in

Emmy Ödüllü HBO Dizisi “Euphoria”nın Yıldızı Barbie Ferreira Yapımdan Ayrıldı

Barbie Ferreira, Euphoria dizisinin 3. sezonunda yer almayacağını açıkladı. Ünlü oyuncu, HBO yapımına geri dönmeyecek.

Barbie Ferreira, Euphoria ayrılık
- Reklam -
- Reklam -

Barbie Ferreira, Euphoria ekibinden ayrıldığını duyurdu. Amerikalı oyuncu HBO dizisinin 3. sezon kadrosunda yer almayacak.

İlk sezonu 2019’da yayınlanan gençlik ve drama dizisi Euphoria, kısa zamanda adından çokça bahsettirmeyi başarmıştı. Aynı adlı İsrail dizisinden HBO’ya uyarlanan yapım, Sam Levinson imzasıyla yeni bir boyuta taşınmıştı.

Oyuncu kadrosunda Zendaya, Hunter Schafer, Angus Cloud, Jacob Elordi, Maude Apatow, Alexa Demie, Barbie Ferreira ve Sydney Sweeney gibi isimlerin yer aldığı dizi; bugüne dek toplam 2 sezon ve 16 bölüm olarak ekranlara taşınmıştı.

- Reklam -

Game of Thrones’tan sonra HBO’nun en çok izlenen dizisi olmayı başaran, 3 defa Primetime Emmys kazanan yapım 3. sezonu ile geri dönmeye hazırlanıyor.

Barbie Ferreira, Euphoria 3. sezon ayrılık

Barbie Ferreira, Euphoria 3. Sezon Oyuncu Kadrosunda Yer Almayacak

Dizide Kat Hernandez adlı karakteri canlandıran Barbie Ferreira, geçen gün paylaştığı bir Instagram hikâyesinde yapımdan ayrıldığını duyurdu.

Ferreira, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Dört yıl boyunca en özel ve gizemli karakterlerden Kat’i canlandırdıktan sonra, dolu gözlerle bir veda etmek zorundayım. Umarım çoğunuz tıpkı benim gibi, onda kendinizi görebilirsiniz ve onun bugünkü karakterine yolculuğunu görmek sizi benim kadar mutlu etmiştir. Kat’e tüm özenimi ve sevgimi koydum. Bunu hissetmenizi umuyorum. Seni seviyorum Katherine Hernandez.”

Variety, HBO’ya ve Ferreira’nın temsilcilerine ulaştı ancak konuya dair bir yorum alamadı. Dolayısıyla bu ayrılık duyurusu henüz kanal cephesinden onaylanmış değil.

- Reklam -

Yönetmenle Anlaşamadığı İddia Edilmişti

Barbie Ferreira’nın canlandırdığı Kat Hernandez karakteri, dizinin kilit karakterlerinden Maddie (Alexa Demie) ve Cassie’nin (Sydney Sweeney) en iyi arkadaşı olarak öne çıkıyordu. Ancak Kat’in hikâyesi 2. sezonda, ilkine kıyasla biraz daha geride kalmıştı. Ferreira ile dizinin yaratıcısı Sam Levinson arasında sette gerilimler yaşandığı da ortaya atılan iddialar arasındaydı. Ancak oyuncu, geçen mart ayında verdiği bir demeçte bu iddiaları yalanlamıştı.

Ferreira kısa bir süre önce Jordan Peele’ın Nope filminde rol almıştı.

euphoria izlenmeler game of thrones 2

Euphoria dizisi 3. sezon bölümleri için henüz bir çıkış tarihi açıklanmış değil. Yapımın 2022’nin sonlarında ya da 2023’ün başında izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Siz bu ayrılık kararını nasıl yorumluyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Galileo Galilei mektup sahte

Yıllardır Galileo Galilei’ye Ait Olduğu Öne Sürülerek Sergilenen Mektup Sahte Çıktı

Slumberland fragmanı

Netflix’in Jason Momoa’lı Fantastik Filmi “Slumberland”den İlk Fragman