in

Benedict Cumberbatch “Kıyamet Gösterisi” Dizisinde Şeytanı Oynayacak

Sherlock ve Doctor Strange gibi rollerle tanıdığımız ünlü aktör Benedict Cumberbatch, Amazon’da yayınlanacak Kıyamet Gösterisi (Good Omens) dizisinde Şeytan rolünü canlandıracak.

good omens ust
- Reklam -
- Reklam -

Neil Gaiman ve Terry Pratchett ikilisinin ortaklaşa kaleme aldığı mizahi fantazya romanı Kıyamet Gösterisi‘nin Amazon’da yayınlanacak dizisinden güzel haberler var. Sherlock ve Doctor Strange gibi yapımlardan tanıdığımız ünlü oyuncu Benedict Cumberbatch da dizinin kadrosunda. Üstelik Şeytan rolüyle…

Bu güzel müjdeyi Neil Gaiman bizzat verdi. Ünlü yazar, Cumberbatch’ın dizide Karanlıklar Prensi’ni canlandıracağını ve oynayacağı karakterin CGI teknolojisiyle desteklenmiş, 120 metre boyundaki kocaman bir varlık olacağını söyledi. Ek olarak Şeytan’ı dizinin 6. bölümünde göreceğimiz de belirtti.

Hatırlayacağınız gibi Benedict Cumberbatch daha önce Peter Jackson’ın Hobbit üçlemesinde Ejderha Smaug’u da canlandırmış, kendisine hem sesi hem de yüz mimikleriyle can vermişti. Yani devasa ve kötücül yaratıklara yabancı değil kendisi…

- Reklam -

Daha önce Oscar ödüllü ünlü aktris Frances McDormand‘ın da (Fargo) Tanrı’nın sesi olarak diziye katıldığı açıklanmıştı. Michael Sheen (Melek Aziraphale) ve David Tennant‘ın da (İblis Crowley) kadroda yer aldığı düşünüldüğünde gayet sağlam bir oyuncu ekibiyle karşılaşacağımız ortada.

- Reklam -

Kıyamet Gösterisi’nin ilk bölümü 31 Mayıs‘ta BBC ve Amazon Prime’da yayınlanacak. Merakla bekliyoruz.

YouTube video

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

13 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for OgulcanKara OgulcanKara dedi ki:

    Bence bu dizi harika olacak, heyecanla bekliyorum. Son zamanlarda gördüğüm en iyi dizilerden. Özellikle Tennant ve Sheen zaten harikalar. Sheen’i ilk The Damned United filmindeki rolüyle tanımıştım ve daha o ilk dakikalarda gönlümde yer edindi. Eh Benedict’te geliyorsa daha ne olsun. :smiley:

  2. Avatar for enlied enlied dedi ki:

    Bir dizi ancak bu kadar ümit vadedebilir. Hevesle bekliyorum.

  3. Avatar for Agape Agape dedi ki:

    Heyecanlanmamak elde değil. Umarım güzel olur.

  4. Avatar for Bay_Karamsar Bay_Karamsar dedi ki:

    Açıklamadığı ve merak ettiğim tek şey saç rengi :sweat_smile: Gaiman’ın Sandman’indeki şeytan sarışındı, ondan açıklamada bi’ eksikliğini hissettim :sweat_smile:

  5. Avatar for frht45 frht45 dedi ki:

    Yakışır. Kitabı tekrar basılsada okusak . :smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

8 cevap daha var.

orta dunya buyuculeri saruman

Orta Dünya Büyücüleri: Saruman

cesur yeni dunya grant morrison ust

Cesur Yeni Dünya Dizisi Nihayet Onayı Kaptı