in

Avatar: The Last Airbender Dizisinde Azula, Suki ve Avatar Kyoshi’yi Canlandıracak İsimler Belli Oldu

Avatar: Son Hava Bükücü dizisi oyuncu kadrosu genişliyor. Live action yapımında Azula, Suki ve Avatar Kyoshi’yi canlandıracak isimler ortaya çıktı.

Avatar: Son Hava Bükücü Oyuncu Kadrosu Azula
- Reklam -
- Reklam -

Avatar: Son Hava Bükücü dizisinde oyuncu kadrosu genişliyor. Netflix’in live action yapımında Azula, Suki ve Avatar Kyoshi gibi önemli isimler de dahil olmak üzere beş karakteri canlandıracak oyuncular belli oldu.

Takvimler 2005 yılını gösterdiğinde Michael Dante DiMartino ve Bryan Konietzko tarafından yaratılan Avatar: The Last Airbender çizgi film serisi Nickelodeon’da başladı ve kısa süre içerisinde tüm dünyada popüler bir yapım haline geldi. Toplamda 3 sezon süren yapım, ardından The Legend of Korra ile maceralarına devam etti.

Her ne kadar Son Hava Bükücü’ye dayanan ve M. Night Shyamalan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu bir canlı aksiyon denemesi olsa da ne yazık ki hem gişede bekleneni veremedi hem de uyarlama anlamında tam bir hayal kırıklığı yarattı ve devamı hiçbir zaman gelmedi.

- Reklam -

Hayranlar şimdi 2018 yılından bu yana Netflix için geliştirilen bir live action dizi projesinin yayınlanmasını bekliyorlar. En başta çizgi dizinin başındaki isimler olan DiMartino ve Konietzko da projenin içerisinde olsa da, daha sonrasında yaratıcı farklılıkları gerekçe göstererek projeden ayrıldılar. Onların yerine projenin başına bu yılın başlarında geçen isim ise Sleepy Hollow’un yapımcısı olarak tanınan Albert Kim oldu.

Oyuncu Kadrosu Genişleyen Avatar: Son Hava Bükücü Dizisi Çekimleri Başladı

Avatar: Son Hava Bükücü Dizisi Oyuncu Kadrosu

Nihayet Ağustos 2021’de dizinin asıl yüzleri olan Aang, Katara, Sokka ve Zuko’yu canlandıracak isimler açıklandı. Ardından geçen ayın başında ise ünlü oyuncu Daniel Dae Kim’in Ateş Kralı Ozai’yi canlandıracak isim olduğu duyuruldu. Şimdi de yeni birkaç isim daha ortaya çıktı.

- Reklam -

Ateş Kralı’nın kızı ve Zuko’nın da kızkardeşi olan işbirlikçi prenses Azula rolünde Elizabeth Yu, Kyoshi savaşçısı Suki rolünde Maria Zhang, daha önce çizgi dizide karşılaşmadığımız ve yeni bir karakter olan Suki’nin annesi Yukari rolünde Tamlyn Tomita, Katara and Sokka’nın büyük büyük ninesi rolünde Casey Camp-Horinek ve son olarak güçlü Avatar Kyoshi rolünü de Yvonne Chapman canlı aksiyon dizide yer alacak isimler olacaklar.

Dizide yer alacağı açıklanan isimlerin karakter açıklamaları da çizgi dizideki hallerine oldukça benziyor. Çekimleri kısa süre öncesinde başlamış olan yapımla ilgili kostümlü görüntülerin de ne zaman geleceği merakla bekleniyor. Ne yazık ki şu an için bir çıkış tarihi belirlenmiş değil.

Avatar: Son Hava Bükücü dizisi için şimdiye kadar ortaya çıkan oyuncu kadrosu hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

6 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Umarım dizi bizleri hayal kırıklığına uğratmaz.

  2. Avatar for Lorien_archers Lorien_archers dedi ki:

    Azula bu haliyle çok sempatik. Onca kötülüğü yapacağına, Avatar’ı öldürmek için yola çıkacağına inanamıyorum :joy::joy::joy::joy::joy:. Ayrıca One Piece, One Punch Man, Attack on Titan live- action filmlerini de sabırsızlıkla bekliyorum.

  3. Avatar for yates232 yates232 dedi ki:

    Son fiyasko dizi denemelerinden sonra (zaman çarkı ve vakıf) açıkçası korkar oldum Avatarın da başına birşeyler gelecek diye ama seçilen oyuncuları gördükçe ümitlerim yeşeriyor.

  4. Avatar for Cemak Cemak dedi ki:

    Onu bilmemde pp den anladığım kadarıyla sen de benim gibi o malum kitabın uyarlanmasını bekliyorsun. Eğer aklı olan bir yapımcı çıkıp Lies of lock lamora kitabını düzgün bir şekilde uyarlarsa üyelik köpeğiniz olsun derim para atarım direk.

  5. Avatar for yates232 yates232 dedi ki:

    Şuan dışarıdayım bakamıyorum ama 2 sene önce Warner Bros tarafından alınmıştı. Sanırım yazarı bekliyorlar seriyi bitirsin diye. Bakalım inşallah yaparlar.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

1 cevap daha var.

The Witcher 2. Sezon Bölümleri Yayında

The Witcher 2. Sezon Bölümleri Yayında: Netflix Dizisi Macerasına Devam Ediyor

Spider-Man: No Way Home incelemesi

Spider-Man: No Way Home İncelemesi: En İyi Örümcek Adam Filmi!