in ,

Away: Netflix’in Hilary Swank’li Bilimkurgu Dizisinden İlk Fragman

Away için ilk fragman paylaşıldı. Oscar ödüllü Hilary Swank’in başrolde olduğu Netflix bilimkurgu dizisi 4 Eylül’de yayınlanacak.

Away İncelemesi Netflix bilimkurgu dizisi
- Reklam -
- Reklam -

Netflix, Hilary Swank ve Josh Charles’ın başrolünde oynadığı yeni bilimkurgu dizisi Away için ilk tanıtım fragmanını yayınladı.

İlk olarak Mart 2019’da duyurulan ve bir yıldan uzun süredir merakla beklenen dizi adına ilk görüntüler geldi. Hilary Swank’ı Mars’a bağlı Amerikan astronotu ve eski Donanma pilotu Emma Green olarak izleyeceğiz. Dizinin yaratıcı ismi Penny Dreadful‘dan tanıdığımız Andrew Hinderaker, yapımcısı Jason Katims ve sorumlusu ise Parenthood‘la tanınan Jessica Goldberg .

Diziyle ilgili olarak Netflix’in yayınladığı tanıtım yazısı şu şekilde:

- Reklam -

Away Konusu

away dizisi hilary swank
Çok da uzak olmayan bir gelecekte Mars’a insanlı bir uzay aracı gönderilir. Bu riskli görev için, dünyanın dört bir yanından seçkin astronotlar bir araya getirilmiştir. Amerika Birleşik Devletleri, Rusya, Çin, Hindistan ve İngiltere gibi farklı ülkelerden gelen bu astronotlar, her şey yolunda giderse, evleri bildikleri yerlerden ve sevdiklerinden üç yıl boyunca ayrı kalacaktır. Hayatta kalmak ve insanlığın en önemli hedefinin peşinde yollarına devam etmek için mücadele ederlerken hem Dünya’daki hem de uzaydaki ilişkileri büyük bir sınava tabi tutulacak ve tüm Dünya’nın gözü onların üzerinde olacaktır.

Friday Night Lights ve Parenthood adlı yapımların arkasındaki vizyoner isimden, iki kez Oscar kazanan Hillary Swank’in başrolde olduğu duygu dolu bir sevgi ve fedakârlık hikâyesi sizi bekliyor.

Away Fragmanı

YouTube video

Yayınlanan fragman şu an için çok fazla bir bilgi vermese de dizide yer alan karakterlerle ilgili ilk bilgiler yine Netflix tarafından paylaşıldı.

Away Oyuncu Kadrosu ve Karakter Tanıtımları

Emma Green (Hilary Swank)

Amerikalı bir astronot ve eski bir donanma pilotu olan Emma Green, Mars’a yapılacak ilk yolculuğun komutanıdır. Lider ruhlu, dikbaşlı, anlayışlı ve son derece zeki bir astronottur. NASA’nın baş mühendisi Matt Logan ile evli olan Emma’nın 15 yaşında Lex isimli bir kızı var.

Matt Logan (Josh Charles)

NASA mühendisi Matt Logan Mars’a ilk görevin komutanı Emma Green ile evlidir. Eşinin çıktığı yolculuğun ardından Matt, evde daha zor bir görevle başbaşa kalır. Kızını kendi başına yetiştirmek zorundadır.

Alexis “Lex” Logan (Talitha Bateman)

15 yaşındaki Lex, astronot Emma Green ve Matt Logan’ın kızıdır. Babası gibi Lex de annesinin üç yıllık görevini destekler. Annesi görevdeyken babası da kendi sorunlarıyla yüzleşen Lex, kendini tanıma mücadelesi verir.

Misha Popov (Mark Ivanir)

Misha Popov, Emma Green’in yanında görev yapan bir Rus kozmonotu ve mühendisidir. Mürettebatın en deneyimli üyesi Misha, egosu yüksek olsa da kendi içinde uzaya gitmek için yaptığı fedakarlıklarla mücadele eder.

- Reklam -

Kwesi Weisberg-Adebayo (Ato Essandoh)

Kwesi Weisberg-Adebayo, Ganalı bir İngiliz vatandaşıdır. Hoş mizaçlı, mütevazı ve sarsılmaz inançları olan Kwesi (Kway-Si olarak telaffuz edilir), Mars’ta hayat umudu taşıyan dünyaca ünlü bir botanikçidir.

Ram Arya (Ray Panthaki)

Ram Arya, Hindistan’dan gelen bir Hava Kuvvetleri pilotudur. Diğer astronotlar yeryüzüne ve ailelerine olan bağlarını hesaba katmak zorundayken, Ram Dünya’da oldukça yalnızdır.

away dizisi netflix

Lu Wang (Vivian Wu)

Lu Wang, Çinli bir kimyager ve astronottur. Zeki ve pragmatik bir kişiliği olan Lu Wang en derinlerinde karmaşık bir kişisel yaşamın izlerini taşır. Evli ve küçük bir oğlu var.

Melissa Ramirez (Monique Curnen)

Eski ama şimdilerde Emma’nın mürettebatına destek veren bir astronot olan Melissa Ramirez’in görevi Emma’nın Dünya’yla irtibat halinde kalmasını sağlamaktır. Melissa, engelli çocuğunun ihtiyaçlarını karşılamak için kendi kariyerinden vazgeçtiyse de Emma ve ailesi için her zaman destek vermeye hazırdır. Matt ve Emma’nın yokluğunda Lex ile yakından ilgilenir.

Away dizisi, 4 Eylül 2020 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Dizi adına yayınlanan ilk tanıtım fragmanını sizler nasıl buldunuz? Sizce ortaya güzel bir iş çıkacak mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Vakıf Fragmanı ile Foundation Dizisi Gözüktü: Asimov’un Bilimkurgu Serisi Ekrana Geliyor

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Black Widow filmi

Black Widow Filmi ile Yeni Başrol Karakteri Belli Oluyor

The Umbrella Academy 3. sezon çıkış tarihi

The Umbrella Academy 2. Sezon Fragmanı: Aile Geri Dönüyor!