in

Erdal Beşikçioğlu Müjdeyi Verdi: Behzat Ç. Yeni Bir Sezonla Geri Dönüyor

Behzat Ç. yeni sezonu ile geri dönmeye hazırlanıyor. Dizinin başrolünde yer alan Erdal Beşikçioğlu, müjdeli haberi duyurdu.

Behzat Ç. Yeni Bir Sezon ile Geri Dönüyor
- Reklam -
- Reklam -

Behzat Ç. yeni bir sezon ile geri dönüyor. Muhabirlere demeç veren Erdal Beşikçioğlu, dizinin çekimlerinin yeniden başladığını duyurdu.

Yerli dizi tarihine iz bırakan yapımlar arasında girmeyi başaran polisiye yüründeki Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, ilk olarak 2010 yılında Star TV’de yayınlanmaya başladı ve toplam 3 sezon boyunca devam etti. Sonunda birçok yerli dizinin kaderi olan reytinge yenik düştü ve yayından kaldırıldı. Aradan geçen 6 yılın ardından, 2019’da bu sefer yerli dijital platform BluTV üzerinden geri döneceği açıklandı.

Dijital ortamda yayınlanacağı için sansürsüz olarak geleceği duyurusu, hayranları daha da mutlu etti. Ancak ne yazık ki beklenen kavuşma kısa sürdü. Toplam 9 bölümden oluşan dijitaldeki ilk sezonu, BluTV ile yaşanan anlaşmazlık sonucu iptal edildi.

- Reklam -

Alınan iptal kararından aylar sonra GAIN’de, Jülide Ateş’in sunduğu 40 isimli programa konuk olan Erdal Beşikçioğlu, dizinin yarım kalmasının perde arkasını anlatmış ve senaryoyla kaynaklı sorunlar yüzünden diziden ayrılmak istediğini, o bırakınca da dizinin iptal olduğunu dile getirmişti.

Behzat Ç. Yeni Sezon Çalışmaları Başladı: Kadroya Yeni Yüzler de Katılacak

Behzat Ç. Yeni Sezon ile Geri Dönüyor

Behzat Ç.’nin yeni bir sezonunun gelmeyeceği haberinden çok kısa bir süre sonra BluTV yeni bir dizi duyurusu yaptı. Bu sefer başrolünde Nejat İşler’in yer aldığı ve Behzat Ç.’nin sevilen karakteri Ercüment Çözer’in maceralarına odaklanan Saygı isimli yeni bir dizinin duyurusu yapıldı. Dizinin şimdiye dek 2 sezonu yayınlanmış durumda.

Birçok izleyici, son yaşananlardan sonra Behzat Ç. projesinin tamamen rafa kalktığını düşünürken, sürpriz haber yine dizinin başrolü olan Beşikçioğlu’ndan geldi. Magazin muhabirlerine konuşan ünlü oyuncu, yeni sezonu müjdeledi.

- Reklam -

Behzat Ç.’nin aynı kadroyla devam edeceğini belirten oyuncu, yeni yüzlerin de kadroda yer alacağını açıkladı.

“Ufak tefek yeni kadromuz da olacak. Bizi ikna etmek hiç zor değil. Yazılı bir metin içerisinde gördüğünüz zaman hikâyeyi, eğer o sizi etkiliyorsa bütün sanatçılar için yeterlidir.”

Dizinin yeniden BluTV ile ekranlara geleceği belirtilse de, şu an için dijital yayın platformu tarafından yapılmış resmi bir açıklama bulunmuyor. Ayrıca söz konusu kadroda, ilk sezonlarda da yer alan ve Fatih Artman tarafından canlandırılan Harun Sinanoğlu gibi karakterlerin yeniden olup olmayacağı da merak ediliyor.

Behzat Ç.’nin yaşanan onca olay sonrasında yine aynı platform ile geri dönecek olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

5 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for MelihAntepli MelihAntepli dedi ki:

    Bu saatten sonra, o kadar olaydan sonra eski tadı vermez. Saygı dizisinde Ercüment Çözer karakteri hiç edildi zaten, Behzat Ç’de Memduh Başgan öldü. Şimdi belki diriltirler ama soğudum diziden.

  2. Avatar for Askeladd Askeladd dedi ki:

    Orijinal serinin büyük bir hayranı olarak hiç mutlu olmadım. Eski bölümleri hala daha izlerim ancak Blutv bölümlerini hiç beğenmedim. Oradan devam edeceklerse kötü olur.

    Ha, Blutv bolümlerini yok sayıp Harun’un falan da olduğu bir işe başlarlarsa olabilir.

  3. Avatar for erdo erdo dedi ki:

    Eskisi gibi kesinlikle olmayacak. Ama eskinin hatırına dört gözle beklenip zevkle izlenecek.

  4. Avatar for alper alper dedi ki:

    Biz de mahalleden ara ara bebelerle toplanıyoruz ama eski tadı yok la Behzat amir.

  5. Avatar for Onur_Calcali Onur_Calcali dedi ki:

    İnşallah eski havasında olur. Fetönün en etkin zamanlarında fetöyü gömen Behzat’ı özledik!

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Hannah Gold Röportajı

Hannah Gold: “Bu Kusurlu Dünyada Çocukları Duygularını Keşfetmeleri için Özgür Bırakmalıyız”

Batman Azteca Choque de Imperios filmi

Kara Şövalye Latin Amerika’da: Bir Aztek Çocuğuna Odaklanan “Batman Azteca: Choque de Imperios” Filmi Geliyor