in ,

Avatar Studios İmzalı İlk Proje Belli Oldu

Yeni Avatar: The Last Airbender yapımları için ilk ipuçları geldi. Avatar Studios, birden fazla macera ile evreni genişletmeye hazırlanıyor.

Avatar Studios İmzalı Projeler
- Reklam -
- Reklam -

Avatar Studios tarafından hazırlanan gelecek projeleri için ilk ipuçları geldi. ViacomCBS’in yayın platformu Paramount+ odaklı pek çok Avatar içeriği yaratacağı geçen ay duyurulan stüdyo, Avatar: The Last Airbender dizisinin devamı olacak bir animasyon film ile kolları sıvıyor. Orijinal dizinin yaratıcıları Michael DiMartino ve Bryan Konietzko’nun başında olduğu filmin yapımına bu yılın ilerleyen aylarında başlanacak.

Avatar Studios’un bağlı olduğu Nickelodeon’un başkanı Brian Robbins, stüdyonun projeleriyle ilgili perdeyi araladı:

Avatar Havabükücü evreni dediğimiz yepyeni bir serinin gelişim ve keşif aşamasının ilk günlerindeyiz. Mike ve Bryan gece gündüz çalışıyor. Evren bir sinema filmi, birden fazla televizyon dizisi ve muhtemelen birkaç animasyon filmden oluşacak. Çok yakında tüm dünyaya projelerimizi duyurmaya başlayacağız ama henüz çok erken bir noktada olduğu için daha fazla anlatamıyorum.”

- Reklam -

Avatar serisi 2005’te başladığından beri en parlak günlerini yaşıyor. Son Hava Bükücü ile başlayan efsane, Aang ve arkadaşlarının Ateş Lordu Ozai’yi yenme yolunda çıktıkları macerayı anlatmıştı. 2012’de başlayan Korra Efsanesi’yle de, evrenin geleceğini bir parça da olsa izlemiştik. Yeni diziler bu ikilinin açtığı yoldan ilerleyecek.

Avatar Studios, Paramount+ İçin Projeler Hazırlayacak

Avatar Studios The Last Airbender

Avatar, Netflix’te yayınlanmasıyla birlikte yeni bir hayran nesline ulaşmıştı ve şu sıralar Netflix’in hazırladığı bir canlı aksiyon Avatar dizisi projesi de var. Proje duyurulduğunda DiMartino ve Kinetzko da yapımın geliştiricileri arasında olsa da, ilerleyen dönemlerde ikili kreatif anlaşmazlıklar sebebiyle ayrılmıştı.

Robbins, bu dizi için yapılan anlaşmanın Avatar Studios kurulmadan önce imzalandığını, gelecekte Avatar Studios’un ViacomCBS kanalları için içerik üreteceğini duyurdu. Yani yayın platformu Paramount+ ve CBS’in çocuk kanalı Nickelodeon, yeni Avatar yapımlarının evi olacak:

- Reklam -

“Şu sıralar kendi platformlarımızı doldurmak bizi heyecanlandırıyor. İlerleyen yıllarda diğer kanallara da lisans ve içerik verebiliriz fakat odağımız kendi televizyonlarımız üzerine.”

İki diziyle başlayan Avatar evreni ilerleyen yıllarda DiMartino’nun yazdığı çizgi romanlarla genişledi. Ayrıca M. Night Shyamalan’ın yönettiği ve Dev Patel’in başrolünü yaptığı bir de canlı aksiyon film üretilmişti.

Avatar: Son Havabükücü evreni için heyecanlı mısınız? Yeni projeleri hangi formatta görmek istersiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Deadline

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Devamı çok iyi olur da, umarım aynı çizgide gider. Saçmalamazlar yani…

  2. Avatar for decoder decoder dedi ki:

    Ben ekibe güveniyorum. Sorun çıkarmazlar.

  3. Avatar for AVATAR AVATAR dedi ki:

    umarım oyunca kadrosu güzel olur,ben bundan önceki filmi hiç beğenmedim hem oyuncu kadrosunu hem de senaryoyu ama güzel çıkarıcaklarına eminim

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Leyla ile Mecnun Exxen

Leyla ile Mecnun Exxen İçin Yeniden Çekiliyor: Oyuncularla Görüşmeler Başladı

Yaşayan En büyük Türk şairi hilmi yavuz

Milliyet Kitap: “Yaşayan En Büyük Türk Şairi Hilmi Yavuz”