in , ,

Attack on Titan’ın 4. ve Final Sezonunun Kalan Bölümlerinin Fragmanı Yayınlandı

Attack on Titan 4. ve final sezonunun Part 2 fragmanı paylaşıldı. Shingeki no Kyojin animesi, görkemli bir kapanış için hazırlanıyor.

Attack on Titan Final Season Part 2
- Reklam -
- Reklam -

Attack on Titan 4. ve final sezonu fragmanı paylaşıldı. Shingeki no Kyojin animesi için beklenen görkemli son yaklaşıyor.

Mangası Hajime Isayama tarafından yaratılan ve bu yıl toplam 34 cilt ile tamamlanan Attack on Titan, tüm zamanların en dikkat çekici anime serileri arasında yer alıyor. Şimdi serinin milyonlarca hayranı, Eren’in yolculuğunun sonunu anime formatında görmeyi bekliyor.

Bilindiği üzere Attack on Titan 4. ve final sezonunun ilk 16 bölümü Aralık 2020’de yayınlanmaya başlamıştı. Şimdi, aradan geçen bir yıllık sürenin ardından 4. sezon ikinci kısım ile hayranlarının karşısına çıkıyor.

- Reklam -

MAPPA kısa bir süre önce Shingeki no Kyojin final sezonuna ait ikinci fragmanı da paylaştı. İlk kısa teaser ile karşılaştırıldığında yeni fragman hayranlara Eren ve Reiner Braun arasındaki yaklaşan dövüşe daha iyi bir bakış sunuyor. Dövüşün yanı sıra, titan Beast’i de içeren diğer titanlar tüm ihtişamlarıyla fragmanda yer alıyor.

Hayranları oldukça heyecanlandıracak gibi gözüken fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Attack on Titan Final Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

Attack on Titan final sezonu ikinci kısım bölümleri 9 Ocak 2022 tarihinden itibaren haftalık olarak yayınlanmaya başlayacak. Henüz Kısım 2 için resmi bir bölüm sayısı yok. Ancak listelendiğine dair ortaya atılan bazı söylentilerde toplamda 12 bölüm olduğu belirtiliyor. Fakat stüdyodan bu konuda henüz resmi bir açıklama gelmiş değil.

- Reklam -

Shingeki no Kyojin, yaratıcısı Hajime Isayama tarafından ilk defa 2006 yılında tasarlandı. Aslında Isayama’nın ilk planı, manganın 65 sayfalık tek bir sayı olması üzerine kuruluydu. Ancak gördüğü ilgi sayesinde 2009 yılından itibaren Bessatsu Shōnen Magazin’de aylık bölümler halinde yayımlanmaya başladı. Pek tabii bu ilgi sadece dergi sayfalarında kalmadı ve tüm dünyayı etkisi altına alan bir anime serisine de uyarlandı.

Anime serisinin 25 bölümlük ilk sezonu 2013 yılında çıksa da hayranlar 2. sezon için bir hayli beklemek zorunda kaldı ve yeni bölümler geldiğinde tarihler 2017’nin nisan ayını gösteriyordu. Ardından gelen diğer sezonlar ise birer yıllık arayla izleyicisinin karşısına çıktı. 9 Ocak’ta yayınlanacak final bölümleri ile macera sonlanmış olacak.

Attack on Titan’ın 4. ve final sezonunun yeni yayınlanan fragmanını sizler nasıl buldunuz? Final bölümlerinden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Euphoria 2 sezon fragmanı hbo

Euphoria 2. Sezon Fragmanı: HBO’nun Emmy Ödüllü Dizisi Geri Dönüyor

Kırmızı Köşk’ün Esrarı - Pertev Şevket

100 Yıldır Tozlu Raflarda Bekleyen Polisiye Roman “Kırmızı Köşk’ün Esrarı” Latin Harflerine Aktarıldı