in , ,

“Attack on Titan”ın Beklenen Finalinin İlk Bölümünden Yeni Fragman Paylaşıldı

Attack on Titan finali için yeni bir fragman paylaşıldı. Son iki bölüm için gün sayan animenin sıradaki bölümü Mart 2023’te yayınlanacak.

Attack on Titan Final Sezonu 3. Kısım - Bölüm 1 Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Attack on Titan final sezonu 3. kısım için yeni bir fragman paylaşıldı. Shingeki no Kyojin, kalan iki özel bölüm ile yıllardır süren anime macerasını tamamlamaya hazırlanıyor. İlk bölüm mart ayında yayınlanacak.

Hayranların uzun süredir beklediği Attack on Titan finali önümüzdeki bahar mevsiminde başlıyor. Anime serisi, Hajime Isayama’nın kaleme aldığı ve ilk olarak 2009’da Kodansha’nın Bessatsu Shounen dergisinde yayımlanmaya başlayan mangasından uyarlandı. Manga, Nisan 2021’de 34. cildiyle sona erdi. İlk olarak WIT STUDIO tarafından hazırlanan ve 2013’te yayına başlayan anime uyarlamasının final sezonunu ise MAPPA animasyon stüdyosu hazırlıyor.

Attack on Titan final poster

- Reklam -

Şu an 3. kısmı beklenen final sezonunun ilk kısmı Aralık 2020’de başladı ve 16 bölüm sürdü. 12 bölümden oluşan 2. kısım ise Ocak 2022’de çıktı ve toplamda 12 bölüm sürdü. 3. kısım ise iki bölümden oluşacak ve yapımın ilk bölümü bir saat uzunluğunda olacak.

Attack on Titan Final Sezonu 3. Kısım – Bölüm 1 Fragmanı | İZLE

Yeni bölümler ile ilgili olarak geçen ay kısa bir fragman yayınlanmıştı. Şimdi de daha uzun süren ve yeni sezona daha detaylı bakış sağlayan yeni bir fragman yayınlandı. Kısa süre önce Pony Canyon’un YouTube kanalında paylaşılan yeni fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Animenin finali için geri dönen isimler arasında yönetmen Yuuichirou Hayashi, besteci Hiroshi Seko, karakter tasarımcısı Tomohiro Kishi, baş bölüm yönetmeni Jun Shishido, baş animasyon yönetmeni Daisuke Niinuma, sanat yönetmeni Kazuo Ogura, görüntü yönetmeni Shigeki Asakawa ve müzik bestecileri Hiroyuki Sawano ve Kohta Yamamoto yer alıyor. Ayrıca Bölüm 2’den renk tasarımcısı Itsuku Oonishi, başka bir baş animasyon yönetmeni Manabu Akita ve 3DCG yönetmenleri Motoi Okunou ve Subaru Ikeda da geri dönen isimler arasında.

- Reklam -

Aynı zamanda kısa bir süre önce de, The Final Season Part 2’nun açılış şarkısı “The Rumbling”in arkasındaki grup olan SiM tarafından seslendirileceği belirtilen “UNDER THE TREE” adlı yeni şarkının da 4 Mart itibarıyla indirilebilir ve dinlenebilir hâle geleceği açıklandı.

Attack on Titan Final Sezonu 3. Kısım - Bölüm 1 Fragmanı

Bir saatlik yeni bölüm 3 Mart’ta yayında olacak.

Attack on Titan’ın finali için kalan iki bölümden beklentileriniz neler? Yorum ve teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, içeriklerimizden daha hızlı haberdar olmak için bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Anime News Network

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for JrThoth JrThoth dedi ki:

    Diziyi izleyip devamını merak ettiğim için mangadan kalan kısmı okumuştum. Finali aşırı duygusaldı anime olarakta görmek istiyorum o sahneleri. 3 marta çok az kaldı

  2. Avatar for Askeladd Askeladd dedi ki:

    SnK final arka kadar çok güzel getirip, finalde ağır batırmış bir seri. Özellikle final ve ekstra sayıyla iyice sıvadılar. Ancak mangasından beğenmediğim şeyleri genelde animeden beğenme huyum var, zevkli oluyor. Mappa bir Wit performansı çıkaramasa da kötü değil. Merakla bekliyorum.

    Hange’nin ölüm sahnesini özellikle iyi yapmalarını bekliyorum.

  3. Avatar for GKS GKS dedi ki:

    Eski müzikleri kullansınlar yeterli. Levi sahnesine rap müzik koymuşlardı. Şaka gibi…

  4. Avatar for Askeladd Askeladd dedi ki:

    OST kalitesinde belirgin bir düşüş var. Saşa’nın ölüm sahnesinde çok daha iyi bir OST tercih edilebilirdi.

    Ama haklarını yemeyeyim, My War açılışı gördüğüm en iyi şeylerden biri.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Dead Boy Detectives Dizisi Netflix

Neil Gaiman Uyarlaması “Dead Boy Detectives” HBO Max’ten Netflix’e Geçiyor

Easy’s Waltz Film Al Pacino

True Detective’in Yaratıcısı İlk Filmini Çekiyor: Yapımın Başrollerinde Al Pacino, Vince Vaughn ve Simon Rex Var