in

Behzat Ç.’den Yeni Kareler Geldi ve Kadroya Yeni Bir İsim Daha Katıldı

Yeniden ekranlara dönecek olan efsane dizi Behzat Ç. setinden yeni kareler geldi. Yeni set fotoğraflarının yayınlandığı diziye son olarak Belçim Bilgin’in katıldığı da duyuruldu.

Behzat Ç.
- Reklam -
- Reklam -

Erdal Beşikçioğlu’nun başrolünde yer aldığı, hafızalara kazınan polisiye dizi Behzat Ç.‘nin çekimleri tamamlandı.

Dizi tarihinin fenomen projelerinden Behzat Ç.’nin yeni sezon kadrosunda efsane ekipten Beşikçioğlu dışında Nejat İşler, Canan Ergüder Ece, Ege Aydan, Belçim Bilgin, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Güven Kıraç, Eray Eserol ve Ayça Eren yer alıyor.

Bu ekibe ayrıca Ahu Türkpençe, Kemal Burak Alper, Hüseyin Sevimli, Rıdvan Aybars Düzey, Gülşah Çomoğlu ve Kadir Çelik dahil oldu. Dizinin kadrosuna son olarak ise Belçim Bilgin katıldı. Bilgin, dizide bir pavyonda çalışan şarkıcıyı canlandıracak.

- Reklam -

behzat c cekim 1

Diziyle ilgili yayınlanan yeni kareler de şu şekilde:

behzat c cekim 2

behzat c cekim 10

behzat c cekim 9

Behzat Ç.

behzat c cekim 7

 

behzat c cekim 6

- Reklam -

Behzat Ç.

Behzat Ç.

Behzat Ç.

9 bölümden oluşan yeni sezonun çekimleri Ankara’da yapıldı ve tamamlandı.

İnter Medya imzasını taşıyan, önceki yıllarda olduğu gibi senaryosunu yine Ercan Mehmet Erdem’in yazdığı ve yönetmen koltuğunda Serdar Akar’ın oturduğu Behzat Ç.’nin yeni bölümleri çok yakında sadece BluTV’de izleyicilerle buluşacak.

Dizinin son fragmanı da geçtiğimiz haftalarda BluTV tarafından paylaşılmıştı.

YouTube video

Sizler fotoğrafları nasıl buldunuz? Diziyi heyecanla bekleyenlerden misiniz? Yorumlarımızı forumlarımıza paylaşarak katkıda bulunabilirsiniz.

* * * * * * * * * * * * * *

Behzat Ç. Dizisinden Yeni Fragman: Son Sürat Geliyor!

Behzat Ç’nin Setinden Yeni Fotoğraflar Geldi: Özlemişiz!

Haberler var! Behzat Ç’ye Yeni İsimler Katılıyor

Merakla Beklenen Behzat Ç’den İlk Fragman Geldi!

* * * * * * * * * * * * * * *

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

11 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    BluTv olması büyük şans en azından sansür derdi olmayacak :smiley:

  2. Avatar for erdo erdo dedi ki:

    Bana kalırsa gereksiz olmuş. Dizinin güzelliği Ankara’nın doğallığı ve samimiyetinden geliyordu zaten. Umarım ben yanılırım.

  3. Avatar for Agape Agape dedi ki:

    Bir tek ben mi bu adamı itici buluyorum acaba? :thinking: Oldukça kaba bir rol ve izlemeye bile dayanamıyorum. Böyle rolleri izleyip iyice zıvanadan çıkıyor insanlar. Özünde iyi bir karakter olması davranış biçiminin rahatsız edici olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Mutlaka fanları ve sevenler var ama ben de kendi fikrimi belirtmek istedim. Bu ülkede herkes öyle höt olmaya başladı ki kibar insanları mumla arıyorum. Herkes için etki etmese bile bu rol modellerin birçok insanı etkilediği ortada.

  4. Avatar for alper alper dedi ki:

    Behzat Ç. özünde iyi bir karakter değil aslında. Hem kitap hem dizi de hepimiz gibi gri ama koyu gri bir karakter. Bu kadar sevilmesinin nedeni bence biraz da bu.

  5. Avatar for narpal narpal dedi ki:

    Sıradan bir polisiye olsa (Arka Sokaklar gibi) bu kadar sevilmezdi. Diyaloglar normal hayatta nasılsa öyle. Adamın karakteri kaba saba zaten. Ama asıl sevdiren kısım -en azından benim için - sistem eleştirisi yapması.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

6 cevap daha var.

Good Omens

Binlerce Kişi Good Omens Dizisinin İptali İçin Netflix’e Başvurdu

J.G. Ballard

J.G. Ballard ve Geleceğin 40 Yılı