in

Avatar: The Last Airbender Dizisinde Oyuncu Kadrosu Belli Oldu: İşte Yeni Aang, Katara, Sokka ve Zuko

Avatar: The Last Airbender dizi uyarlamasında oyuncu kadrosu belli oldu. Netflix’in yeni live-action serisinde çekimler yakında başlıyor.

avatar the last airbender dizi oyuncu kadrosu
- Reklam -
- Reklam -

Avatar: The Last Airbender dizisi için oyuncu kadrosu açıklandı. Netflix’in live-action formatta uyarlayacağı yeni Son Hava Bükücü macerasında başkarakterleri canlandıracak isimler belli oldu.

Geçen haftalarda prodüksiyon takvimi belli olan seride şimdi de ana oyuncular duyuruldu. Nickelodeon tarafından yaratılan sevilen animasyon dizisi, live-action olarak yeni bir dizi ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Avatar News adlı sitenin özel haberine göre seride öne çıkan 4 ana karakteri hangi isimlerin canlandıracağına yer verildi.

Buna göre Aang rolünde Gordeon Cormier, Katara rolünde Kiawentiio Tarbell, Sokka rolüne Ian Ousley ve Zuko rolünde Dallas Liu isimleri yer alıyor. Avatar News’in haberi henüz Netflix tarafından doğrulanmadı. Ancak platform, haberinin arkasında gözüküyor.

- Reklam -

Yeni Avatar: The Last Airbender Dizi Kadrosu Netleşmiş Olabilir

İddianın sahibi Avatar News, oyunculara dair kısa bilgilere de sayfasında yer verdi. Buna göre Aang’i canlandıracak olan Gordon Cormier 11 yaşında, Filipinli-Kanadalı. Netflix yapımı Lost in Space ve Paramount+ yapımı The Stand ile tanınıyor.

yeni avatar dizisi oyuncu

Katara’ya hayat vereceği söylenen Kiawentiio Tarbell ise 14 yaşında. Kuzey Amerika yerlisi olan Tarbell, Mohawk topluluğundan. Netflix’in Anne with an E dizisi ile tanınıyor. Oyuncu aynı zamanda geçen nisan ayında Katara rolünü oynamaya çok istekli olduğuna dair bir söyleşi vermişti.

Sokka’yı canlandıracağı söylenen Ian Ousley 19 yaşında. Daha önce Netflix dizisi 13 Reasons Why ve Apple Tv+ yapımı Physical’da rol aldı.

Ateş Ulusu’nun veliaht prensi Zuko rolü ise Dallas Liu’ya emanet. 20 yaşındaki oyuncu Çinli, Endonezyalı ve Amerikan bir kökene sahip. Hulu yapımı PEN15 ve Marvel’ın henüz vizyona girmemiş Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings’inde görev alıyor.

2005 ve 2008 yılları arasında 3 sezon ve 62 bölüm ile televizyon tarihinin en sevilen çizgi dizilerinden birisi hâline gelen Avatar: Son Hava Bükücü, sonrasında zayıf bir sinema filmi deneyimi ile hayranlarını üzmüştü. M. Night Shyamalan’ın 2010 yılında çektiği live-action Avatar, beklenen çıkışı yapamamıştı. Sonrasında The Legend of Korra ile 3 sezonluk yeni bir macera izleyicilerin karşısına çıkmıştı.

- Reklam -

avatar the last airbender dizi

Şimdi ise sadece bu evrende geçecek yapımları hazırlamakla sorumlu bir stüdyo var: Avatar Studios. Şirketin ilk projesi ise filmin yapamadığını yapmayı hedefleyen bir dizi olacak.

Yeni Avatar: The Last Airbender dizisi için ise henüz bir yayın tarihi açıklanmadı. Çekimler ise Kasım 2021 tarihinde başlayacak.

Dizi uyarlamasının ilk etaplarında yapımda görev alan serinin yaratıcıları Michael Dante DiMartino ve Bryan Konietzko ikilisinin, ilerleyen zamanlarda yaşanan anlaşmazlıklar sonrası yapımdan ayırılmış olduğunu da hatırlatalım.

Siz bu olası oyuncuları nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Cbr

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

7 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for taurenim taurenim dedi ki:

    Çok heyecanla bekliyorum. Sokka tip olarak bayağı uymuş gibi geldi. Oyunculukları da izlenebilecek kadar iyi olur umarım.

    Ekleme: Hiç olmasa daha iyi olur tabii ama başa gelen çile çekilir…

  2. Avatar for Jaehaerys Jaehaerys dedi ki:

    Ya hayır ya hayır hayır hayır koca bir hayır.

  3. Avatar for Arcade Arcade dedi ki:

    Kastta bir şeyde emin olamadım tip olarak Zuko’da,diğerlerine okey gibiyim.Ama bence büyük bir sıkıntı var benim animasyonda dizisinde de pek onaylamadığım ve anlam veremediğim Aang ve Katara.Age Gap olayının suyunu çıkarmıştır bence yapım.İlişki nereden tutsan elinde kalıyor.Hadi animasyonda bir süre sonra kabul ettirdi de direkt live-action’da batacak gibi duruyor.Kız yaşına göre zaten büyük duruyor,Aang ise direkt yaşında duruyor.Avatar fanlarının her fırsatta dile getirdiği bir konu,kabul ettirildi ama hala sevilmiyor bu ikili.Siz ne düşünüyorsunuz da bilmek isterim ama bu konu oldum olası beni rahatsız etmiştir.

  4. Avatar for Jaehaerys Jaehaerys dedi ki:

    Bu tutmuş animasyonları live-action olarak uyarlayıp para kazanacağını sanan gerizekalı (bu hataya genellikle Netflix düşüyor) yapımcıların anlamadıkları bir şey var, animsayonlardaki absürt olayların ve özellikle tepkilerin live-actionda karşılığı yok. Avatar da bu absürt tepkilere çokça yer veren bir yapımdı ve bölümlere katkısı büyüktü bu durumun. Bunu live-actiona uyarlayabilmeleri imkansız çünkü rolü en iyi oyuncuya bile oynatsan mimikleri animasyonlardaki gibi ani ve etkileyici, o duyguyu maksimum düzeyde veren şekilde olmayacaktır.

  5. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Ben oyuncuların tiplerini çok uygun bulmadım, belki Aang hariç.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2 cevap daha var.

Bahçe, Küller: Danilo Kiş

Modern Sırp Edebiyatının En Dokunaklı Baba-Oğul Hikâyesi Yeniden Türkçede: “Bahçe, Küller”

Yeni The Exorcist Filmi

Exorcist’in Yeniden Çevriminde Vizyon Tarihi Belli Oldu: Şeytan Hâlâ Çok Uzaklarda