in ,

Away Fragmanı: Hilary Swank’li Netflix Dizisi Yolda

Away fragmanı yayınlandı. 4 Eylül’de yayınlanacak Netflix’in yeni bilimkurgu dizisinin başrolünde iki Oscar ödüllü Hilary Swank bulunuyor.

away netflix bilimkurgu
- Reklam -
- Reklam -

İki Oscar ödülü bulunan Hilary Swank, yeni Netflix dizisi Away ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Diziye ait uzun fragman da yayınlandı.

Her ne kadar çevrimiçi yayın platformu tarafından bilimkurgu dizisi olarak aktarılsa da, dizi Mars görevi için yola çıkan bir grup astronotun yaşadıkları sorunları ve geçmişlerini konu ediniyor. Hem aile draması hem de uzay yolculuğu ile aksiyonu harmanlamış olan yapımın arkasında ise Jessica Goldberg ve Andrew Hinderaker bulunuyor. Hinderaker daha çok Penny Dreadful ile tanınıyor. Goldberg ise 6 sezon süren Parenthood dizisiyle biliniyor.

Yayınlanan uzun fragmana hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

- Reklam -

Away Fragmanı | İZLE

YouTube video

Million Dollar Baby, P. S. I Love You, The Gift ve I Am Mother gibi yapımlarla tanınan Oscar’lı ünlü aktris Hilary Swank, Away dizisinde Mars’a bağlı Amerikan astronotu ve eski Donanma pilotu Emma Green’i canlandıracak. Yapımda Swank’a eşlik edecek diğer oyuncular ise; Matt Logan rolünde Josh Charles, Alexis “Lex” Logan rolünde Talitha Bateman, Misha Popov rolünde Mark Ivanir, Kwesi Weisberg-Adebayo rolünde Ato Essandoh, Ram Arya rolünde Ray Panthaki, Lu Wang rolünde Vivian Wu ve Melissa Ramirez rolünde Monique Curnen. Diziyle ilgili daha önce hazırladığımız haberde, karakterler için ayrı başlıklar altında bir özet geçmiştik.

Away dizisi kısaca, çok da uzak olmayan bir gelecekte Mars’a insanlı bir uzay aracının gönderilmesini konu alıyor. İlk defa denenecek bu riskli görev için de dünyanın dört bir yanından seçkin astronotlar bir araya getiriliyor. Her şey yolunda giderse, evlerinden ve dünyadan tam 3 yıl uzak kalacak olan bu astronotlar; Amerika Birleşik Devletleri, Rusya, Çin, Hindistan ve İngiltere gibi farklı ülkelerden seçiliyor. Tüm Dünya’nın gözleri üzerindeyken göreve başladıktan sonra yaşadıkları sorunlar ve geçmişleri kendileri için yeni bir sınav oluyor. Yayınlanan yeni fragmanda da bu durum daha net bir şekilde görülebiliyor.

- Reklam -

Away Netflix bilimkurgu dizisi

Dizi, 4 Eylül 2020 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Away’in yeni fragmanını nasıl buldunuz? Bilimkurgu türünde olduğu söylenen Hilary Swank’li yeni dizi ilginizi çekti mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Brave New World 1. Sezon İncelemesi: Yeni Ama Cesur Değil

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Zoe Kravitz Catwoman

Zoe Kravitz’li Catwoman Dizisi İçin Çalışmalar Başladı

Metin Uca - Tanrı Vermiş Pırasa, Hiç Yenir mi Yarasa!?

Metin Uca “Tanrı Vermiş Pırasa, Hiç Yenir mi Yarasa!?” Kitabı ile Koronavirüs Öyküleri Anlatıyor