in

Ayı Teddy Dizi Oluyor: Ted, Peacock Ekranlarına Geliyor

Ayı Teddy dizi olacak. Seth MacFarlane’in sevilen karakteri Ted, Peacock platformu için ekrana taşınmaya hazırlanıyor.

Ayı Teddy Dizi ted peacock
- Reklam -
- Reklam -

Ayı Teddy (Ted) dizi olmaya hazırlanıyor. Seth MacFarlane’in yönetmenliğini üstlendiği ve Ted’i seslendirdiği sevilen komedi filmi, şimdi Peacock için ekrana uyarlanıyor.

Seth MacFarlane’in Ayı Teddy karakterini seslendirmeye devam edeceği yapım için ilk hazırlıklar başladı. NBCUniversal’ın dijital yayın platformu Peacock’ta yayınlanacak dizide geri sayım başladı.

Family Guy, American Dad! ve A Million Ways to Die in the West gibi yapımlarla tanınan Seth MacFarlane, yarattığı Ayı Teddy ile de sinema dünyasının önemli isimlerinden birisi hâline geldi.

- Reklam -

Canlanan oyuncak ayı Ted’in John Bennet (Mark Wahlberg) adlı karakterin hayatını yavaş yavaş cehenneme çevirmesini konu alan yapım, 65 milyon dolarlık bütçesiyle dünya çapında 549 milyon dolarlık gişe hasılatı elde etmeyi başarmıştı.

ted dizi

2015 yılında yapım için Ted 2 adında bir devam filmi çekilmiş ve hikâye devam etmişti. Ancak yeni yapım, birçok seride olduğu gibi ilkinin gölgesinden kurtulmayı başaramamıştı. İlk bölümün güçlü gişe hasılatına ve popüleritesine rağmen, üçüncü adımın yolu da böylece tıkanmış oldu. Ancak yapım ekibinin Ted ile işi henüz bitmemiş görünüyor. Ayı Teddy yoluna bir dizi ile devam edecek.

Ayı Teddy Dizi Çalışmaları Başladı

2015 yılından beri sessizliğe bürünen Ted cephesinden ilk haber nihayet geldi. Ayı Teddy filminin dizi uyarlaması için çalışmalar başladı. Filmin yaratıcısı ve ana kahramanın seslendirmeni Seth MacFarlane, yine işin başına geçen isim olacak.

Dizinin geçeceği dönem ise ilk filmin öncesi olacak. Yapımda Ted’in hayatını zindana çevirdiği John karakterine hayat veren Mark Wahlberg ve Lori (Mark’ın sevgilisi, Mila Kunis) büyük ihtimalle yer almayacak.

- Reklam -

Ayı Teddy Dizi ted peacock

Peacock dizisinin yapım ekibinde McFarlane’e eşlik edecek isim ise Erica Huggins (The Dark Tower, In the Heart of the Sea ve The Spy Who Dumped Me) oldu.

Dizi şu anda ön hazırlık aşamasında. Dolayısıyla daha detaylı bilgiler ve olası yayın tarihi şimdilik ufukta gözükmüyor. Yapım hakkında gelişmeler oldukça sizlerle buluşturmaya devam edeceğiz.

Siz Ted dünyasını seviyor muydunuz? Bir öncül hikâyeye gerçekten de ihtiyaç var mıydı dersiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Leyla ile Mecnun Set Görüntüleri izle exxen

Leyla ile Mecnun’un Yeni Sezonundan İlk Görüntüler | VİDEO

Twilight of the Gods oyuncu kadrosu

Zack Snyder’ın İskandinav Mitolojisini İşleyeceği Dizide Seslendirme Kadrosu Belli Oldu