in

Better Call Saul 6. Sezon ile Final Yapacak

Better Call Saul dizisi 6. sezon ile final yapmaya hazırlanıyor. AMC’nin Breaking Bad yan dizisinde Saul Goodman’a veda zamanı.

Better Call Saul 6 Final
- Reklam -
- Reklam -

Breaking Bad yan dizisi Better Call Saul için 6. sezon ile final yapılacak. Kapanış sezonunu önümüzdeki sene ekranlara gelecek.

Vince Gilligan’ın yarattığı AMC dizisi Breaking Bad, yayınlanmaya başladığı 2008 yılından, 2013’e kadar adını dizi tarihinin en iyileri arasına yazdırmayı başardı. Büyük finalden yalnızca iki yıl sonra ise aynı evrende geçen ve Breaking Bad’in tanıdık yüzlerini de ağırlayan bir yan dizi (spin-off) başladı: Better Call Saul.

2015 yılından beri yayın hayatına devam eden ve Vince Gilligan ile birlikte Peter Gould’un yaratıcı koltuğunu paylaştığı bu yapım; Breaking Bad evreninden de tanıdığımız Saul Goodman’ın maceralarını anlatıyordu. Dizi, aynı evrenden Mike Ehrmantraut, Hector Salamanca ve Gus Fring gibi tanıdık karakterleri de karşımıza çıkartarak gönülleri çalmayı başarmıştı.

- Reklam -

Better Call Saul Serisi 6. Sezonda Macerayı Noktalıyor

Serinin yaratıcılarından Peter Gould, geçen günlerde konuşmacı olarak katıldığı bir panelde; henüz 5. sezon için gün sayan Better Call Saul dizisinin, 6. sezon ile final yapacağını duyurdu.

Dizinin 5. sezonunda Jimmy McGill’in yavaş yavaş Breaking Bad dizisinde karşımıza çıkan düzenbaz avukat Saul Goodman’a dönüşmesine tanıklık edeceğiz.

Better Call Saul 6 Final

Bob Odenkirk tarafından canlandırılan Jimmy McGill / Saul Goodman, yeni sezonda da karşımıza aynı rolle çıkmayı sürdürecek. Odenkirk’e 5. sezonda eşlik edecek isimler ise şu şekilde: Rhea Seehorn, Jonathan Banks, Giancarlo Esposito, Michael Mando ve Lavell Crawford.

4. sezonun final bölümünü Ekim 2018’de yayınlayan ve neredeyse iki yıldır ekranlarda göremediğimiz Better Call Saul’un finalinin bu denli yakın olması ise beklenmeyen bir karardı.

- Reklam -

Saul Goodman’ın hikâyesini anlatmanın bir hayal olduğunu ve bunu başardıklarını ifade eden Peter Gould, yolculuğu mümkün kılan hayranlara ve eleştirmenlere de minnettar olduğunu iletti. Önümüzdeki ay 6. ve son sezon için hazırlıklara başlayacaklarını belirten Gould, diziye iyi bir final yapmak için ellerinden geleni yapacaklarının da altını çizdi.

Better call saul bob odenkirk 6

Dizinin 5. sezonu 23 Şubat 2020 tarihinden itibaren AMC ekranlarında yayınlanmaya başlayacak. 10 bölümden oluşacak beşinci sezondan sonra ise 2021 yılında gelecek olan 6. sezonu beklemeye başlayacağız. Serinin final sezonunun 13 bölümden oluşması bekleniyor.

2019 yılında, Breaking Bad evreninde geçen Netflix filmi El Camino’nun yayınlandığını ve iki sezon arasındaki uzun boşluğun bu sebeple oluştuğunu hatırlatalım.

Better Call Saul’un 6. sezon ile final yapması hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın.


Walter White’ın Akıbeti Belli Oldu

Kaynak: Deadline

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Çin İmparatoru Ordu

Çin İmparatorunu, Ölümden Sonra Korumakla Görevli Ordunun Son Üyeleri Bulundu

Kendine Ait Bir Oda Alıntıları - Virginia Woolf

Kendine Ait Bir Oda Kitabından Eril Dünyada Kadın Olmaya Dair 10 Çarpıcı Alıntı