in ,

Behzat Ç. Son Fragmanıyla Bizi Kaybolan Yıllara Götürüyor

Behzat Ç. yeni sezona saatler kala heyecan veren bir fragmanla karşımıza çıktı. Sezonun hikâyesi de böylelikle yavaş yavaş belirginleşmeye başladı.

Behzat Ç.
- Reklam -
- Reklam -

Behzat Ç., 6 yıl aradan sonra ekranlara dönüş yapmaya hazırlanıyor. blutv Özel Yapımı olarak bizlerle olacak dizinin yeni sezonuna 3 günden az bir zaman kaldı. Diziden yayınlanan son fragman ise yeni sezonun konusuna ve kahramanlarına ışık tutuyor. Behzat Amir, Cinayet Büro’ya geri dönüyor. Hem de ne dönüş!

İlk olarak Emrah Serbes’in polisiye romanlarından uyarlanan ve kısa zamanda fenomen haline gelen Behzat Ç. dizisi, uzun bir aradan sonra yepyeni bir platformda bizlerle oluyor.

Behzat Ç. Yeni Sezon Fragmanı (SON 3 GÜN!) başlığıyla paylaşılan fragman şöyle:

YouTube video

- Reklam -

“Sizin delilik anlayışınızı bilemem. Ama asıl delilik için son 3 gün!”
Yeni sezonuyla 25 Temmuz’da blutv’de olacak dizi, yayınlanan son fragmanla yeni sezona dair ipuçları da verdi.

9 bölümden oluşacak yeni sezonda Behzat’ın hafızasının bir kısmını kaybettiğini göreceğiz. 3 sene önce Nevşehir’de yaşanan karanlık olaylar Cinayet Büro Amiri Behzat’ın aklından uçup gitmiştir. Macera da işte böyle başlar.

Kadrodan pek çok oyuncuyu da gördüğümüz bu kısa fragman bizlere gelecek sezon için az çok fikir veriyor.

- Reklam -

Daha önce yayınlanan bir tanıtım videosundaki Behzat Ç. tanımını da yeniden hatırlayalım:

Behzat, 1985 yılında Polis Akademisinden mezun olduktan sonra, Ankara Polis Departmanı Cinayet bürosunda çalışmaya başlar. Korkusuz, zeki, güçlü ve karizmatiktir. Tüm meslektaşları daha üst makamlara gelirken, Behzat dedektif olarak kalır. Her zaman başını belaya soksa da, suçluları yakalamak için kendi yöntemleri vardır. Sürekli disiplin kuruluna sevk edilir ancak asla değişmeyecektir. Behzat kimseye güvenmez, özellikle de kadınlara..Behzat kurallara uymaz, kendi kurallarını yaratır.
Dizi tarihinin fenomen projelerinden Behzat Ç.’nin yeni sezon kadrosunda efsane ekipten Erdal Beşikçioğlu dışında Nejat İşler, Canan Ergüder Ece, Ege Aydan, Belçim Bilgin, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Güven Kıraç, Eray Eserol ve Ayça Eren yer alıyor.

İnter Medya imzasını taşıyan, önceki yıllarda olduğu gibi senaryosunu yine Ercan Mehmet Erdem’in yazdığı ve yönetmen koltuğunda Serdar Akar’ın oturduğu dizinin yeni bölümlerine hazır olun!

Sezona hazır mısınız? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum‘da bizlerle paylaşmayı unutmayın!


* Behzat Ç.’den John Wick Göndermeli Yeni Fragman

* Behzat Ç.’den Yeni Sezon Posteri Geldi

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Gokturk uclemesi

Alper Çağlar “Göktürk Üçlemesi” ile Bir Rüyanın Peşinde

Kyoto Animation destek

Korkunç Şekilde Kundaklanan Kyoto Animation’a Destek Yağıyor!