in

Merakla Beklenen Behzat Ç. Dizisinden İlk Fragman Geldi!

Yeni sezonu merakla beklenen Behzat Ç. dizisinden ilk fragman geldi! Dizinin hangi kanalda yayınlanacağına dair tartışmalar da böylece sona ermiş oldu!

behzat c fragman
- Reklam -
- Reklam -

Emrah Serbes’in kaleme aldığı romanlardan uyarlanan Behzat Ç. dizisinin yeni sezonuna dair uzun süren belirsizlik nihayet sona erdi! Dizi 97. bölümüyle devam ediyor. Yeni sezondan ilk fragmansa yayınlandı bile!

Dizinin kaldığı yerden devam edeceğini duyurmuştuk. Şimdiyse karşınızda fragman ve yayıncı hakkında bir haberle karşınızdayız.

Televizyon tarihimizin kısa zamanda klasikleşen yapımlarından olan Behzat Ç., yayınlandığı dönemde geniş kitlelere ulaşmıştı. Dizi sona erdikten sonra devamına dair ortalıkta pek çok haber çıkmış, dizinin sonraki yapımcısının Netflix mi yoksa blutv mi olacağı uzun tartışmalara konu olmuştu.

- Reklam -

Dizi şu şekilde duyuruldu:

Bazı şeyleri geri döndüremezsin. Berna’yı, Esra’yı, Neşet Ertaş’ı… Ama tek bir kişi geri döndüğünde, tüm hikaye onunla birlikte geri gelir. Behzat Ç. yeni sezonuyla yakında sadece blutv’de!
Sonunda blutv noktayı koydu. Yeni sezondan fragmansa bugün yayınlandı. Başrolde yine Erdal Beşikçioğlu’nu gördüğümüz yapımda, sözü uzatmadan sizleri ilk tantım videosuyla baş başa bırakalım:

YouTube video

Dizinin yeni sezonunun ne zaman geleceğine dair bir tarih yok. “YAKINDA” ve “blutv” şimdilik anahtar kelimelerimiz bunlar.

- Reklam -

Dizinin yönetmen koltuğunda ise yapımın hem dizi hem de sinema filmlerinden de hatırlayacağımız Serdar Akar var.

Son gelişmeleri ve fragmanı siz nasıl buldunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın!

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

14 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Hiç izlemedim. İzlemesem de orada burada gördüklerimden midir, ön yargı mıdır bilmiyorum ama bana aşırı itici bir dizi gibi geliyor. Sevenlerine müjdeler olsun. :slight_smile:

  2. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Oo süpermiş :smiley:

  3. Avatar for EmrecanDogan EmrecanDogan dedi ki:

    Senaryo? (Daha fragmanı izleyemedim, orada yazıyorsa özür dilerim)

  4. Avatar for erdo erdo dedi ki:

    Ercan Mehmet Erdem. Ama bana kalırsa kamuoyu tepkisi çekmemesi için açıklanmayan ve gizlenen bir senarist daha var. (Emrah Serbes)

  5. Avatar for Vuslat Vuslat dedi ki:

    :tada: İçerideki Olay örgüsünden pek haberim yok ama bende bir kaç bölüm izlemiştim, bu sezonda buna bir haberci oldu başlayalım o zaman :tada:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

9 cevap daha var.

avengerrs endgame

Avengers: Endgame Öncesi Mutlaka İzlemeniz Gereken Marvel Filmleri

hekatedeki sir ust

Gökçe Mehmet Ay’dan Yeni Bilimkurgu: Hekate’deki Sır