in , ,

Attack on Titan Finalinin Detayları Belli Oldu ve Yayın Tarihi Ortaya Çıktı

Attack on Titan final sezonu detayları belli oldu. İki bölüm halinde tamamlanacak olan yapımın ilk bölümü için tarih yeni bir fragman eşliğinde duyuruldu.

Attack on Titan Final Season Part 3 Fragmanı ve Yayın Tarihi
- Reklam -
- Reklam -

Attack on Titan final sezonu kaç bölümden oluşacak ve ilk bölüm ne zaman başlıyor gibi sorular, yeni yayınlanan bir fragman eşliğinde ortaya çıktı.

Shingeki no Kyojin okurları Nisan 2021 itibarıyla mangayı bitirdiler ancak anime olarak görmek isteyen izleyiciler, sonuç için hâlen bekleme aşamasındalar. Son olarak geçen yılın nisan ayında, 2023’te geleceği söylenen Final Season Part 3 için uzun bir süredir güncelleme bekleniyordu. Nihayet bugün itibarıyla detaylar ortaya çıktı.

NHK kanalı kısa bir süre önce Attack on Titan The Final Season Kanketsu-hen adıyla gelecek olan finalin iki bölüm halinde yayınlanacağını duyurdu. İlk bölüm 3 Mart 2023 tarihinde kanal üzerinden yayınlanacak. Ancak ikinci bölümün ne zaman yayınlanacağına dair bir bilgi henüz paylaşılmadı. Sadece 2023 yılı içerisinde çıkış yapacağı belirtildi.

- Reklam -

Attack on Titan Final Part 3

Kanal her iki bölümün süresi konusunda da bir paylaşım yapmadı. Fakat hem 3 Mart’ta yayınlanacak ilk bölüm, hem de 2023 yılında çıkacak ikinci bölümün normal bölümlere göre çok daha uzun olacağı ima edildi.

Pony Canyon’un YouTube kanalında da ilk bölüm için kısa bir fragman paylaşıldı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Attack on Titan Final Season Part 3 – Bölüm 1 Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yeni tanıtım fragmanının yanı sıra, yedi bölümlük özel bir anime derlemesinin de 25 Şubat’tan itibaren art arda üç gece boyunca NHK kanalında yayınlanacağı paylaşıldı.

- Reklam -

Final sezonunun ilk kısmı Aralık 2020 itibarıyla başladı ve 16 bölüm sürdü. İkinci kısım ise  Ocak 2022’de başladı ve toplam 12 bölüm ile tamamlandı. NHK dışında Crunchyroll ve Funimation üzerinden de yayınlanan anime, hâlen dünyanın en popüler yapımları arasında yer alıyor.

Attack on Titan Final Season Part 3 Fragmanı ve Yayın Tarihi

Anime uyarlamasının ilk sezonu Nisan 2013’te, ikinci sezon ise -tam dört yıl sonrasında- Nisan 2017’de gösterime girdi. Üçüncü sezonun ilk yarısı Temmuz 2018’de, ikinci yarısı ise Nisan 2019’da yayınlanmaya başladı.

Attack on Titan‘ın final bölümlerinden beklentileriniz neler? Sizce mangada çokça eleştiri alan bazı kısımlar için yeni bir düzenleme yapılır mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Anime News Network

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Mandalorian 3. Sezon Yeni Fragmanı

Star Wars Dizisi “The Mandalorian” 3. Sezon ile Dönüyor: İşte Yeni Fragman

Superman and Lois 3. Sezon Fragmanı

The CW’nun Arrowverse Dizisi “Superman & Lois”in 3. Sezonundan İlk Fragman