in ,

Yeni Batman Animasyonu Duyuruldu: Caped Crusader için Hazırlanın!

Yeni animasyon serisi “Batman: Caped Crusader” duyuruldu. HBO Max için hazırlanan seriyi Matt Reeves, Bruce Timm ve J.J. Abrams yönetecek.

Batman: Caped Crusader
- Reklam -
- Reklam -

Batman: Caped Crusader animasyon dizisi duyuruldu! Yeni maceranın yazar kadrosunda The Batman’den tanıdığımız Matt Reeves ve Batman: The Animated Series’in yazarı Bruce Timm bulunurken, yapımcı koltuğunda ise J.J. Abrams oturacak. Yapımcılığını Warner Bros. Animation’ın üstlendiği yeni seri, Bad Robot Production ve 6th and Idaho ortaklığında çıkarılacak.

Matt Reeves, Bruce Timm ve J.J. Abrams yaptıkları ortak açıklamada şunları söylediler:

“Böylesine bir karakteri yeniden ekranlara taşıyacağımız ve Gotham şehrinin yeni hikâyelerini anlatacağımız için çok heyecanlıyız. Bu seri Batman’in temelinde yatan korkutucu, sinematik ve onun karanlık yanını hatırlatan bir eser olacak. Bu sırada karakterimizin düşüncelerini ve geçmişini daha yakından tanıyacağız. Bu yeni dünyayı size tanıtmak için sabırsızlanıyoruz.”

- Reklam -

Warner Bros. Animation ve Cartoon Network Stüdyoları genel başkanı Sam Register ise yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Batman: The Animated Series bir nesil için Batman karakterini yeni baştan şekillendirmişti. Yine aynı düşünce ve amaçla J.J. Abrams, Matt Reeves ve Bruce Timm’i bir araya getirdik. Her biri kahramanımızı kendilerine has biçimde anlıyor ve şekillendiriyor. İşte böylece sayede uzun süre adından söz ettirecek yeni bir seri ortaya koyacaklar.”

Batman: Caped Crusader Yayın Tarihi Henüz Paylaşılmadı

Batman: Caped Crusader

“Batman mitolojisinin yeniden hayali” olarak nitelendirilen serinin oldukça incelikle ve özenle yazıldığı belirtiliyor. Derinlikleri olan karakterlerle yaratılan dünyadaki hikâye, önceki serilerine yaraşır karanlık bir atmosferde geçecek. Gotham şehrinin yorulmaz koruyucusunu seri boyunca en son teknoloji aletleri ve muhteşem dövüş teknikleriyle yeniden izleme fırsatı bulacağız. Bu sırada Pelerinli Süvari’nin psikolojini, düşüncelerini ve ulaşmaya çalıştığı şeylerin onun için ne anlam ifade ettiğini fark edeceğiz. Kimsenin daha önce deneyimlemediği acılarla nasıl başa çıktığını izleyeceğiz.

- Reklam -

Önceki işlerinin başarısından sonra, yeni serinin yazar koltuğunda Matt Reeves ve Bruce Timm isimlerini görmek birçok Batman izleyicisi ve okuyucu için büyük bir heyecan yaratıyor. Yönetmenliğini yaptığı filmlerle farkını ortaya koymuş J.J. Abrams ise serinin başarısını şimdiden gösteriyor gibi.

HBO Max ve Cartoon Network‘te yayınlanacak olan ve henüz yayın tarihi paylaşılmayan Batman: Caped Crusader için bekleyiş başladı.

Siz yeni Batman serisi için ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Trese Fragmanı Netflix

Trese Fragmanı: Netflix’in Çizgi Roman Uyarlaması Anime Yapımı Yolda

Hem Müslüman Hem Feminist Belgeseli İncelemesi

Hem Müslüman Hem Feminist Belgeseli: Özneyi Kendisiyle Tanımak