in

Batwoman Başrolü Ruby Rose Diziden Ayrıldı

Batwoman başrol oyuncusu Ruby Rose, diziden ayrıldığını açıkladı. Yapım 2. sezonda yeni bir Kate Kane ile yola devam edecek.

Ruby Rose Batwoman Kate Kane
- Reklam -
- Reklam -

Ruby Rose, başrolünde oynadığı Batwoman dizisinden ayrıldı. The CW kanalında yayınlanan Arrowverse dizisinin 2. sezonunda yeni bir Kate Kane göreceğiz.

Ruby Rose, yayınlanan ilk sezonun ardından sürpriz bir şekilde diziden ayrılmaya karar verdi. Oyuncu, Kate Kane karakterini ilk kez 2018 yılında yayınlanan Elseworlds ortak bölümlerinde canlandırmıştı ve Supergirl (Melissa Benoist), Green Arrow (Stephen Amell) ve The Flash (Grant Gustin) ile birlikte bir ekip haline gelmişlerdi. Rose ve Benoist geçen yılın sonlarında yayınlanan Crisis on Infinite Earths (Sonsuz Dünyalarda Kriz) bölümlerinde de daha yakın bir ilişki kurdular ve karakter hızla hayranların favorisi oldu.

Batwoman Ruby Rose

- Reklam -

Batwoman 1. sezon geçen yıl başladı ve birkaç gün önce de sona erdi. Koronavirüs pandemisi nedeniyle sezonu biraz daha erken tamamlayan yapım yine de heyecan verici bir sahneyle ikinci sezona kapı araladı. Aslında çok daha önce dizinin ikinci sezonu The CW kanalınca onay almıştı. Tam sezon onayı alan dizi, ertelenen tüm Arrowverse dizileri gibi 2021’de yayında olacak. The CW kanalındaki birçok dizi, salgın nedeniyle bu yılı tamamen es geçmiş durumda. Ancak görünen o ki, Batwoman bir başka krizle daha karşı karşıya.

Ruby Rose: “Batwoman Adına Zor Bir Karar Verdim”

Batwoman’dan ayrıldığını açıklayan Rose, konuyla ilgili bir açıklama yaptı:
“Önümüzdeki sezon Batwoman setine dönmeme konusunda çok zor bir karar verdim. Oyuncular, ekip ve hem Vancouver hem de Los Angeles’ta diziyle ilgilenen herkese azami saygı duyduğum için bu kolayca aldığım bir karar olmadı. Greg Berlanti, Sarah Schechter ve Caroline Dries’e sadece bu inanılmaz fırsatı verdikleri için değil, beni DC evrenine ve yarattıkları bu harika dünyaya davet ettikleri için de minnettarım. Gösteriye çok şey katan ve bana her zaman inanan Peter Roth, Mark Pedowitzi ve Warner Bros ile The CW ekibindeki herkese çok teşekkür ediyorum. Birinci sezonu başarılı kılan herkese teşekkür ederim – gerçekten minnettarım.”
Ruby Rose Batwoman

Dizinin yapımcı şirketleri Warner Bros. TV ve Berlanti Productions da bir açıklama yayınlayarak ilk sezonun başarısına katkılarından dolayı oyuncuya teşekkür edip başarı dileklerini ilettiler. Aynı zamanda 2. sezon için prodüksiyon başlamadan önce Kate Kane’nin rolünü yeniden şekillendireceklerini ve karakteri iyi şekilde yansıtacak yeni bir başrolle geleceklerini bildirdiler.

- Reklam -

Batwoman’la ilgili gelen bu son haberi sizler nasıl değerlendiriyorsunuz? Diziyi takip ediyor muydunuz? Karakteri canlandıran Ruby Rose’un dizide ayrılması konusunda neler hissediyorsunuz? Kayıp Rıhtım Forum üzerinden yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.


* Lucifer 6. Sezon İhtimali Tehlikede: Tom Ellis Krizi

Kaynak: CNN

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for ilydious ilydious dedi ki:

    Tahminimce gelen ağır ve cidden abartı eleştiriler yüzünden ayrıldı. Oyunculukmuş, konuyu işleyememişler falan orasını bilemem ama bu diziyi özellikle hedef haline getirdiler. Sıradan bir CW dizisi, aynı bunun gibi ne çok iyi ne çok kötü onlarca dizi varken bu dizinin “kötü olmasını” abarttıkça abarttılar. CW’nun bütçesi çok aman aman değil, sezonlari 22-23 bölüme tamamlamak için saçmalıyorlar ve tüm dizileri için bu böyle. Çok güzel bir dizi bile bu sebeplerden ötürü insanı sıkma derecesine gelebiliyor. Yine de herkes özellikle Ruby Rose’a saldırdı. Ne yapsın kadın, “Bana bu rolü vermişsiniz ama vermeyin ben kötü bir oyuncuyum.” mu desin? Diziyi hem meraktan hem de Ruby Rose’u mankenlik yaptığı zamanlardan beri bilip sevdiğim için izledim ve bu kadar abartılacak bir şey görmedim. Çok iyi mi değil ama bu kadar tepkiyi de hak etmiyordu bence. Normalde şaşırır geçerdim ama konu özellikle hedef göstererek inadına eleştiren bir topluluk olunca çok sinirime dokunuyor…

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Star Wars: Ahsoka Disney Plus Dizi

Star Wars: Ahsoka Dizisi Hazırlıkları Başlıyor

2019 British Science Fiction Association Awards

2019 British Science Fiction Association Awards Kazananları Açıklandı