in

Bryan Cranston ve Aaron Paul, Better Call Saul Finalinde Yer Alabilir

Better Call Saul finali Bryan Cranston ve Aaron Paul ikilisini geri getirebilir. Dizinin yaratıcısı Vince Gilligan, son bölüm ile ilgili heyecan verici açıklamalarda bulundu.

Better Call Saul Finali Bryan Cranston ve Aaron Paul
- Reklam -
- Reklam -

Better Call Saul finali orijinal serinin başrolleri olan Bryan Cranston ve Aaron Paul ikilisini geri getirmeye hazırlanıyor. Breaking Bad’in yıldızları kapanış bölümü için yeniden ekranda buluşabilir.

Breaking Bad dizisinin başrolleri olan Bryan Cranston ve Aaron Paul, mavi kristal metamfetamin pişirmek için bir araya gelen Walter White ve Jesse Pinkman ikilisini canlandırıyordu. Walter ve Jesse, 5 sezonluk dizi boyunca kendilerini birden çok vahşi ve korkunç durumun içinde buluyorlardı.

Breaking Bad sonrası gelen Better Call Saul ise, suç dramasındaki olaylardan altı yıl önce geçen, ceza avukatı Saul Goodman (Bob Odenkirk) etrafında odaklanan bir diziydi. Şimdi 6. sezonu ile final yapacak olan dizi, 13. yani son bölümü ile gündemde.

- Reklam -

Hayranlarının hatırlayacağı üzere yapım, her geçen sezonda Breaking Bad’in zaman çizelgesine doğru ilerledi ve iki dünyanın giderek daha fazla iç içe geçtiğini göstermek için karakterlerinin çoğunu yavaş yavaş diziye dahil etti.

5. sezonun sona ermesinden bu yana, merakla beklenen final sezonundaki olayların nasıl oynanacağına ve Breaking Bad’den daha fazla karakterin ortaya çıkıp çıkmayacağına dair birçok tanıtım yapıldı. Variety’ye konuşan serinin yaratıcı ismi Vince Gilligan, Better Call Saul’un final sezonunda Cranston ve Paul’ün olabilme ihtimali hakkındaki düşüncelerini paylaştı.

Vince Gilligan: “Better Call Saul Finali Bryan Cranston ve Aaron Paul’süz Eksik Kalır”

Better Call Saul Finali Bryan Cranston ve Aaron Paul Breaking Bad

Dizinin final sezonu galasına katılan Vince Gilligan ve ortak yaratıcı Peter Gould, 6. sezonda hayranların neleri bekleyecekleri konusunda herhangi bir ipucu vermekten özellikle kaçındılar. Ancak Gilligan, Breaking Bad yıldızları olmadan dizinin final vermesi gibi bir ihtimalin söz konusu olmadığını ima etti. Kendisine yöneltilen, “Bryan Cranston ve Aaron Paul final bölümünde olacak mı?” sorusuna şu şekilde cevap verdi:

- Reklam -

“Dizinin Cranston ve Paul olmadan sona ermesi çok yazık olurdu, değil mi? Bunu ilk burada duydunuz.”

Better Call Saul’un başlangıcından bu yana izleyiciler, Walter ve Jesse’nin dizide yer alıp almayacağını merak ediyorlardı. Ancak bugüne kadar beklenen buluşma gerçekleşmedi. Cranston ve Paul son olarak Netflix’te Ekim 2019’da yayınlanan ve Breaking Bad olaylarından sonra Jesse Pinkman’ın yaşadıklarını anlatan El Camino: A Breaking Bad Film’de rollerini tekrarlamışlardı. Cranston, filmde sadece Paul ile paylaştığı bir geçmişe dönüş sahnesinde göründü.

Merakla beklenen dizinin 6. sezonu, 18 Nisan 2022’de yayınlanacak ilk iki bölüm ile başlayacak. Kapanış bölümü ise 15 Ağustos’ta hayranlarla buluşacak.

Better Call Saul finalinde orijinal dizinin başrollerinin yer alma ihtimalleri konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorum ve teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

En Uzak Galaksi Keşfedildi: 13,5 Milyar Işık Yılı Ötede

Şimdiye Kadarki En Uzak Galaksi Keşfedildi: Dünya’dan Tam 13,5 Milyar Işık Yılı Ötede

will smith oscar ödülleri ceza kararı

Akademi’nin Will Smith Kararı Belli Oldu: Yıldız Aktör Oscar Ödülleri’nden 10 Yıl Boyunca Men Edildi