in

Behzat Ç. Yeni Sezonu Belirsizliğini Koruyor

Yeni sezonuyla BluTv’ye gelen Behzat Ç. dizisinden dün iptal haberi gelmişti. Ardından kanal yetkilisi iddiaları yalanladı. Ancak dizinin akıbeti belirsizliğini koruyor.

Behzat Ç
- Reklam -
- Reklam -

Türk televizyon tarihinin unutulmaz dizilerinden biri olarak anılan ve ilk yayınlandığı dönemde de çokça sevilen polisiye dizisi Behzat Ç., 6 yıllık aranın ardından geri dönmüştü. Sevilen dizi, bu sefer ulusal bir kanalda değil, dijital yayın platformuyla izleyicilerinin karşısına çıkmıştı. RTÜK’ün yaptırımlarından bir nebze olsa da bu sayede kurtulan başkomiser ve ekibinin 9 bölümlük yeni sezon macerası ilgiyle izlenmiş ve takip edilmişti.

Dizinin sonraki sezonunun çıkacağı da, platform tarafından daha 4. sezon (kanaldaki ilk sezon) bitmeden duyurulmuş ve Behzat Ç.’nin 60’ar dakikalık bölümleriyle çok yakında aramızda olacağı ifade edilmişti.

Son bölüm yayınlandıktan 1 ay sonra, dizide Behzat Ç.’nin abisi Şevket Ç. karakterini canlandıran Ege Aydan, Instagram hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. BluTV konusunda anlaşma sağlanamadığı için çekimlerin durduğu ve yeni sezonun gelmeyeceğine dair bir yorumda bulundu. Oyuncu, kısa süre sonra yaptığı bu yorumu sildi ve başka bir gönderi paylaştı. Gönderide de çekimlerin durduğunu tekrarlayan Aydan, şimdilik projenin belirsizliğini koruduğunu söyledi.

- Reklam -

BluTV Yöneticisinden Gelen Açıklama Dizinin Devam Edeceği Yönündeydi

Sadece bu dizi için abone olan binlerce kişi vardı. Haliyle, söz konusu paylaşımdan sonra birçok BluTV kullanıcısı aboneliklerini iptal etmeye başladı. Beklenen ilk açıklama BluTV CEO’su Aydın Doğan Yalçındağ’dan geldi.

Twitter’da Webtekno’nun paylaşımı üzerine açıklama yapan Yalçındağ, bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını ve projenin devam ettiğini duyurdu. Ardından kanal da Behzat Ç.’nin iptal olmadığını ve devam edeceğini yazdı.

- Reklam -

Fakat sorun kalmadı diye düşünürken bu açıklamalardan sonra dizide Hayalet rolün üstlenen İnanç Konukçu da Facebook hesabından çok net bir açıklama yaptı. Aralık ayında planlanan 2. sezon çekimlerinin iptal edildiğini ve daha fazla Behzat Ç. olmayacağını, bu defterin kapandığını yazdı.

İlginç olan durum ise BluTV’nin tüm bu açıklamalara ve iptallere rağmen resmi sosyal medya hesaplarında hâlâ bir açıklama yapmamış olması. Her ne kadar projenin devam edeceğini söylüyor olsalar da; bunu net bir şekilde duyurmamaları dizinin geleceği hakkında izleyici endişelerinin devam etmesine sebep oluyor.

Tüm bu belirsizlikler sonrası dizinin kanalsız durumunda, olası bir hamle için gözler Netflix cephesine çevrilmiş durumda.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Joker

Jared Leto’nun Joker Planı Tepki Çekti

Star Wars

Star Wars 9 Filminin Süresi Açıklandı