in

Behzat Ç.’nin Yayın Tarihi Yeni Önizleme Videosuyla Belli Oldu

Yeni sezonuyla bir kez daha karşımıza çıkacak olan Behzat Ç.’nin yayın tarihi nihayet belli oldu! Dizinin yeni sezon tarihi yayımlanan bir önizleme videosuyla duyuruldu.

Behzat Ç.
- Reklam -
- Reklam -

Birkaç ay önce tekrar ekranlara döneceği haberleriyle birlikte oldukça heyecan getiren ve ne zaman çıkacak diye merakla beklediğimiz bir sorunun cevabı nihayet belli oldu. Behzat Ç.’nin yeni sezon tarihi duyuruldu.

Toplamda 9 bölümden oluşacak dizi 25 Temmuz’da aramıza geri dönüyor!

Behzat Ç.

- Reklam -
- Reklam -

Yayımlanan videoda Behzat Ç. tanımı da ayrıca yapılmış durumda:
Behzat, 1985 yılında Polis Akademisinden mezun olduktan sonra, Ankara Polis Departmanı Cinayet bürosunda çalışmaya başlar. Korkusuz, zeki, güçlü ve karizmatiktir. Tüm meslektaşları daha üst makamlara gelirken, Behzat dedektif olarak kalır. Her zaman başını belaya soksa da, suçluları yakalamak için kendi yöntemleri vardır. Sürekli disiplin kuruluna sevk edilir ancak asla değişmeyecektir. Behzat kimseye güvenmez, özellikle de kadınlara..Behzat kurallara uymaz, kendi kurallarını yaratır.
Dizinin online bir platformda gelişi daha önizleme videosunda bile belli oluyor. Gerek ağzı bozuk amirimizin anlık parlayışları, gerek değindikleri bazı konulara çok daha cesurca yaklaşıyor olmalarıyla keyifli bir sezon bizleri bekliyor gibi duruyor.

Sözü daha fazla uzatmayalım ve gelin fragmana birlikte göz atalım!

YouTube video

İnter Medya imzasını taşıyan, önceki yıllarda olduğu gibi senaryosunu yine Ercan Mehmet Erdem’in yazdığı ve yönetmen koltuğunda Serdar Akar’ın oturduğu Behzat Ç.’nin yeni bölümleri 25 Temmuz’da BluTV’de izleyicilerle buluşacak.


Behzat Ç’den Yeni Kareler Geldi ve Kadroya Yeni Bir İsim Daha Katıldı

Behzat Ç. Dizisinden Yeni Fragman: Son Sürat Geliyor!

Behzat Ç’nin Setinden Yeni Fotoğraflar Geldi: Özlemişiz!

Haberler var! Behzat Ç’ye Yeni İsimler Katılıyor

Merakla Beklenen Behzat Ç’den İlk Fragman Geldi!

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

tbd bilimkurgu oyku yarismasi 2019

2019 TBD Bilimkurgu Öykü Yarışması Başlıyor

Leonardo da Vinci

Leonardo da Vinci Robotu G20 Liderler Zirvesi’nde Tanıtıldı