın veda sezonu olacak 4. sezon için yayınlanan yeni fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: IndieWire

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for merveriii merveriii dedi ki:

    Bu diziyi Disney Plus’ta keşfettim. Gerçekten çok sevdim diyebilirim!

  2. Avatar for beltos beltos dedi ki:

    bu dizi cidden şaheser niteliğinde, özellikle darius karakterine bayılıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ece Ayhan Öykü ve Şiir Yarışması tepki topladı

Ece Ayhan Anısına Düzenlenen Edebiyat Yarışmasının Şartları ve Jürisi Tepki Topladı

Scoob: Holiday Haunt - Yeni Scooby-Doo Filmi İptal Edildi

40 Milyon Dolar Harcanan Yeni Scooby-Doo Filmi İptal Edildi