in ,

La Casa de Papel Dünyasında Geçen “Berlin” Dizisinden İlk Tanıtım Yayınlandı

Berlin tanıtım fragmanı paylaşıldı. La Casa de Papel’in ünlü karakterine odaklanan dizinin başrolünde Pedro Alonso yer alıyor.

Berlin Tanıtım Fragmanı: Yeni La Casa de Papel Dizisi
- Reklam -
- Reklam -

Berlin tanıtım fragmanı görücüye çıktı. Başrolünde Pedro Alonso’nun yer aldığı yapım, La Casa de Papel dünyasının ikonik karakterinin geçmişine odaklanacak.

Álex Pina’nın yaratıcısı olduğu La Casa de Papel, Netflix’te ilk olarak 2017’de yayınlanmaya başladı ve kısa sürede yayıncı için büyük bir hit haline geldi. İspanyol dizisinin popülaritesi, geçen yıl piyasaya sürülen La Casa De Papel: Kore adlı bir spin-off’un başlamasına da yol açtı. Şimdi orijinal dizideki aynı adlı karaktere odaklanan bir spin-off olan Berlin, dizinin dünyasını daha da genişletmeye hazırlanıyor.

İlk olarak 2021’in sonlarında, henüz orijinal dizi sonlanmadan önce duyurulan Berlin dizisinin çekimleri geçen yılın ekim ayında başlamıştı. Bu sırada dizide Alonso dışında hangi oyuncuların yer alacağı da ortaya çıktı. Buna göre yapımda Michelle Jenner teknoloji dehası Keila rolünde, Tristán Ulloa Profesör ve Berlin’in danışmanı Damián rolünde, Begoña Vargas sağı solu belirsiz Cameron rolünde, Julio Peña Fernández sadık Roi rolünde ve Joel Sánchez sert adam Bruce rolünde yer alacak.

- Reklam -

Berlin Tanıtım Fragmanı: Yeni La Casa de Papel Dizisi

Çekimlerin başlamasından bu yana geçen yaklaşık 4 aylık zaman diliminin ardından Netflix diziyle ilgili ilk tanıtım fragmanını paylaştı. Yaklaşık 50 saniyelik tanıtım fragmanı, en son La Casa de Papel’in 5. sezonunda Andres de Fonollosa’yı canlandıran Pedro Alonso’yu bir kez daha yeni bir soygun planlarken gösteriyor. Videoda, Berlin’in “aşk şehri”nde özenle planlanmış bir mücevher soygunu gerçekleştireceği ve hikâyede önemli bir rol oynayabilecek gizemli bir kadının varlığı ima ediliyor. Tanıtım fragmanı aynı zamanda dizinin Aralık 2023’te geleceğinin haberini veriyor.

Yayınlanan tanıtımı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

- Reklam -

Berlin Tanıtım Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Tanıtıma YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Karakter La Casa de Papel’in 2. sezonunda hayatını feda etmiş olsa da, popülerliği sayesinde son sezonlarda da geçmişle ilgili sahnelerde bolca yer aldı. Gösterinin ortamına gelince, Netflix’in “aşk şehri” ifadesini kullanması, görünüşe göre Paris’in Berlin’in büyük mücevher soygunu için merkezi bir zemin olacağını doğruluyor.

Yeni La Casa de Papel spin-off dizisinden beklentileriniz neler? Karakteri nasıl buluyordunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Fall 2

Scott Mann’in Gerilim Filmi “Fall”un Devamı için Yeşil Işık Yakıldı

Chad Stahelski Ghost of Tsushima Uyarlama

Chad Stahelski: “Ghost of Tsushima Muhtemelen En Başarılı Video Oyun Uyarlaması Olacak”