in

Better Call Saul 6. Sezon Çekimleri Yakında Başlıyor

Better Call Saul 6. sezon çekimleri önümüzdeki mart ayında başlıyor. Dizi, yeni bölümleri ile ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.

Better Call Saul 6. Sezon Çekimleri
- Reklam -
- Reklam -

Better Call Saul 6. sezon çekimleri yakında başlıyor. Televizyon dünyasının efsaneleşmiş dizilerinden Breaking Bad ile aynı evreni paylaşan ve Saul karakterine odaklanan yapımda, final sezonu için çanlar çalıyor. Ekranlara veda etmeye hazırlanan yapımda çekimler önümüzdeki mart ayında başlayacak.

Vince Gilligan tarafından yaratılan ve 2008 yılında AMC kanalında başlayan Breaking Bad, kısa sürede bir televizyon efsanesi olmayı başarmıştı. 2013 yılında ekranlara veda eden yapımın rüzgârı ise 2015 yılında tekrar hızlandı. Better Call Saul adını taşıyan yan dizi (spin-off) izleyicilerle buluşmaya başladı ve hasret biraz da olsa böylece dindirilmiş oldu.

İlk sezonu 2015’te yayımlanan ve şimdiye dek 10’ar bölümden 5 sezon yayınlanan dizi, 6. sezon bölümleri ile ekrana veda etmeye hazırlanıyor. Yapımın final sezonunda izleyicileri toplam 13 bölüm bekliyor olacak.

- Reklam -

Saul Goodman (Bob Odenkirk) başta olmak üzere Kim Wexler (Rhea Seehorn) ve Gus Fring (Giancarlo Esposito) gibi karakterlerin özgün ve kuvvetli öyküleri ile övgü toplayan dizide, heyecan verici 5. sezon finali ile de çok konuşulmayı başarmıştı.

Dizinin yaratıcıları Vince Gilligan ve Peter Gould, geçen yıl ocak ayında katıldıkları bir panelde 6. sezonun final sezonu olacağını duyurmuşlardı.

Better Call Saul 6. Sezon ile Final Yaparak Ekranlara Veda Edecek

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkileyen Koronavirüs salgını nedeniyle dizinin 6. sezon çekimleri genel olarak aksamış durumda. Yapımın prodüksiyon takvimi bir hayli ileri sarkmış durumda. Dizinin başrolü Bob Odenkirk ise çekimlerin önümüzdeki mart ayında başlayacağını açıkladı.

Better Call Saul 6. Sezon Çekimleri

Odenkirk bununla birlikte final sezonunun beklentileri karşılayacağını, hikâyenin ise ağırdan ve istikrarlı bir şekilde ilerleyeceğini ifade etti.

- Reklam -

Better Call Saul 6. sezon çıkış tarihi resmi olarak duyurulmamış olsa da final bölümlerinin büyük ihtimalle 2022 yılının ilk aylarında izleyici ile buluşması bekleniyor. Son sezonun, önceki sezonlardan daha uzun olması ve pandemi şartları da çekimleri yavaşlatan etmenler arasında.

Oyuncu kadrosunda Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Rhea Seehorn, Patrick Fabian, Michael Mando, Michael McKean ve Giancarlo Esposito gibi isimlerin yer aldığı dizi ile Breaking Bad evrenine bir kez daha veda edeceğiz.

2019’da aynı evrende geçen El Camino: A Breaking Bad Movie adlı bir de Netflix filmi gelmişti.

Peki sizin 6. sezon için beklentileriniz ne yönde? Yapım hakkındaki görüşlerinizi ve finale dair teorilerinizi bizlerle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for galeme galeme dedi ki:

    Herhangi bir dizinin BCS’nin 5. sezonunun özellikle son 4-5 bölümünün üstüne çıkabileceğini hiç sanmıyorum. Bu nedenle beklentimi düşürmeye çalışıyorum ama yine de muhteşem bir final sezonu izleyeceğimize eminim.

  2. Avatar for gozubocek gozubocek dedi ki:

    Netflix’e 5. sezon hala gelmedi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Behiç Ak, 2022 Hans Christian Andersen Ödülü

Behiç Ak, Çocuk Edebiyatının Nobel’i Kabul Edilen Hans Christian Andersen Ödülü’ne Aday Oldu

Cengiz Han Ölüm Sebebi

Cengiz Han’ın Ölüm Sebebindeki Gizem Çözülmüş Olabilir