in

HBO’nun Kara Komedi Dizisi “Barry”, 4. Sezonuyla Final Yapmaya Hazırlanıyor

Barry 4. sezon ile final yapmaya hazırlanıyor. HBO’nun kara komedi türündeki suç dizisi,

barry 4. sezon final
- Reklam -

Barry 4. sezon ile final yapacak. Kara komedi türündeki HBO dizisinde NoHo Hank adlı karaktere hayat veren Anthony Carrigan, maceranın yeni sezonuyla sona ereceğini doğruladı.

HBO dizisi, Mart 2018’deki ilk çıkışından bu yana kabataslak bir geçmişe sahip ve etkileyici bir şekilde yetenekli bir kiralık katil olan Bill Hader’ın canlandırdığı Barry Berkman’ın maceralarını konu ediniyor. Eski kiralık katil, bir iş için gittiği Los Angeles’ta sadece bir suikastçı olmaktan daha fazlasını yapar. Koşullar, ufkunu genişleten ama aynı zamanda Berkman’ın eski yollarını geride bırakmayı başaramadığında tehlikeli komplikasyonlara neden olan bir oyunculuk sınıfına katılmasına neden olur. Bill Hader ve Alec Berg’ün birlikte yarattığı kara komedide ayrıca Stephen Root, Sarah Goldberg, Henry Winkler ve NoHo Hank rolünde Anthony Carrigan yer alıyor.

Barry 4. Sezon Final

- Reklam -

Nisan 2022’de başlayan ve toplamda 8 bölümle 12 Haziran 2022’de sonra eren Barry’nin 3. sezonu hikâyeyi büyük ölçüde farklı bir noktaya gitmesine neden oldu. Berkman’ın eylemleri sonunda yakalanmasına neden oldu ve son gözüken sahnede ortalıkta kelepçeli bir durumda dolandığı gözükmüştü. Ana karakter için görünüşte kesin olan bu kader, ister istemez HBO tarafından 8 bölümlük 4. sezon onayı alan dizinin devamında ne olacağına dair izleyicileri merakta bıraktı.

Barry 4. Sezon Nisan 2023’te Başlayabilir

Son olarak Hollywood At Home With The Creative Coalition’a röportaj veren Carrigan, Barry 4. sezonu hakkında konuştu. Yeni bölümlerin gelecek yılın nisan ve mayıs ayları arasında çıkabileceğini söyledi. Ayrıca dizinin 4. sezon ile final yapacağını da çok basit bir şekilde ifade etti. Kendisine sorulan “Bu son sezon, değil mi?” sorusuna, “Öyle, evet.” yanıtını verdi.

Barry 4. Sezon Final hbo

- Reklam -

Oyuncu her ne kadar 4. sezon ile final yapacaklarını ifade etse de, HBO’nun 4. sezonun son olup olmayacağını henüz resmi olarak onaylamadığını belirtmekte fayda var. Fakat gerçekten de öyleyse, bu Henry Winkler’ın Barry hakkında daha önce söyledikleriyle de örtüşüyor. Rolling Stone’a göre Tüm Zamanların En İyi 100 TV Şovu listesinde kendisine 52. sırada yer bulan dizi, tatmin edici bir finalle izleyicilerin hatırlarında güzel bir yer edinebilir.

Barry dizisini izliyor muydunuz? Dizinin sona erecek olması hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz. Ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

alan moore watchmen dizi yorum

Alan Moore, Watchmen Dizisi Hakkında Konuştu: “Benim için Utanç Verici”

Dünya Romanının Serüveni - Necip Tosun

Necip Tosun, Roman Türünün İzini “Dünya Romanının Serüveni” Kitabı ile Sürüyor