in

Behzat Ç.’nin İptal Sebebi Belli Oldu

Dizinin başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu’nun projeden ayrılmak istemesi nedeniyle, Behzat Ç. yeni sezon çekimlerinin iptal edildiği iddiası ortaya atıldı.

Behzat Ç
- Reklam -
- Reklam -

Behzat Ç.’nin yeni sezonuyla ilgili iptal tartışmaları sürüyor. Dijital yayın platformu BluTV’ye göre herhangi bir sorun yok. Fakat oyuncular aynı şeyi söylemiyor. Tüm bu tartışmalar sürerken ortaya yeni bir iddia daha atıldı: Sorunların, Erdal Beşikçioğlu’nun diziyi bırakması sebebiyle yaşandığı öğrenildi.

Sevilen polisiye dizisi Behzat Ç.’nin BluTV’de yayınlanan dördüncü sezonu geçtiğimiz ay sonlarına doğru tamamlanmıştı. Dizinin son bölümü çıkmadan önce de platform tarafından beşinci sezon duyurusu yapılmış ve çok yakında ekranlarda olacağı söylenmişti. Hayranları tarafından mutlulukla karşılanan bu haber sonrasında, hafta başında dizinin iptal olduğuyla ilgili söylentiler başladı.

Haberlerin ardından BluTV Genel Yayın Yönetmeni Aydın Doğan Yalçındağ, Twitter üzerinden yapılan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ve dizi projesinin devam ettiğini açıklamıştı. Ama hem Behzat Ç.’nin ağabeyi rolünde gördüğümüz Şevket Ç. karakterini canlandıran Ege Aydan’ın Instagram üzerinden yaptığı açıklamalar, hem de Hayalet rolündeki İnanç Konukçu’nun Facebook paylaşımı bu açıklamanın aksi yönündeydi. Aralık ayında yapılması planlanan çekimlerin iptal edildiğini açıklayan oyuncular, yeni sezonu beklemememiz gerektiğini vurgulamıştı.

- Reklam -

Dizi Projesindeki Karışıklığın Ardında Erdal Beşikçioğlu Yatıyor

Dizi iptal oldu mu olmadı mı tartışmaları sürerken Medyaradar’ın ulaştığı bilgiler oldukça çarpıcı. Aslında tüm bu tartışmanın, önce Ercüment Çözer rolündeki Nejat İşler’in, ardından da dizinin başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu’nun projeden ayrılmaları olarak gösteriliyor.

İddialara göre Erdal Beşikçioğlu, senaryoda çıkan sorunlar ve tüm bunlar olurken kendisinden herhangi bir fikir alınmamasından dolayı oldukça rahatsız olmuş. Bu sebeple de dizi projesinden ayrılmaya karar vermiş.

- Reklam -

Şu anda hem BluTV yetkililerinin hem de ekibin Beşikçioğlu ile görüşmelere devam ettiği ve aktörün diziye geri döndürülmeye çalışıldığı; projenin belirsizliğini koruma sebebinin de bu olduğu ortaya çıktı.

Projeyle ilgili şimdilik herhangi bir gelişme olmasa da, Beşikçioğlu’nun ikna edilememesi halinde onsuz bir şekilde yola devam edileceği de söylentiler arasında.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

5 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for alper alper dedi ki:

    Genel anlamda tüm sezon sonrası eski bölümlerinde son zamanlarda başlayan Blutv ilk sezonunda ise tamamen polisiye bir diziden Politik - Derin devlet dizisine dönüşmesini ben pek sevmedim.

    Behzat Ç gündeme ilişkin göndermeleri olan ama polisiye bir hikayeydi, bu kadar çok derin devlet göndermesi, hatta senaryonun tamamen bunun üzerine kurulması ve her seferinde bölüm sonu canavarları gibi daha güçlü derin devletçileri izlemek pek hoşuma gitmedi

  2. Avatar for Son.of.Yona Son.of.Yona dedi ki:

    Behzat Ç Bir Ankara Polisiyesi olması gerekirken sizin dediğiniz gibi olmuş. :slight_smile:

  3. Avatar for magicalbronze magicalbronze dedi ki:

    İnanç Konukçu’nun paylaşımı ve Erdal Beşikçioğlu krizi bu tweet atıldıktan sonra geldi.

    Ayrıca yetkili ismin yazdığına hitaben soruyorum: Madem bu haberler doğru değil, BluTV neden resmi hesabından paylaşım yapmadı hâlâ?

  4. Avatar for _restlessness _restlessness dedi ki:

    Açıkçası çok takip etmedim oyuncuların paylaşımlarını, tweet’i yeni gördüm konuyla ilgili diye paylaştım. İlk webtekno yapmıştı haberi, daha önce de yanlış çıkıp düzeltme yaptıkları epey haber oldu. İşin aslını bilemeyeceğim.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Keanu Reeves

Keanu Reeves, Hızlı ve Öfkeli’ye Yakın

The Walking Dead Rick Grimes

Walking Dead Romanlarında Son Cilt Çıktı