in

Finale Hazırlanan Better Call Saul’un Yeni Bölümünün Adı “Breaking Bad” Oldu: White ve Pinkman Geri Dönebilir

Better Call Saul 6. Sezon 11. Bölüm “Breaking Bad” adını taşıyacak. Final için gün sayan AMC dizisi, serinin hayranlarını heyecanlandırmaya devam ediyor.

Better Call Saul 6. Sezon 11 bolum breaking bad
- Reklam -
- Reklam -

Better Call Saul 6. Sezon 11. Bölüm adı Breaking Bad olarak açıklandı. AMC dizisi final için gün sayarken hayranlar Bryan Cranston ile Aaron Paul’un geri dönme ihtimalini tartışıyor.

6. sezon bölümleri 18 Nisan 2022 tarihinde yayına başlayan Better Call Saul, üç bölüm sonra dizi finali yapacak. Son olarak 25 Temmuz’daki Nippy bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkan yapım, 1 Ağustos’ta yayınlanacak bölümün adını açıkladı.

2008 – 2013 yılları arasında yayınlanan ve Bryan Cranston ile Aaron Paul’un hikâyesini ekrana taşıyan Breaking Bad dizisi, 2016’da bir spin-off’a kavuşmuştu. İşte şimdi o yan proje, ana hikâyesiyle yolları bir kez daha kesiştirmeye hazırlanıyor.

- Reklam -

Bir tür crossover olacağı tahmin edilen bölümde, Bryan Cranston ile Aaron Paul ikilisinin de Walter White ve Jesse Pinkman rolleriyle yapıma geri döneceği öne sürülüyor. Yıldız oyuncuların final için diziye geri döneceği bilgisi, bir süredir kulislerde de konuşuluyordu.

Better Call Saul 6. Sezon 11. Bölüm, Breaking Bad Yıldızlarını Geri Getiriyor Olabilir

Better Call Saul’un yaratıcılarından Peter Gould, daha önce verdiği bir demeçte şunları kaydetmişti:

“Sürprizleri kaçırmak istemem ama diziye başladığımızda kendimize sorduğumuz ilk sorunun, ’Walt ve Jesse’yi yapımda tekrar görecek miyiz?’ olduğunu söyleyeceğim. Kaçmak yerine, bu soruya ’evet’ yanıtını veriyorum.”

Better Call Saul 6. Sezon 11 bölüm breaking bad amc

Ancak yine de hem bölüm başlığı hem de Peter Gould’un açıklamalarının tamamen bir “yanlış yönlendirme” olabileceğini düşünenler de var. 6. sezon 11. bölümün açıklamasında yalnızca, “Ortaklar, girişimlerini yeni bir seviyeye taşıyor,” ifadesi yer alıyor.

- Reklam -

Bazı hayranlar ise Saul Goodman’ın Breaking Bad’deki ilk defa göründüğü bölümün Better Call Saul olduğunu hatırlatıyor. Walt ve Jesse’nin bir sonraki bölümde yer alması, çemberi tamamlamak için isabetli bir karar olabilir.

Yeni bölümde geçmişle gelecek arasında nasıl bir bağlantı kurulabileceği ise henüz bilinmiyor. Ancak işlerin giderek iç içe geçebileceğinin ipuçlarından birisi olarak henüz adı açıklanmayan 12. bölümün Breaking Bad’in yaratıcılarından Vince Gilligan tarafından yönetildiği bilgisi gösteriliyor. Dolayısıyla 11. bölüm ile bağlantının kurulması ve 12. bölümde iplerin Gilligan’ın eline bırakılması ihtimali birçok hayranı şimdiden heyecanlandırıyor.

Başrolüne Bob Odenkirk’ün yer aldığı Better Call Saul dizisi, 6. sezon 13. bölüm ile final yapacak. Yapıma dair tüm soruların 15 Ağustos’taki son bölümde yanıt bulması bekleniyor. Öte yandan Breaking Bad evreni, yeni spin-off’larla genişlemeye de devam edecek.

Siz bu olası ortak bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: IGN

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Cadfael Birader Serisi #3 Kurtboğan - Ellis Peters

Orta Çağ’da Geçen Polisiye Roman Serisi Cadfael Birader, “Kurtboğan” Kitabı ile Devam Ediyor

Jane: Alfonso Cuarón Philip K. Dick Filmi Geliyor

Alfonso Cuarón, Philip K. Dick’in Hayatını Film Yapıyor: “Jane” Adlı Yapımda Charlize Theron da Yer Alıyor