in

Behzat Ç. Bıraktığı Yerden Devam Ediyor!

Bir dönemin fenomen polisiye dizisi Behzat Ç. kaldığı yerden devam ediyor. Üstelik dizinin yeni bölümlerinin Netflix ile gelmesi de gündemde!

behzat c
- Reklam -
- Reklam -

Emrah Serbes’in kitabından uyarlanan ve bir dönemin televizyon dünyasına ciddi etkilerde bulunan Behzat Ç. dizisi geri dönüyor!

Kısa zamanda televizyon tarihimizin kült işleri arasına giren, orijinal karakterleriyle çok sevilen Behzat Ç. dizisinden güzel haber geldi. Özellikle yapımın yayın haklarının Netflix’e geçmesiyle ortalık iyice ısınmıştı.

Nihayet dizinin senaristlerinden Ercan Mehmet Erdem, Instagram hesabından aşağıdaki gönderiyi paylaşarak dizinin sevenlerine mutlu haberi verdi:

- Reklam -

https://www.instagram.com/p/BvBvR4zAdlD/

6 sene sonra… ibaresi ve 97. bölümüyle işi resmileştiren bu duyuru, bizleri hızla yeni sorulara yöneltti. Dizinin kadrosu aynen korunabilecek mi? Yeni bölümler de Netflix’te mi yayınlanacak, yoksa bir Blu Tv hamlesi gelir mi?

- Reklam -

Şu an için kanal bilgisine dair resmi ağızdan bir açıklama gelmedi. Ancak dizide Hayalet rolünü oynayan İnanç Konukçu’nun da geçtiğimiz günlerde paylaştığı bir gönderi, kadro konusunda içimizi bir nebze olsun ferahlatmayı başarıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Behzat Ç.’nin hem dizi hem de sinema filmlerinden de hatırlayacağımız Serdar Akar var.

Siz ne dersiniz? Behzat Ç. tam kadro ve en doğru mecrada yeniden bizimle olmayı başarabilecek mi?

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Süper haber inşallah gelir.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

okuma gunlugu ust

Okuma Deneyimini Kişiselleştirmek İsteyenler İçin “Okuma Günlüğü” Çıktı

Masallarda Cinsiyet Rolleri #3: Kül Kedisi

Masallarda Cinsiyet Rolleri #3: Kül Kedisi