in

Behzat Ç. Yeni Sezon Onayını Aldı: Amirimiz Yola Devam Ediyor!

BluTV, Behzat Ç. dizisiyle ilgili güzel haberi verdi. Amirimiz, 60 dakikalık bölümleriyle yeni sezonda da aramızda olacak!

Behzat Ç.
- Reklam -
- Reklam -

Behzat Ç.’nin BluTV’de yayınlanan 4. sezonunun final bölümünü henüz yayınlanmışken müjdeli haber geldi ve dizinin BluTV’deki ikinci sezon (toplamda 5.) onayı aldığı kesinleşti. Amirimiz yeni sezonda 60’ar dakikalık bölümlerle aramızda olacak. Bildiğiniz gibi yeni sezonda en çok eleştirilen konulardan biri sürenin kısa olmasıyla ilgiliydi. Böylece bu sorun bir nebze olsun giderilmiş olacak.

İnter Medya’nın yapımcılığını üstlendiği, Ercan Mehmet Erdem’in senaryosunu kaleme aldığı, Serdar Akar’ın yönetmenliğini üstlendiği, ve başrolünde Erdal Beşikçioğlu’nun yer aldığı farklı hikâyesiyle Türk dizi tarihinde unutulmaz bir yere sahip olan ’Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi’, ikinci sezonuyla da yine BluTV’de seyircisi ile buluşmaya hazırlanıyor.

Cinayet Büro’yu görmek için belli ki çok fazla beklememiz gerekmeyecek. BluTV bugün Twitter üzerinden, “Bu macera biter mi sandınız?” sözleriyle yaptığı paylaşımla birlikte 2. sezonun (yani 5. sezon) çok yakında yeni bölümleriyle platformda olacağını duyurdu.

- Reklam -

https://twitter.com/BluTVofficial/status/1174654924745035776

Yeni sezon için paylaşılan tanıtım görselinde yere düşen iki gölgeyle ilgili sosyal medyada çoktan teoriler dolaşmaya başladı bile. Birçok kişi bu iki gölgenin Harun ve Eda’ya ait olduğunu düşünüyor.

- Reklam -

BluTV’de yayınlanacak olan 2. sezon için çekimlerin başladığına dair şimdilik herhangi bir bilgi yok. Ama platform ilk sezonun final bölümünü bile yayınlamadan böyle bir açıklama yaptığına göre belli ki senaryo çoktan hazır.

Siz ne dersiniz? Harun ve Eda’lı yeni bir Behzat Ç. sezonu izlemek ister miydiniz? Peki bu sezonu genel olarak nasıl buldunuz?

Görüş ve yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.


Tüm yeni Behzat Ç. bölümleri incelemelerini okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

Behzat Ç. 4. Sezon Final Bölümü Fragmanı İzle

YouTube video

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Tobizume Tobizume dedi ki:

    Sezon Arap atı gibi sonlara doğru açıldı. 5. sezonun çok daha iyi olacağı kanaatindeyim. Beklentim yeni sezonda Şevket Abi, Şule ve Tahsin Müdüre daha fazla yer verilmesi. Bu sezonda Şevket Abi yönünden bereketli bir sezon geçirdik ama diğer ikisinden hiç tat alamadım, ekranda görünüm süreleri çok azdı.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

loki tesseract ust

Tom Hiddleston İlk Kez Konuştu: Loki Dizisi Önemli Soruların Cevabını Verecek

UFO

ABD Donanması, UFO Videolarının Varlığını İlk Kez Kabul Etti