in

Behzat Ç. Dizisine Yeni İsimler Katılıyor

Behzat Ç. dizisinden yeni haberler var! blutv ile yola devam eden dizinin yeni sezonu için bazı takviyeler yapıldı. Savcı Esra meselesi de açıklığa kavuştu.

behzat c yeni sezon
- Reklam -
- Reklam -

Behzat Ç. dizisinin geri dönmesi birçok hayranın keyfini yerine getirdi. blutv’de yayınlanacak yapımın oyuncu kadrosundan son haberleri geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaşmıştık. Şimdiyse yeni gelişmelerle karşınızdayız.

Emrah Serbes’in polisiye romanlarından uyarlanan ve başrolünde Erdal Beşikçioğlu’nu izlediğimiz yapım, yayınlandığı dönemde ekranlarda fırtınalar estirmişti. Samimi dünyası, eleştirel bakış açısı ve kendine has mizahıyla kısa zamanda fenomene dönüşen dizi nihayetinde noktalanmıştı.

“Geri mi dönüyor?” haberleriyle başlayan fırtına, önce Netflix’i işaret etmiş ardından da blutv’de noktalandığında hayranlar rahat bir nefes almıştı.

- Reklam -

Dizi kadrosunda bazı fireler vermiş olsa bile geri dönmeyi başarıyordu. Harun ve Akbaba’ya hayat veren Fatih Artman ve Berkan Şal’ın yeni bölümlerde olamayacağını duymak bizleri üzmüştü. Aynı zamanda Savcı Esra karakteri de dizide olmayacak diye duymuştuk. (Spoiler vermeyelim.) Ancak Esra rolünü canlandıran Canan Ergüder’in, bu kez Behzat’ın hayali olarak yeni projede yer alacağı öğrenildi.

Ayrıca dizide Ercüment Çözer karakteriyle oldukça sevilen Nejat İşler’i de göreceğiz.

Böylece usta yönetmen ve yapımcı Tarkan Karlıdağ da 6 yıl sonra eski ekibiyle bir araya gelmiş oldu. Dizinin yeni bölümleri Cinayet Büro’ya yönelik suikast ile başlayacak. Tek tek işlenen cinayetleri çözmesi için kurulacak özel birimi yönetmesi için de polisliği bırakmış olan Behzat Ç.’den yardım istenecek.

- Reklam -

Dizinin yeni savcısı ise “Bizimkiler” dizisinin Ali’si rolüyle hafızalara kazınan Atılay Uluışık olacak. Ertuğrul Şakar’ın da ekibinde yer alacağı dizide Ahu Türkpençe ile Güven Kıraç da kadrodaki diğer isimler olacak.

15 Mayıs’ta çekimlerine başlanması beklenen yapımın yeni sezonu 40’ar dakikalık 9 bölümden oluşacak. Senaryosunu yine Ercan Mehmet Erdem’in kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Serdar Akar oturacak.

YouTube video

YouTube video

Kaynak: Cumhuriyet

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Harun gelsin ya…:smiley:

  2. Avatar for erdo erdo dedi ki:

    Senaryonun arkasından Emrah Serbes kokusu geliyor. İzlerken belli eder kendini, başlasın bakalım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

enes batur süper kahraman

Enes Batur Bu Kez de Süper Kahraman Filmlerine El Attı

kayip rihtim trivia

Yeni Yarışma Konseptimiz “Kayıp Rıhtım Trivia!” Yayında