in

Behzat Ç. Evreni Genişliyor: “Saygı – Bir Ercüment Çözer Dizisi” Geliyor

Fenomen seri Behzat Ç.’ye yan dizi geliyor! Behzat Komiser’in baş düşmanı Ercüment Çözer karakterine odaklanan “Saygı” 2020’de yayınlanacak.

Saygı Behzat Ç.
- Reklam -
- Reklam -

Hayranlar Behzat Ç. dizisinin yeni sezonu çıkacak mı çıkmayacak mı haberini merakla beklerken sürpriz bir gelişme yaşandı. BluTV, Behzat Ç. evreninde geçen ve Nejat İşler’in canlandırdığı Ercüment Çözer karakterinin başrolde olduğu spin-off dizisi “Saygı”yı duyurdu.

Behzat Komiser’in baş düşmanlarından olan ve 4 sezon boyunca kendisiyle uğraşan Ercüment Çözer, kendi dizisine kavuşuyor. Hatırlayacağınız üzere 6 yıllık bir aranın ardından Behzat Ç.’nin BluTV’de yeni bölümleri yayınlanmaya başlamış ve bizler de heyecanla takip etmiştik. Yeni sezonun final bölümü yayınlanmadan önce de platform bir duyuruyla dizinin bir sonraki sezonunun yakın zamanda yayınlanacağı haberini vererek hayranlarını mutlu etmişti. Fakat sezon bitiminden 1 ay sonra dizinin çekimlerinin iptal edildiğini ve kanal ile oyuncular arasında yaşanan sorunlar yüzünden projenin rafa kalktığı bilgisi gelmişti.

BluTV ilk başta bu haberleri yalanlasa da dizi oyuncuları tek tek açıklama yaparak projenin ertelendiği haberini duyurdular. Ardından uzun süren bir sessizlik dönemi başladı. Bizler yeni sezon gelecek mi gelmeyecek mi diye beklerken BluTV’den sürpriz bir hamle geldi ve Ercüment Çözer’e ait yeni bir dizinin geleceği duyurusunu yaptı.

- Reklam -

Saygı Behzat Ç. Ercüment Çözer

“Bir Ercüment Çözer Dizisi Saygı”nın Konusu

“Saygı” adını taşıyacak dizi toplam 8 bölümden oluşacak. Yapımcılığını Behzat Ç.’de de olduğu gibi İnter Medya’nın üstleneceği yapım, Ercüment Çözer’in hikâyesini anlatacak. Toplumdaki yozlaşmanın çözümünü kendi adaletini sağlayarak arayan Ercüment Çözer’in yolu, onunla aynı amaç doğrultusunda hareket ettiğine inandığı iki genç ile kesişecek.

Dizinin senaryosunu yazan isim de Behzat Ç. – “Bir Ankara Polisiyesi” dizisinin senaristi Ercan Mehmet Erdem olacak. Saygı adlı dizinin yeni bir oyuncu kadrosuyla sevenlerinin karşısına çıkacağı söyleniyor.

Dizinin geçmişi mi yoksa geleceği mi konu alacağı ise şimdilik belirsizliğini koruyor. Memduh Başgan gibi Ercüment’le ayrılmaz ikili olan isimlerin dizide yer alıp almayacağı da henüz açıklığa kavuşmuş değil.

- Reklam -

behzat c 4x3 3

Saygı dizisi 2020 yılında yayınlanacak ancak henüz net bir yayın tarihi açıklanmadı. Yeni yan dizi gelişmesinin, olası Behzat Ç. devam sezonunu zora soktuğu ise aşikar görünüyor.

BluTV Twitter hesabında yapılan yeni dizi duyurusunun hemen altında birçok izleyici Behzat’ın akıbeti konusunda şikayetlerini dile getirdi. Platform da söz konusu açıklamanın bu kadar gecikmiş olmasının sebebini projeyi hayata döndürebilmek için sarf ettikleri çabadan kaynaklandığını dile getirdi.

Yeni dizi haberi hakkında sizler ne düşünüyorsunuz? Behzat Ç.’nin hikâyesiyle doğrudan bir bağlantısı olmayan, farklı bir spin-off haberi sizleri heyecanlandırdı mı? Böyle bir diziyi izlemek ister misiniz?

Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.


* Behzat Ç. – 4. Sezon 9. Bölüm İncelemesi: Tatmin Eden Bir Sezon Finali

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    ‘‘SAYGI’’ yazısını görür görmez aklıma Watcmen geldi. Zaten Behzat Ç. izlemedim hiç ama diziniz başka dizileri anımsatmasın lütfen. :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

kayra han altay mitolojisi

T World: Türk Süper Kahraman Evreni Sonunda Geliyor

The Matrix 4 Morpheus

The Matrix 4’da Morpheus’un Gençliğini Aquaman’in Yıldız İsmi Canlandıracak