in ,

Batwoman 3. Sezondan İlk Fragman ve Poster Geldi

Batwoman 3. sezon fragmanı paylaşıldı. The CW’nin Arrowverse dizisi, ekim ayında DC hayranları ile buluşmaya hazırlanıyor.

Batwoman 3. sezon fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Batwoman 3. sezon fragmanı ve posteri paylaşıldı. The CW kanalı için hazırlanan DC macerası, Ryan Wilder’ın maceralarına odaklanıyor.

Aynı adı taşıyan DC Comics karakterine dayanan Batwoman, Caroline Dries tarafından The CW için dizi haline getirildi ve diğer Arrowverse yapımlarının arasına katıldı. Dizinin ilk sezonu 2019 yılında yayınlandı. Başlangıçta Ruby Rose’un canlandırdığı Kate Kane’in milyarder hayırsever kuzeni Bruce Wayne ve onun ikinci kişiliği Batman’in gizemli bir şekilde ortadan kaybolmasından sonra Gotham City’nin kanunsuz yardımcısı olduğu maceralarına odaklandı. Ancak Rose, ilk sezon sonrası diziyle olan yollarını ayırdı.

Dizi, 2. sezon itibarıyla yeni bir başrolle hayranlarının karşısına çıkmaya başladı. God Friended Me’den Javicia Leslie, Ryan Wilder rolünü alarak yeni kahraman ilan edildi ve Kate Kane’in mantosunu Gotham’ın yeni koruyucusu olarak kabul ederek maceralarına başladı.

- Reklam -

Şimdi de CW Network, Batwoman’ın yaklaşan 3. sezonu için ilk teaser fragmanını yayınladı. Yeni dizinin prömiyer tarihinin 13 Ekim 2021 olduğunu vurgulayan fragman, esas olarak Alice’in (Rachel Skarsten) dizideki rolüne odaklanıyor. Alice 2. sezonun sonunda tutuklandıktan sonra, Yarasa Takımı’nın hapishanedeki tüm kayıp kötü adam kupalarını geri almasına yardım edecek. Neden kahramanlara yardım etmeyi seçtiği hemen belli değil, ancak ürkütücü içgüdüleri Ryan ve ekibi için kullanışlı olacak gibi görünüyor.

Hemen aşağıdan yayınlanan fragmana göz atabilirsiniz.

- Reklam -

Batwoman 3. Sezon Teaser Fragmanı | İZLE

YouTube video

3. sezon, Batwoman dünyasına birçok yeni karakter katacak şekilde konumlandırıldı. Örneğin Riverdale’den Robin Givens, muhtemelen Ryan’ın biyolojik annesi olan iş adamı Jada Jett olarak ve Nick Creegan ise Jada’nın casanova oğlu ve Ryan’ın potansiyel kardeşi Marquis olarak görünecek. Bunların yanı sıra Gotham’ın Victoria Cartagena’sı da DC kahramanı Renee Montoya olarak eklenirken, Jane The Virgin’den Bridget Regan, kötü şöhretli Batman kötü adamı Pamela Isley / Poison Ivy’yi oynuyor. The Penguin/ Oswald Chesterfield Cobblepot’tan bir görünüm ekarte edildi, ancak yine de potansiyel bir 4. sezon oluşturmak için son bölümlerde ortaya çıkabilir.

Batwoman’ın 3. sezon teaser fragmanını sizler nasıl buldunuz? İlk iki sezonu izlemiş miydiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Carnival Row 2. Sezon Çekimleri Tamamlandı

Carnival Row 2. Sezon Çekimleri Tamamlandı: Setten İlk Fotoğraflar

Yüzüklerin Efendisi Dizi Müzikleri için Howard Shore ve Amazon

Yüzüklerin Efendisi Dizisinin Müzikleri Howard Shore’a Emanet Edilebilir