in

Avatar: Son Hava Bükücü Dizisi Ateş Kralı Ozai’sini Buldu

Avatar: Son Hava Bükücü dizisinde Ateş Kralı Ozai karakterini canlandıracak isim Lost ile tanınan Daniel Dae Kim oldu.

Avatar: Son Hava Bükücü Dizisi Ateş Kralı Ozai
- Reklam -
- Reklam -

Avatar: Son Hava Bükücü dizisi için Ateş Kralı Ozai karakterini canlandıracak isim belli oldu. Netflix’in live-action dizisinde Zuko’nun babasını en çok Lost ile tanınan Daniel Dae Kim oynayacak.

Michael Dante DiMartino ve Bryan Konietzko tarafından ortaklaşa yaratılan çizgi film, Avatar olarak bilinen ve dünyadaki dört elementi de (ateş, hava, toprak ve su) bükebilen 12 yaşındaki Aang’ın maceralarını konu alıyordu. Aang, Ateş Ulusu’nun yıkıcı güç arayışını sona erdirmek için arkadaşları Katara, Sokka ve Toph ile dört ulusa bölünmüş dünyada amansız bir yolculuğa atılıyordu.

İlk olarak 2005 yılında Nickelodeon’da gösterime giren Avatar: The Last Airbender, reytinglerde inanılmaz bir başarı elde etti ve öyle ki finalinin ardından dahi çokça konuşulmaya devam etti. 2010’da M. Night Shyamalan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu bir canlı aksiyon yapımı çıksa da, oyuncular bile o filmden pişmanlık duydu. Daha sonrasında çıkan 4 sezonluk Legend of Korra ile ATLA evreni maceraları devam etti.

- Reklam -

Sonunda, 2018 yılında çıkan bir haber ile Netflix’in DiMartino ve Konietzko ile ortaklık yaptığı ve beklenen canlı aksiyon dizisinin dijital yayın devine geleceği duyuruldu. Ancak duyuru üzerinden geçen onca zaman sonrasında, geçen yıl ikilinin yaratıcı farklılıklar nedeniyle projeden ayrıldığı duyuruldu. Bu yılın başlarında ise Sleepy Hollow’un yapımcısı olan Albert Kim’in projenin başına geçtiği açıklandı. Sonunda geçen ağustos ayının başlarında Aang, Katara, Sokka ve Zuko’yu canlandıracak isimler de nihayet açıklandı. Şimdi, bir başka önemli karakteri de kimin canlandıracağı belli oldu.

Avatar: Son Hava Bükücü Dizisi Çekimleri Başlıyor

Avatar The Last Airbender dizisi

Netflix, Twitter’daki Netflix Geeked hesabı üzerinden Ateş Kralı Ozai’yi canlandıracak oyuncuyu Daniel Dae Kim olarak duyurdu.

“Haklısın. Son verebilirim. Bütün dünyaya son verecek güce sahibim!”

- Reklam -

Netflix’in canlı aksiyon Avatar: Son Hava Bükücü dizisi Ateş Kralı Ozai’sini buldu: Daniel Dae Kim (Lost, Hawaii Five-0)

Ateş Kralı Ozai, Ateş Ulusu’nun acımasız lideridir. Herkesin, özellikle de genç oğlu Prens Zuko’nun (Dallas Liu) imkansız standartlarına uymasını istiyor.

Daniel Dae Kim’in de açıklanmasıyla live-action Avatar dizisi kadrosu giderek büyüyor. Çekimleri bu ay içerisinde başlayacak olan ilk sezonunun ne zaman yayınlanacağı ise henüz bilinmiyor.

Netflix’in canlı aksiyon Avatar: The Last Airbender dizisinden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

8 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for azizhayri azizhayri dedi ki:

    Bu haberi geç farketmiş biri olarak diyorum ki; çok geç kalmış bir girişim. Bir film başarısızlığa uğradı diye bütün proje çöpe atılmaz ki. Sabırsızlıkla bekliyorum.

  2. Avatar for WakerGentleman WakerGentleman dedi ki:

    Kimin eşcinsel olacağına karar verdiler mi?

  3. Avatar for GKS GKS dedi ki:

    Kimin heteroseksüel olacağına karar vermişler mi?

    Edit: Yani, bazı ilişki yaşayan karakterler varken kendileri yorum katmak yerine ilişkilerine şahit olmadığımız karakterlere dair daha fazla detay ekleyebilirler demek istiyorum. Yorum da katabilirler, Apple’ın Foundation’ı gibi saçmalamazlarsa çok da önemli değil demek istiyorum. :slight_smile:

  4. Avatar for WakerGentleman WakerGentleman dedi ki:

    Ben direk Güç Yüzükleri tarzı bir şey beklediğimi ifade etmek için yazdım. Netflix’in bu konudaki menheci belli olduğu için yapılacak bozmanın cinsellikle iç içe olacağını söylemek çok da zor değil.

    Spoiler

    Korra’da malum, dizinin sonunda Korra’yı eşcinsel yaparak saçmalamışlardı. Hoş Korra umrumda değil ama Avatar’a ellerlerse sinirlenebilirim.
    Eğer dizide ne olduğu tam belli değil derseniz Korra’nın devam çizgi-romanlarını okuyun.

  5. Avatar for GKS GKS dedi ki:

    Bana sorarsanız Korra’daki eksik karakterin yönelimine dair yeni bir detay eklemeleri değil, arkadaşıyla olan ilişki dinamiğini inşa etmeden karakter arc’ını ucu açık şekilde bırakmalarıydı.

    Çizgi romanda daha detaylı işlemişlerse ne güzel.

    Mesela ben Katara’yı Aang ile ilişkilendirirken bir anda Zuko ile ilişkilendirmeye başlamıştım ama daha sonra öyle olmadığını gördük. Üstelik bunu iyi bir hikaye anlatıcılığıyla yapmışlardı ve bence eksik bir yan yoktu. Benim ilişkilendirmelerim benle ilgiliymiş demek ki dedim görünce.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

3 cevap daha var.

Attack on Titan test Shingeki no Kyoujin

Attack on Titan Testi: Shingeki no Kyojin Animesine Ne Kadar Hakimsiniz?

snow white gal gadot pamuk prenses

Snow White Filminin Kötü Kalpli Kraliçesi Gal Gadot Oldu