in ,

HBO Max’in İptal Ettiği “Batman: Caped Crusader” Yeni Evini Buldu

“Batman: Caped Crusader” animasyon dizisi yeni evini buldu. Amazon, Prime Video’da yayınlanmak üzere iki sezonluk sipariş verdi.

Batman: Caped Crusader Amazon Prime Video'da Yayınlanacak
- Reklam -
- Reklam -

J.J. Abrams ve Matt Reeves tarafından hazırlanan Batman: Caped Crusader dizisi yeni evini buldu. Amazon, dijital yayın servisi Prime Video’da yayınlanmak üzere animasyon dizisinden iki sezonluk sipariş verdi.

Yeni DC Sinematik Evreni James Gunn ve Peter Safran önderliğindeki DC Studios tarafından hazırlanırken, Elseworlds tabanlı projeler hâlâ devam ediyor. Yıllar önce duyurulan bu projelerden biri de, Kara Şövalye’nin yeni animasyon macerası olan Batman: Caped Crusader olacaktı. J.J. Abrams, Matt Reeves ve Bruce Timm tarafından geliştirilen animasyon dizisi başlangıçta HBO Max için planlanmıştı. Ancak Warner Bros.’un çalkantılı dönemi yüzünden iptal edildi ve bu haber birçok hayranı hayal kırıklığına uğrattı. Yine de Eylül 2022’de çıkan bir haberde, animasyon dizisinin gelmesi için hâlâ bir şansın olduğu ve yapımcıların Netflix, Apple TV+ ve Amazon gibi şirketlerle toplantılar yaptığı duyuruldu.

Amazon, Batman: Caped Crusader Dizisi için 2 Sezonluk Sipariş Verdi

Batman: Caped Crusader Amazon Prime Video 2 Sezon

- Reklam -

Aylardır süren sessizlik sonrası nihayet hayranları sevindirecek bir haber geldi. The Hollywood Reporter, Batman: Caped Crusader’ın haklarını Amazon’un satın aldığını duyurdu. Abrams ve Reeves’in yapımcılığını üstlendiği dizi, henüz bir prömiyer tarihi belirlenmemiş olsa da en azından 2 sezon boyunca devam edecek. Haberde ayrıca Amazon kesinleşmeden önce Hulu’nun da projeyi satın almaya yaklaşan başka bir potansiyel yer olduğu söyleniyor. Resmi anlaşma henüz tam olarak tamamlanmış olmasa da, Amazon’un bu fırsatı kaçırmayacağı öngörülüyor.

Batman: Caped Crusader’ın Amazon’a gelmesi birçok nedenden dolayı büyük bir anlaşma. Söz konusu dizi, Warner Bros. Discovery’nin maliyet düşürme çabaları sırasında HBO Max’te iptal edildikten sonra hayatta kalan birkaç DC projesi arasında yer almakta. Bu aynı zamanda Warner Bros. TV ile Amazon’da DC TV animasyonu üretmek için yapılan bir anlaşmanın ardından geliyor. Kasım 2022’de, Warner Bros. TV başkanı Channing Dungey ilk olarak Amazon’la büyük planlar yapıldığını söyleyerek birkaç ipucu vermişti.

Başka DC Animasyonları da HBO Max Dışındaki Platformlara Gelebilir

Batman Caped Crusader wb

- Reklam -

Channing Dungey, üretecekleri DC animasyonlarının yayınlanacağı yer için ilk tercihlerinin her zaman HBO Max olduğunu söylese de, en azından bu yeni anlaşma sonrasında farklı seçeneklerin de olabileceği ortaya çıkmış oldu.

Batman: Caped Crusader’ın iptali sonrası yeniden ekranlara gelecek olması konusunda neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kuzey Kutbu Virüsler

Bilim İnsanları Kuzey Kutbu’ndaki 48.500 Yıllık Donmuş ‘Zombi’ Virüsleri Yeniden Canlandırdı

To Your Eternity 3. sezon onayı

Popüler Anime Serisi “To Your Eternity” 2. Sezon Finalinin Ardından 3. Sezon Onayını Aldı