in

Netflix’in Avatar: The Last Airbender Dizisinin Başına Geçecek İsim Belli Oldu

Avatar: The Last Airbender dizisinin başına geçecek isim belli oldu. Netflix’in merakla beklenen canlı aksiyon dizisi Albert Kim’e emanet edildi.

Avatar: The Last Airbender Dizisi
- Reklam -
- Reklam -

Netflix’in heyecanla beklenen canlı aksiyon dizisi Avatar: The Last Airbender, yapımcısını buldu. Orijinal çizgi dizi yaratıcılarının geçen yıl görevi bırakmasından sonra uzun süredir boş olan koltuk, artık Albert Kim’e emanet.

Avatar: The Last Airbender, 2005 yılında Nickelodeon’da yayınlanmaya başladı ve 2008’de 3. sezon ile tamamlandı. Çıktığı dönem tüm dünyada o kadar ilgi gördü ki hızla bir sinema filmi ve The Legend of Korra adlı devam serisi çekildi. Bu süreçte farklı çizgi romanları da çıktı.

Son Hava Bükücü, 2020 yılında Netflix’e geldikten sonra benzeri bir popüler canlanma olayını tekrar yaşadı. Birçok ülkede en çok izlenen ilk 10 içeriğin arasına girdi. Yakın zamanda Korra Efsanesi de Netflix’teki yerini alınca benzeri bir popülerlik elde etti.

- Reklam -

Ancak 2010 yılında hazırlanan canlı aksiyon sinema filmi tam bir hayal kırıklığıydı. Ünlü yönetmen M. Night Shyamalan’ın başında olduğu yapım, daha sonra oyuncularının da itiraf ettiği üzere tam bir felaketti. Hem izleyiciler hem de sinema eleştirmenleri film hakkında olumsuz eleştiriler sundular.

Avatar: Son Hava Bükücü Dizisi Netflix

Eylül 2018’de gelen bir haber ile yıllar sonra Avatar serisi hayranları hoş bir sürprizle karşılaştılar. Netflix, canlı aksiyon Avatar dizisi geliştirmeye başladığını duyurdu. Üstelik projenin başında olan isimler asıl çizgi dizinin de yaratıcıları olan Bryan Konietzko ve Michael Dante DiMartino’ydu.

Avatar: The Last Airbender En İyi İhtimalle 2022’nin Ortalarında Gelebilir

Ancak hayranlardaki heyecan kısa sürede yerini endişeye bıraktı. Çünkü proje duyurulduktan sonra uzun bir süre boyunca hakkında herhangi bir haber çıkmadı. Sonunda üzücü haber geçen yılın ağustos ayında geldi. Bryan Konietzko ve Michael Dante DiMartino’nun yaratıcı farklılıklar nedeniyle Netflix ile anlaşamadığı ve projeden ayrıldıkları açıklandı.

Dijital yayın devi, canlı aksiyon dizi projesi konusunda hayranları rahatlatmaya çalıştı. Her ne şekilde olursa olsun geleceği belirtildi. Hatta geçen ayın sonunda ortaya çıkan haberler, Avatar: The Last Airbender’ın hâlâ ön prodüksiyon aşamasında olduğunu gösteriyordu. Nihayet, dizi projesinin başına geçecek isim de belli oldu.

- Reklam -

Avatar: The Last Airbender Netflix

The Illuminerdi’ye göre Albert Kim, dizi sorumlusu olarak Konietzko ve DiMartino’nun yerini alacak. Kim’in yazdığı ve yapımcılığını üstlendiği filmler arasında doğaüstü konulu Sleepy Hollow, The CW’nin aksiyon-gerilim filmi Nikita ve TNT’nin soygun konulu dram-aksiyon dizisi Leverage yer alıyor.

Artık dizinin başındaki isim de belli olduğuna göre, uzun süredir beklenen dizi projesinde gelişmeler çok daha hızlı yürüyebilir gibi geliyor. Yine de hayranların canlı aksiyon dizisine kavuşması için 2022’nin ortalarını beklemesi gerekiyor.

Peki ya siz Netflix için hazırlanan Son Hava Bükücü dizisi konusunda neler düşünüyorsunuz? Sizce ortaya başarılı bir iş çıkacak mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for decoder decoder dedi ki:

    Netflix’ten çok ahım şahım bir beklemiyorum. Seriyi bozmasınlar yeter ya da ilgi çekici bir yapım ortaya atabilirler.

  2. Avatar for Betulll Betulll dedi ki:

    Netflix winx efsanesi gibi bir rezalet ortaya atıp çocukluğumu mahvetti daha öncesinde. 2006 yılında sabah 8 de erkenden kalkıp izlediğim canım çizgi filmi öyle bir hale sokmuşlar ki ilk bölümü bile bitiremedim. Bu yüzden Avatar’ında dizisi çıkmasa herkes hayatına daha mutlu devam eder diye düşünüyorum. Bu konuda çok doluyum. Netflix izlenmek adına kaliteyi çok düşüren yapımlar sunuyor son zamanlarda.

  3. Avatar for Akahige Akahige dedi ki:

    Filminden kötü olamaz en azından. O film cidden izlediğim en kötü uyarlama. Çizgi filmle kıyaslayınca beğenilecek bir iş yapılması da imkansıza yakın sonuçta uyarlanan eser muhtemelen en kaliteli amerikan yapımı çizgi film. Arada bir yerde kalır işte.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Criminal Minds 16. Sezon

Criminal Minds 16. Sezon ile Geri Dönebilir: Paramount+ Seriye Devam Etmek İstiyor

supergirl sasha calle the flash

Yeni Supergirl Sasha Calle Oldu: The Flash Filmi ile Geliyor